oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Woww!
Qursant
post 28.08.2008 - 10:39
Post #1

Guests

Zamknąłem oczy, i zacząłem wyobrażać sobie że do splotu słonecznego napływa energia,
wyglądało to tak jakby wpływał przez otwór nieprzerwany niebieski sznur, który w środku zdawał się jakby nawijać na rolkę, natomiast po jakimś czasie zacząłem czuć splot słoneczny.
Ciekawe doznanie, odczuwałem splot, zdawał się oddychać, być tętnić życiem, robił to już bez mojego udziału.
Siła jaką wizualizacja wywiera jest niesamowita, niech każdy zda sobie z tego sprawę, to będzie duży krok do przodu.

Zrobiłem sobie skrzydełka, wyobraziłem sobie że je mam. Są jeszcze mizerne, z trudem nimi ruszam, ale już działają. Jestem z nich dumny jakiekolwiek by nie były. Wierzę w to że któregoś dnia staną się złote i prężne, będą widoczne z daleka przez wszystkie astralne byty, będą odstraszać te ze złymi intencjami, i oplatać wspierać oraz motywować, dawać pozytywne stany tym z dobrymi intencjami.
Ale to tylko mała ich funkcja.
To kolejny dowód na to jak wielka jest potęga wizualizacji.

Czułem, śmieszne uczucie w łydce. Skupiłem się na niej, wyobraźiłem sobie że dotykam ręką dokładnie to miejsce w którym czułem ucisk, zrobiłem w całym tym miejscu wielki otwór, energia zaczęła wylatywać, a ja poczułem ulgę. To głównie skłoniło mnie by pochwalić się jaki to jestem
Zajebisty xDDD
Go to the top of the page

+Quote Post
Pavveł
post 28.08.2008 - 11:18
Post #2

Grupa: Podróżnicy

Notatnik

a skąd wiedziałeś, że masz tą energię z łydki wypuścić, a nie wpuścić nową?
a jak nawijałeś na rolkę to zgodnie ze wskazówkami zegara czy odwrotnie?
ogólnie to spoko ;)

+Quote Post
Qursant
post 28.08.2008 - 16:04
Post #3

Guests

"""a skąd wiedziałeś, że masz tą energię z łydki wypuścić, a nie wpuścić nową?
a jak nawijałeś na rolkę to zgodnie ze wskazówkami zegara czy odwrotnie?
ogólnie to spoko ;)"""

Wydaje mi się że to bez znaczenia, czy ją wypuścić czy wpuścić.
Odwrotnie, natomiast to również bez znaczenia.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park