Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Sen O Pieknym Czerwonym Ptaku Ktory Zamienia Sie W Piekny Kwiat, Pomozcie zinterpretowac
Iska
post 13.04.2008 - 18:12
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2508

Wczoraj w nocy snil mi sie ptak. Duzy piekny czerwony. Siedzial na parapecie mojego ulubionego domu . Patrzyl na mnie a potem zamienil sie w piekny kwiat. Zielona lodyga, piekne duze czerwone kwiaty.
Koniec snu ;o
Moze mi ktos pomoc w zinterpretowaniu tego snu? Bardzo jestem ciekaw co to moze znaczyc.
Gdzies slyszalem o legendzie w ktorej ptak zamienil sie w kwiat. Niestety google nie chca mi za bardzo pomoc ;/
Profile CardPM
+Quote Post
DreamMinder
post 17.04.2008 - 08:53
Post #2

Przyjaciel Rodziny
Nr użytkownika: 3535

ja nie będę tak brutalny :) według mnie czerwony ptak to feniks. Feniks jest symbolem odrodzenia, a czerwień to symbol miłości lub gniewu. kwiat zaprzecza raczej tej drugiej możliwości. Wygląda na to że na nowo się zakochasz :) nie bierz sobie tego jednak całkiem na serio, bo to ty wiesz najlepiej jak zrozumieć ten sen. Sny są przed wszystkim wytworem naszej wyobraźni. Może na przykład potrzebujesz miłości drugiej osoby.
Profile CardPM
+Quote Post
iamX
post 30.07.2008 - 08:20
Post #3

Przechodzień

Nr użytkownika: 4918

Hmm symbolika w snach nie jest najważniejsza...każdy ma inną. Najlepiej jest kierować się atmosferą/charakterem snu. Może on być piękny i kolorowy, ale wzbudzać w nas lęk..powinniśmy go interpretowac przez uczucia, bo nie wszystko jest takie na jakie wygląda. A co do tej legendy to chyba też coś kojarzę ..z religii ;]
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic