|
|
![]() ![]() |
01.09.2008 - 16:52
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Witam jestem na forum od 2 dni wcześniej już o obe słyszałem, ale chciałbym sprobowac niewiem na ile mi się to uda ale sprobowac zawsze mozna.
Chodzi mi o obiektywny opis obe czy ktoś może udowodnić że jest to wyście a nie np chalucynacja spowodowana przemęczeniem mozgu, czy np podczas "wyjścia" komuś się udoało przemieścić do innych pomieszczeń lub domow w ktorych wczesniej niebył i po pozniejszym poruwnaniu z rzeczywistością to co zobaczył zgadzało się przynajmniej w 90%. Wiem że jest troche tego typu opisow w TV i internecie jednak chodzi mi o to czy doświadczył tego ktoś z forum. Jeszcze jedno prosiłbym doświadczone w tym temacie osoby o kontakt na PM w celu pomocy dobrania mi jakiś ćwiczeń i najlrpszych metod, jeśli ktoś miałby trochę czasu byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam |
|
|
|
01.09.2008 - 17:06
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
jesli chcesz, aby ktos znalazl dla ciebie czas, pierw sam skorzystaj ze swojego i przegladnij forum, bo takich tematow, ilu tu pytan dales bylo wpizdu i jescze troche....
|
|
|
|
01.09.2008 - 17:59
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
Opcja:Szukaj.Miłego czytania.
|
|
|
|
| Silverka |
01.09.2008 - 18:39
|
|
Guests |
jest naprawde cala masa podobnych tematow, a ksoro jestes tutaj dwa dni, to nei dziw się że jeszcze nie znalazles technik, i "dowodu". temat zmaykam. yo
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |