Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Taki, Jakiś Sen ^^
domcia960
post 15.09.2008 - 18:51
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 5148

No więc. To był taki jakiś dziwny sen ^^
Zaczynała się moja choroba i nie mogłam spać w nocy. Jak już mi się udało to max godzina i pobudka.
No i jak raz tak zasnęłam po długiej męczarni to czułam, że się obudziłam. Spojrzałam w dół i widziałam moje nogi i kawałek mojej niebieskiej sukienki. Więc chyba w niej byłam ( A przecież spałam w piżamie ) Spojrzałam w telewizor. Leciała jakaś nocna gra... Potem na ścianę i na ścianie zobaczyłam twarz tej prowadzącej jak coś gadała i klawisz enter hehe. Nie wiem czemu. No i chciałam zawołać mamę. Próbowałam krzyknąć mamo! Ale to na nic. Żaden głos się ze mnie nie wydobywał ( Podobnie jak w tym śnie co babcie potrąciłam xD ) Powiem jeszcze że mogłam obracać tylko oczami po nie mogłam się ruszyć , ale po tamtym śnie to dla mnie nic nowego więc się nie obudziłam. Dopiero gdy próbowałam krzyczeć pomyślałam że chcę się jak najszybciej obudzić! Byłam przerażona! W końcu się obudziłam już tak na prawdę. Najpierw nie mogłam wydobyć głosu ale przy 3,4 próbie udało mi się! Musiałam sprawdzić czy się już wybudziłam ^^. No i tak odruchowo spojrzałam na telewizor. Leciała ta gra którą widziałam tylko że jej kontynuacja. Wychodzi na to że oglądałam przez sen telewizje?
Co Wy myślicie o tym śnie ?

(Tym razem poprawny temat xD - Chyba)

Pozdrawiam
Profile CardPM
+Quote Post
SORROW
post 15.09.2008 - 19:44
Post #2

Guests

Chyba fałszywe przebudzenie.
A poza tym ... o so jakby chodzi z tym tematem ?
+Quote Post
6umerang
post 16.09.2008 - 16:01
Post #3

Dziadek do ożehuf
Nr użytkownika: 3906

a ja się śmiałem z Kaczyńskiego, bo ma internautów za imbecyli, przecież my mamy n... w łepetynach równo - zboczenia, psychozy, analfabetyzm, kretynizm, etc...

bumerang jeszcze jeden bluzg a ostrzerzenie ci dam / silverka
Profile CardPM
+Quote Post
Majster
post 16.09.2008 - 20:50
Post #4

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2298

CYTAT(6umerang @ 16.09.2008 - 17:01) *
a ja się śmiałem z Kaczyńskiego, bo ma internautów za imbecyli, przecież my mamy n... w łepetynach równo - zboczenia, psychozy, analfabetyzm, kretynizm, etc...

bumerang jeszcze jeden bluzg a ostrzerzenie ci dam / silverka

Kiedyś też taki byłeś :)
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic