|
|
![]() ![]() |
25.08.2008 - 19:31
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Witam. Jestem tutaj nowa i dopiero zaczynam swoją przygodę z OOBE i LD. Przyznam sie bez bicia że mam tylko 12 lat i nie za bardzo wszystko rozumiem ale większość pojmuje.
Mam takie pytanie ( z góry przepraszam jeśli takie temat już się pojawił ) Czy ktoś z Was wrócił kiedyś do innego ciała przez przypadek ? A jeśli już się wróci nie do swojego ciała to jak z powrotem wrócić do swojego ? Tak się nad tym zastanawiam cały dzień bo słyszałam że może się przytrafić taka sytuacja. Mam jeszcze jedno takie małe pytanko. W jakiem wieku Wy zaczynaliście swoje podróżowanie i po jakim czasie udało Wam się pierwszy raz wyjść z ciała lub osiągnąć świadomy sen. Pozdrawiam ;* |
|
|
|
25.08.2008 - 20:54
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Tak to prawda takie coś się przytrafia,ale podobno należy do rzadkości.
Jeśli się jest w innym ciele to należy te ciało opuścić i powrócić do swojego. Wystarczy tylko pomyśleć o swoim ciele. ;) Kolejne pytanie na które odpowiem, że wiek nie ma różnicy. Wszyscy zaczynają w różnym wieku. Kiedy pierwszy raz się uda tego Ci nie odpowiem ponieważ każdy z nas jest inny, a zależy od twojej chęci i jak podejmujesz ćwiczenia. Więc bierz się do ćwiczeń, a sama się przekonasz jak naprawdę jest. Na początku będziesz się bała jak wszyscy początkujący. Tak poza tym sama musisz zdecydować czy chcesz ćwiczyć i wejść w stan OOBE. Pozdrawiam |
|
|
|
26.08.2008 - 10:41
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
tak :) Paul 023 ma racje. Trzeba przebic sie przez tą bariere strachu. Ja sam duzo wiem co tam jest po drugiej stronie i troche mnie to przeraża :(
A w OOBE wejdź przynajmniej raz to zobaczysz jak jest po drugiej stronie. Człowiek żyje, aby doświadczać nowe rzeczy w swoim życiu :) Nie słuchaj, że kościół tego zakazuje :p Slyszałem, że jeśli wchodzisz tam jako dobra osoba, która dobre tendencje to tam Ci nic nie stanie :) Najgorsze to chyba osiągnąć totalny orgazm :) Polecam Ci...przeczytaj przynajmiej pierwszą część trylogii Roberta Monroe'a. 1. Mówi o wychodzenia z ciała. Ogółem. 2. O osoba wyższych, mówią o naszej cywilizacji, naszym celu na ziemi itp 3. Najdalsza podróż - przyszłość naszej cywilizacji. Więc jeśli nie lubisz czytać, a chcesz dowiedziec się wiecej o drugim ciele i drugim stanie, to przeczytaj. 384 stron to mało. 50 stron czytałem w 1 godz :) Pozdrówka :):) |
|
|
|
26.08.2008 - 10:45
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Czy taką książkę można wypożyczyć w bibliotece czy raczej kupić?
Jaka jest mniej więcej cena tej książki ? |
|
|
|
26.08.2008 - 13:03
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Książki raczej z tego co mi się wydaję w bibliotekach nie ma.
Kupić oczywiście można więcej szczegółów na stronie http://www.oobe.pl/Porady_Darka_Sugiera.htm Rozner wiem, że mam rację bo dużo pamiętam co czytałem xD chociaż jeszcze to mi się nie przytrafiło. OOBE miałem raczej 2 razy. Być może miałem wcześniej gdy jeszcze nic nie wiedziałem o OOBE,a mogło być to już nieświadome. W chwili obecnej nic mi raczej to nie wychodzi jedynie mam same wibracje często i nic więcej. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |