Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Closed TopicStart new topic
> Oobe Czy Ld ?, pytanie laika
prezes
post 17.08.2008 - 11:46
Post #1

Przechodzień
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 5078

Witam!

od jakiegoś czasu interesowałem się OOBE ale nigdy jakoś nie próbowałem za wszelką ceną go osiągnąć, aż tu nagle dzisiejszej nocy… ;)

w sumie to nie wiem w jaki sposób to się stało, po prostu nagle zauważyłem że siedzę obok i widzę siebie leżącego na łóżku. Porozglądałem się po pokoju, podtykałem różnych rzeczy, jak coś brałem do ręki było normalnie ciężkie, czułem to. Polatałem po rożnych miejscach w mieszkaniu i znów wróciłem do pokoju, spojrzałem na siebie leżącego, co ciekawe nie spałem. Próbowałem tak jakby podać sobie ręke ;) mogłem kontrolować ruchy tego leżącego mnie ale było bardzo ciężko, musiałem się mocno skupić żeby podniósł i podał mi tą ręke. Po chwili zorientowałem się że patrzę jakoś tak z boku na siebie, więc poleciałem do góry nad swoje ciało… i jak byłem dokładnie nad sobą to spadłem, tak nagle, do ciała… i koniec.

pomóżcie, co to było? oobe? Czy może zwykły świadomy sen? Nie mam żadnego doświadczenia w takich rzeczach 
Profile CardPM
+Quote Post
Karoru-senpai
post 17.08.2008 - 12:29
Post #2

Członek Rodziny
Nr użytkownika: 4780

Ja ci powiem że to było OOBE, ktoś inny że ld to oobe, a jeszcze inna osoba Ci powie żebyś skorzystał z szukajki. Nie jesteś pierwszą osobą, która zadaje to pytanie. Ostatnimi czasy to najczęstsze pytanie. Był gdzieś jakiś temat... o proszę znalazłem:

http://www.oobe.pl/park/Czy-Mialem-Obe-Czy-Ld-t3082.html

Powinieneś się najpierw rozejrzeć. Pozdrawiam
Profile CardPM
+Quote Post
6umerang
post 17.08.2008 - 12:47
Post #3

Dziadek do ożehuf
Nr użytkownika: 3906

A ja tylko dodam, że zamykam temat - chcesz odpowiedzi na to pytanie, dodaj je do przyczepionego wątku jako dobry przykład.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic