Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Moje Pierwsze Ld
Przemek1993
post 03.07.2008 - 08:19
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1755

Strasznie sie ciesze... ;D Zawsze marzylem o tym dniu. Lata poswiecalem na nauke LD-kow. Wkoncu dzisiaj w nocy odzyskalem swiadomosc we snie. To bylo piekne uczucie jak tam bylem. Juz we snie sobie myslalem ze jak wroce to zadzwonie do kumpla i mu sie pochwale ;)

Chociaz dziwne mi sie to wydaje poniewaz, nawet jesli wiedziale mze snie to jakby pozwalalem kontynuowac sen. Chociaz juz nic takiego nie robilem. Nie mogle nic zmienic itd. Gdy chcialem zmienic otoczenie zaczela wracac mi swiadomosc do ciala. Wiec jestem. Odrazu po obudzeniu wsiadlem na kompa.

Jeszcze jedno.
Nie mam pojecia dlaczego gdy sie obudzilem to wydawalo mi sie ze ten sen byl kilkanasciie godzin temu gdzie od razu sie wybudzilem po nim.

Sen wygladal tak :

Jestem w swojej miejscowosci. Mamy tam taki nawet duzy park. Postanowilem ze po szkole tam pojde. Wszedlem na wzniesienie otoczone drzewami. Od razu mowie ze pod parkiem jest ulica i boisko, wiec duzo ludzi tam chodzi. Na tym wzniesieniu bylo mnie troche widac. O to chodzilo. W tej chwili zrobilem cos dziwniego. Sciagnalem spodnie i zaczalem wymachiwac penisem :/ . Jakbym chcial zeby ludzie to zobaczyli.
W tym momencie doszlo do mnie ze " HeHe Przeciez to sen. Nie mam sie czego wstydzic" Dziwne uczucie. Juz dokladnie tego nei pamietam. Szybko ten sen wymazuje mi sie z glowy. Jednak wiem ze byl idealny.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic