Częsty Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 4783
witam wszystkich jestem nowy .. troche poczytalem na forum ;] Zapisalem sie na jakis kurs na stronie startowej oobe.pl 10 dniowy ... podalem link wszystko cocacy i co teraz niby ?? dostalem emaila zaakceptowale i gdzie teraz mam sie skierowac ?? Teraz 2 rzecz chcem doznac oobe ale nie moge znalezc opisanej metody 4+1 .. Moze podacie linka czy coss A moze polecicie mi jakies inne metody ??
Członek Rodziny
Nr użytkownika: 3713
Musisz cierpliwie czekać zadania z kursu będziesz otrzymywał przez 10 dni -:) Do nikogo nie musisz się kierować :] Natomiast co do pozostałych pytań to polecam szukać :)
Członek Rodziny
Nr użytkownika: 3713
Mnie się wiele udało znaleźć tego czego szukałem... :) Jeżeli były jakieś trudności i nie wiedziałem czegoś bądź nie zrozumiałem jak należy to zadawałem pytanie tu na forum :] Więc nie narzekaj, że będziesz miał problem z szukaniem ;p ;p xD
Częsty Gość Rodziny
Nr użytkownika: 4783
Taa ehee .. Ale oobe polega na kontrolowaniu snu ? sni sie co chce ? czy poprostu tylko wyjscie tym 2 cialem z siebie i robienie wszystjiego jak w realu ?;] Czy to wszystkiego na raz ?..
Jeden sądzi ze to kontrlowany sen ,2 że wychodzimy ,nie wiem ..3maj się tego co ty chcesz ...kieruj się swoim zdaniem na ten temat ...Ale skoro OoBE to Out Of Body Experience ,to pewnie wychodzimy ..sam to zbadaj i zdecyduj ...Ja sądze że wychodzimy ...
Dziadek do ożehuf
Nr użytkownika: 3906
CYTAT(LokokOKO @ 10.07.2008 - 16:15)
Taa ehee .. Ale oobe polega na kontrolowaniu snu ? sni sie co chce ? czy poprostu tylko wyjscie tym 2 cialem z siebie i robienie wszystjiego jak w realu ?;] Czy to wszystkiego na raz ?..