oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Help! Dziwny Przypadek
TEST
post 25.08.2008 - 11:05
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Witam.
Ostatnio strasznie zainteresował mnie temat rozwoju duchowego.
Najbardziej oczywiście świadomy sen i oobe.
No ale nie bede sie rozpisywal za duzo.
Przejde do konkretów.

Raz w życiu bedac w podstawowce mialem świadomy sen.
Jednak uważam to za specyficzny przypadek.
Wyglądalo to tak:

Bylem w szkole. W szatni. Byla tam tez kolezanka ktorej strasznie nie lubilem.
Po raz 1szy w zyciu wiedzialem ze śnie. Więc pomyslalem sobie ze skoro to tylko sen,
"spuszcze jej lomot" (damski boxer, wiem:). Wiec przewrocilem ja i zaczalem kopac.
Bylo tam tez 2-3 moich kolegow. Po chwili 1 z nich zapytal "Co ty robisz?!!"
Ja odpowiedzialem ze to tylko sen wiec nic sie nie stanie, moge to robic.

I tu NAJWAŻNIEJSZY MOMENT- Kolega odpowiedzial mi "Nie, to nie jest sen, to sie dzieje naprawde"
I w tym momencie zostalem jakby cofniety do zwyklego, nieswiadomego snu.
Po chwili wyszlismy z szatni i po paru sekundach sen sie zakonczyl.

Chcialbym "uslyszec" co Wy, fachowcy macie do powiedzenia na ten temat.

Przede wszystkim na jakiej zasadzie dziala to "cofniecie" swiadomy sen-->zwykly sen?
Go to the top of the page

+Quote Post
6umerang
post 25.08.2008 - 12:22
Post #2

Dziadek do ożehuf

Notatnik

Poczytaj to się dowiesz hehehe ;) We śnie nawet najbardziej świadomym jest jeszcze ktoś nad tobą posiadający większą władzę - Wyższe Ja - i wydaje mi się, że kiedy w takim świadomym śnie zaczynamy robić coś co nie zgadza się z naszymi zasadami etycznymi, czy innym kodeksem postępowania (wewnętrzny), to WJ kończy nasze harce.

Na twoim przykładzie:

zacząłeś tłuc laskę tylko dlatego, że to sen, ale w realu nigdy byś nie uderzył laski i było to niezgodne z twoim "sumieniem" więc wyższe Ja uznało to za zagrożenie dla podświadomego umysłu, który może podłapać niewłaściwy wzorzec i tyle co mogło to zrobić ci psikusa, który spowodował chwilowy szok, zamieszanie skutkujące odejściem świadomości.

Oczywiście ja nie jestem fachowcem, więc moja odpowiedź jest warta nic.

+Quote Post
Noobek
post 26.08.2008 - 03:56
Post #3

Dusza Towarzystwa

Też fachowcem nie jestem, ale udzielę niefachowej opinii.
Pewnie cię cofnęło na skutek szoku - nie spodziewałeś się takiej odpowiedzi kolegi i tak jakby przestałeś wierzyć, że to sen.
Kolega albo był "zwykłem NPCem" i przypadkowo to powiedział, albo jakaś istota się pod niego podszyła i zrobiła ci psikusa.
Ale tak naprawdę, to ja tylko zgaduję ;)

+Quote Post
TEST
post 26.08.2008 - 17:23
Post #4

Gość Rodziny
*

Powiem szczerze że obydwie odpowiedzi, mimo iż nie pisanie przez "fachowców" wydają się być logiczne
i być może właśnie to jest powodem.
Jednak bardziej skłaniałbym się do wersji 6umeranga.
Chyba jest kwestia sumienia, które nami w jakiś sposób kieruje(przynajmniej na niższym poziomie zaawansowania:)

+Quote Post
SORROW
post 26.08.2008 - 19:06
Post #5

Guests

CYTAT(TEST @ 26.08.2008 - 18:23) *
mimo iż nie pisanie przez "fachowców" wydają się być logiczne

mylisz się brachu- obaj są fachowcami.Szczególnie bumi .

+Quote Post
Zbyszek
post 29.08.2008 - 07:14
Post #6

cialka.net
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Na naszym forum sa cialkarze, larwiarze,sataniści, połykacze, -hm a teraz przytrafił się nam damski rycerz.
Jest bardzo prawdopodobne ze obtłukłeś koleżankę . Uczestnicy forum często spotykali się we śnie. Potwierdzali to w swoich relacjach, ze jest to możliwe. Niewinne marzenia senne. Nie wiemy jak to działa ale wiemy ze spotykane osoby we śnie są w stanie pamiętać przygody senne po przebudzeniu. Jeśli to zrobiłeś, to możesz mieć teraz wroga a nawet wielu.

Przypomniało mi się pewne zdarzenie. Obiecałem kiedyś Sethowi , ze go postraszę. Zapomniałem o tej krwopijczej obietnicy. Przypominając sobie Setha, zamyśliłem się odrobinkę. Ukłuło mnie wtedy w sercu i wpadłem w bezruch NP, ocknął mnie mówiąc.- teraz.
W tym samym czasie Seth widział mnie szybującego z NP-kiem w jego pokoju i mnie połknął. Ugrzązłem mu astralnym ciałem z sandałami w gardzieli i jakoś wlazłem kwaśnawo do jego brzuch.- z jego relacji
Nie skojarzyłbym tego ukłucia w serduchu z tym zamyśleniem się, gdyby mi o tym nie napisał, opisując moje dzienne ubranie. Mialem sandałki,. koszulka w niebieskie paski i krótkie spodnie- moje ubranie robocze.
Jak mnie pożerał bylem w realu już w pidżamie. Tracąc energie w wypartym ciele astralnym, wytworzyłem prawdopodobnie nowe ciałko astralne w ciele fizycznym i wkrótce uzupełniłem je brakująca energia, odzyskując sprawność umysłowa i fizyczny.
Draqu zrobił na zlocie w czasie naszych medytacji rurek w okolicy mojego serca .i siorpał z niego soczek Przez parę dni potem czułem silne klucia w okolicy serca.
Beztroskie postępowanie wobec śpiących ciał jest karalne. Mechanizm jest bardzo skomplikowany.My sami wymierzamy sobie za to kare, wyrównując rachunki w sumieniu , stajać się samemu swoim oprawca.

2 razy mnie wywalono ze śnionego miejsca. Raz jak przesuwałem Brusowi Moenowi kryształ a raczej chciałem go zwędzić i gdy chciałem pomarańczy przynieść niefizycznie koszyk ze szwajcarskimi czekoladami i. Jej śpiący chłopak wytargał mnie za uszy i wypchnął z korytarza. Zrobiłem wtedy dziurę w jej suficie i wrzucałem śmieszne rzeczy do jej mieszkania- Pomarańcza postrzegła dziurę w suficie. U Brusa to mnie jakoś wytargali ostrzegawczo kołnierz i wyrzucili a raczej wypchnęli w kosmos. Pędziłem oślepiony na złamanie karku w jakiejś przestrzeni.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park