Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Ktoś Mnie Nawiedził Podczas Snu. A Może To Zwykły Sen?, Moje dziwne doświatczenie. Co myślicie?
fufus
post 30.06.2008 - 22:16
Post #1

Przechodzień
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 4401

Dzisiaj miałem sen dobrze go pamiętam.
Śniły mi się jakieś głupoty gdy nagle przeniosło mnie w jakieś miejsce (nie potrafię określić co to było) i tam była kobieta ubrana na czerwono, blondyna, starsza wyglądała na dojrzało kobietę. Nie znam jej i z nikim nie kojarzę. I tu zaczyna się cała afera Ta Pani mówiła do mnie że to tylko sen że ja śnię, z początku jej nie chciałem wierzyć ponieważ gdy spróbowałem przełożyć palec przez dłoń nie udało się. Lecz ta Pani nadal Silnie mi próbowała wmówić że to SEN! Na końcu jej u wierzyłem nie pamiętam co mnie przekonało. I nie jestem pewien ale chyba potem mówiłem sam że to sen. Niestety nie wykorzystałem tego że sczaiłem się że to sen ponieważ straciłem świadomość ;/

I tu pytanie czy to był sen czy ktoś naprawdę mnie odwiedził?

A i dodam że wcale nie miałem zamiaru mieć LD tej nocy nawet o tym nie myślałem. Tylko jak zasypiałem to mnie tak do oobe wyrywało samo ale że nie chciałem tej nocy to usnołem.
Profile CardPM
+Quote Post
fallenka
post 01.07.2008 - 10:47
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 3128

Co to było to najlepiej Ty sam powinieneś wiedzieć ponieważ nikt inny tego nie doświadczył jak właśnie Ty. No ale jak sam twierdzisz owa pani wpajała CI że to sen,a potem Ty również byłeś przekonany że to wszystko Ci się śniło.Więc dlaczego nie mógł być to po prostu sen?
A co do oobe czy ld to wcale nie musisz tego planować przed zaśnięciem.To nie działa na tej zasadzie-"Dzisiaj w nocy bendę miał ld".Nie tędy droga.Przecież nikt przed zaśnięciem nie mówi sobie, że tej nocy będzie miał koszmar lub przyśni mu się coś miłego, a mimo to milionom ludzi na całym świecie się coś śni.
Profile CardPM
+Quote Post
6umerang
post 02.07.2008 - 01:59
Post #3

Dziadek do ożehuf
Nr użytkownika: 3906

hehe - ja sobie przed drzemką mówię - no to teraz będę miał ld - a przed snem czasami mam zaplanowane o czym będę śnił :) Ale oczywiście Fallenka jedna z wielu pięknych obenautek, ma rację :)
Profile CardPM
+Quote Post
SkadeGlad
post 07.08.2008 - 12:36
Post #4

Przechodzień

Nr użytkownika: 4946

CYTAT(fufus @ 30.06.2008 - 23:16) *
Lecz ta Pani nadal Silnie mi próbowała wmówić że to SEN! Na końcu jej u wierzyłem nie pamiętam co mnie przekonało. I nie jestem pewien ale chyba potem mówiłem sam że to sen. Niestety nie wykorzystałem tego że sczaiłem się że to sen ponieważ straciłem świadomość ;/

To mi z kolei ostatnio jednej nocy zdarzył się sen o świadomym śnie, po czym dalej w tym śnie opowiedziałem to innej osobie (że miałem świadomy sen), a mówiłem to podczas momentu gdy wchodziliśmy do klubu o nazwie "SEN" :D:D - najlepsze że w ogóle nie odzyskałem świadomości :P
Profile CardPM
+Quote Post
MetaPsyche
post 07.08.2008 - 20:14
Post #5

Niepoprawny racjonalista
Nr użytkownika: 703

Ciekawe z tymi informacjami że śnimy podawanymi nam we śnie - sam raz miałem LDka w którym świadomość odzyskałem, gdy jakaś kobieta powiedziała mi, że to jej sen ;] . Nie doszukiwałbym się tu ingerencji osób trzecich, chyba że zaliczamy do nich naszą podświadomość ;] .
Profile CardPM
+Quote Post
Deidara
post 08.08.2008 - 11:27
Post #6

Guests

"I tu pytanie czy to był sen czy ktoś naprawdę mnie odwiedził?
"

Ktoś Ciebie odwiedził we śnie.
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic