Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Dziwne Doświadczenia.
Anonim123
post 19.07.2008 - 18:24
Post #1

Przechodzień
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 4853

A więc tak. Dzisiaj rano obudziłem się, ale ciało nadal było sparaliżowane (nie zdziwiło mnie to, bo tak mam często). Miałem zamknięte oczy nagle zobaczyłem swój pokój, tak jakbym widział go z otwartymi oczami. Początkowo się przestraszyłem, ale po chwili zajarzyłem, że nie ma zasłon ani biurka, więc to pewnie hipnanog. Zasnąłem, a gdy się obudziłem, znów miałem paraliż senny.

Próbowałem się rozbudzić tak jak zawsze, poruszyć palcem, lub nogą ale nie mogłem. Udało mi się otworzyć oczy, ale wszystko na co patrzyłem (widziałem mój pokój całkowicie realnie, więc to z pewnością nie był hipnanog, po prostu otworzyłem oczy i już) było rozfalowane. Po prostu na całym obszarze moich oczu wszystko falowało. Nie wiem jak dokładniej to opisać. Widziałem wszystko, ale w ten sposób jakby wszystko cały czas się zniekrztałcało. Kiedy próbowałem ruszyć ręką widziałem ją przed oczami, czułem że nią ruszam, ale kiedy przestawałem znikała. Po prostu kiedy zatrzymywałem rękę nie było jej widać.

Skupiłem się na moim ciele fizycznym, i poczułem, że leżę jednak prosto i ręce mam opuszczone, więc te którymi poruszałem, musiały być albo moim wyobrażeniem, albo nie były fizyczne. Na dodatek tymi nie fizycznymi rękami mogłem poruszać spokojnie, ale nie mogłem wstać. Głowę, i również czułem, że to nie moja fizyczna głowa, mogłem podnieść na kilka centymetrów i czułem jakby coś przykuwało mnie do łóżka.

Pomyślałem, że może czuję ciałem fizycznym i próbowałem wyjść za pomocą "liny", ale coś mnie powstrzymało, tak jakbym tego nie chciał zrobić i po prostu się po niej z powrotem opuściłem. Jednak pomyślałem, że to nie mogło być OOBE, bo nie widziałem wszystkiego w okręgu 360 stopni. Po pewnym czasie po prostu spanikowałem i nagle poczułem taki jakby dreszcz na całym ciele (trwał on może sekundę) i nagle wszystko powróciło do normy. Patrzyłem już normalnie i mogłem wstać spokojnie z łóżka.

Warto dodać, że byłem nieco zmęczony po tym wszystkim. Wiecie co to mogło być? Zwykłe działanie podświadomości, czy jakiś stan przy wychodzeniu z ciała. No ale czy wtedy można otwierać oczy? Uprzedzam pytanie, jestem pewien, że je otworzyłem.
Profile CardPM
+Quote Post
Andersenn
post 19.07.2008 - 19:59
Post #2

BÓG ZAZDROSNY
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1883

Przypominam o http://www.oobe.pl/park/index.php?automodule=blog
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page