oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Mój Pokój..., Kilka pytań od początkującego...
Ketchup
post 27.08.2008 - 21:43
Post #1

Przechodzień

Grupa: Podróżnicy

Witam
Zacznijmy od tego że jestem w tym temacie zuuupełnie nowy...
A więc tak... Gadałem z kumplem który opowiedział mi o OOBE i powiem szczerze zaciekawiło mnie to ponieważ to co on mi opisywał wydawało mi się bardzo znajome... Powiedział mi żebym sobie poczytał poradnik i tak też zrobiłem... Czytałem i czytałem... w pewnym momencie poczułem się jak w saunie... Było mi gorąco i duszno i zaczynałem się pocić... napisałem kumplowi że idę się na chwilę położyć i tak tez zrobiłem... leżałem w pokoju przy zgaszonym świetle i załączonym komputerze i zacząłem się koncentrować nad tym co już zdążyłem przeczytać... Nagle poczułem chłód jakby ktoś otworzył lodówkę obok mnie... Po chwili czułem się jakbym stał obok i poczułem jakbym opuszczał swoje ciało... jakbym uniósł się ponad nie... moje ciało znikło a ja widziałem cały swój pokój mniej więcej z odległości 2 może 3 metrów... Mogłem z nim robić co tylko mi się podobało (obracałem nim, przybliżałem się do różnych przedmiotów) a pokój wyglądał tak jak go właśnie zostawiłem...
Może mi ktoś wytłumaczyć czy to co mi się przytrafiło to był ów stan OBEE i jak mogę w takim stanie podróżować gdzieś indziej bo mimo starań nie udało mi się ani otworzyć ani też przekroczyć drzwi...

Z góry dziękuję za odpowiedź
Damian
Go to the top of the page

+Quote Post
Szopen
post 28.08.2008 - 00:19
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Myśle, że poprzez podniecienie, podjaranie się tematm, wywołałeś taki stan, w zależności jak mocno byłeś świadomy swojego bytowania poza ciałem, to może być mentalka lub projekcja astralna... To by było na tyle...

i nie pisze się OBEE tylko obe, a jak chcesz wyrazić większy szacunek to napisz OOBE, ale nie OBEE - niby od czego to jest skrót? out (of) body extreme experience??? :s

Takie rzeczy pisz w swojim notatniku i proś o komentowanie....

Temat do zamknięcia....
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park