|
|
![]() ![]() |
14.09.2008 - 13:50
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
.
|
|
|
|
14.09.2008 - 14:06
|
|
|
Dziadek do ożehuf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Fajnie ćpunie, że się pochwaliłeś, że brałeś wszystko co da się wziąć - w dupę czopki też lubisz sobie wciskać?? Polecam hyperreal, tam menele mogą się wymieniać doświadczeniami...
|
|
|
|
14.09.2008 - 14:37
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
:O
-szara polska rzeczywistość -zupa -próby karate(nieudane) Remiksy: - dubanie w ziemi patyczkiem, skakanie na jednej nodze - dotykanie czubka nosa czubkiem buta przy jednoczesnym połykaniu nosa Bumi ma racje to nie forum narkotyków tylko obe. |
|
|
|
14.09.2008 - 15:05
|
|
|
.
|
|
|
|
14.09.2008 - 15:13
|
|
|
Może jest w tym jakas głębia której nie widac uswiadom nas. Ćpanie to całe Twoje życie widac jestes profesjonalista brawo jasiu.Zaiste klej pokazuje nowy magiczny świat.
|
|
|
|
14.09.2008 - 15:44
|
|
|
.
|
|
|
|
14.09.2008 - 16:02
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Nie jestes ty czasem z hyperreala? :) twoj nick sie mi przewinal przed oczyma, a w polaczeniu z "doswiadczeniem", jestem sklonny uwierzyc, ze to ty :D
No i w sumie racja. Forum traktuje o zjawisku oobe, a nie o cpaniu, ale moge napisac tyle, ze jak cos palilem (teraz nie pamietam, czy to byla marycha, albo spice gold), to zlapalem krotka zwieche przed kompem, po czym zaczalem czuc, ze sie unosze ku gorze, ale troche spanikowalem i mnie zaraz wrocilo. |
|
|
|
14.09.2008 - 16:14
|
|
|
No tak wachanie kleju jest takie inteligentne.
|
|
|
|
14.09.2008 - 17:11
|
|
|
Dziadek do ożehuf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
No proszę, sami intelektualiści. Żart poprzednika był ostry niczym zardzewiała łyżka. Założyłem ten temat w odpowiednim dziale i mam w tym jakiś cel. Jeśli nie macie w nim nic do powiedzenia, to po prostu nie piszcie, zamiast robić z siebie idiotów. Odpowiednim działem dla ciebie jest Monar narkomanie. Napisałem ci wyraźnie - hyperreal jest dla ćpunów i meneli, tam się pochwal bogatym życiem chemicznym cioto. |
|
|
|
14.09.2008 - 17:46
|
|
|
BÓG ZAZDROSNY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Czujesz się dowartościowany?
|
|
|
|
| kamglow |
14.09.2008 - 18:27
|
|
Guests |
hahah bumerang.
Bill, jeśli Ty jesteś żywym dowodem na to, że narkotyki nie szkodzą, to nic dziwnego jak cie tutaj tak przywitano.. Bo byłbyś pierwszym zażywającym takie ilości narkotyków człowiekiem, spotkanym przezemnie, którego nie doświadczają żadne skutki uboczne. Ten wniosek z tąd, że pochwaliłeś sie stażem, a nie sprecyzowałeś swojego nastawienia do nich.. W domyśle że tyle tego brałeś wg mnie uważasz że narkotyki nie szkodzą. Co masz na myśli mówiąc "pokazały mi magiczny świat"? Bo jeśli to, że zobaczyłeś piękne czterookie pięciorożce chodzące na czółkach, to nie nadaje sie to nawet do wymiany doświadczeniami, co dopiero do "chwalenia" się. |
|
|
|
14.09.2008 - 20:58
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Haha ale pojechali ćpuna. :)
Szkoda tylko, że posty pokasowane inie wiem za bardzo o co chodzi :P Dajcie żyć ćpunom, ćpun też człowiek. Bill jeśli już chciałeś coś napisać to jest temat o wspomagaczach, oczywiście związany z OBE bo o tym jest to forum. HAHAHA!!! Jak się bumi zbulwersował!! xD |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |