Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Sen O Wypadku I Wypadek Na Drugi Dzien
Iska
post 20.09.2008 - 21:51
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2508

Przedwczoraj w nocy spotkalo mnie cos ciekawego.
Otoz snilem ze jade samochodem i jakos dziwnie dziala kirownica. Dojezdzam do ostrego zakretu nad urwiskiem i kierownica przestaje reagowac. Czuje jak spadam i sie budze.
Rano jade rowerem do pracy i tu zonk !
Mialem wypadek. Gosc wyjechal mi samochodem tuz przed nosem i przelecialem sobie przez maske niszczac rower i w niewielkim stopniu sie raniac. Zapierdzielalem jak szalony i to w sumie cud ze nie skrecilem karku. ;p
Profile CardPM
+Quote Post
ldkiler
post 20.09.2008 - 22:44
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 287

przypadek? fatum? los? przeznaczenie? jesteś prorokiem?
Profile CardPM
+Quote Post
SORROW
post 20.09.2008 - 22:46
Post #3

Guests

Raczej zbieg okoliczności ,no chyba,że to wpływ autosugestii .
+Quote Post
Qursant
post 21.09.2008 - 07:31
Post #4

Guests

Gdybyśmy mogli utożsamić się z najwyższym punktem świadomości WSZYSTKIEGO zauważylibyśmy
jak niefizyczne łańcuchy przyczynowo skutkowe rozciągają swoje sieci.
Wtedy wiedzielibyśmy że:

-przypadek ... nie istnieje.
-zbieg okoliczności ... nie istnieje.
+Quote Post
Majster
post 21.09.2008 - 13:54
Post #5

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2298

CYTAT(Qursant @ 21.09.2008 - 08:31) *
Gdybyśmy mogli utożsamić się z najwyższym punktem świadomości WSZYSTKIEGO zauważylibyśmy
jak niefizyczne łańcuchy przyczynowo skutkowe rozciągają swoje sieci.
Wtedy wiedzielibyśmy że:

-przypadek ... nie istnieje.
-zbieg okoliczności ... nie istnieje.

Kolega widze ma system, a działa w dużym lotku?
Profile CardPM
+Quote Post
Spyro
post 21.09.2008 - 14:38
Post #6

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1375

Iska, tyle ze Ci sie snilo ze jechales samochodem i spadles z urwiska, a wypadek miales rowerowy i nie spadles z urwiska, wiec nie widze zwiazku. Jak dla mnie to przypadek
Profile CardPM
+Quote Post
michalgabriel
post 10.10.2008 - 11:31
Post #7

Przechodzień

Nr użytkownika: 3714

Nie ma się co śmiac. Przeżyłem dokładnie coś takiego samego.
Pozdrawiam.
Profile CardPM
+Quote Post
Lerin
post 10.10.2008 - 13:28
Post #8

Częsty Gość Rodziny
**
Nr użytkownika: 5340

CYTAT
Kolega widze ma system, a działa w dużym lotku?

Tak

Koncetrujac sie, ze spokojnymi emocjami wypelniajac totolotka trafilem 4 z 6.

3 razy pod rzad, trafilem w Twoim szczesliwym numerku tą jedną cyfre chyba z 36 ( nie jestem pewien ) oczyszczając umysl na chwile przed losowaniem.

Do tego gdy czegoś chce, lecz nie wkladam w to zadnych emocji a jest to po prostu czysta chęć, nie ujawniona nikomu do tego z lekko olewkowym podejsciem, i się spełnia.

Cholera, same przypadki co nie ? ;/

Jeszcze nie wiem czemu nie trafilem 6, pewnie dlatego ze jesli coś jest u mnie zamierzone to mi nie wychodzi ;/ i mam pewność, że trafić ją to nie jest żaden wyczyn, dla odowiedniego umyslu.

Z drugiej strony, gdy zaginela mi przyjaciolka, i po xx miesiacach postanowilem ja odnaleść, to mi się udało, tylko że w Tym przypadku moja chęć, intencje, pragnienie, wola i wiara była tak dupna, że nawet razem wzięci z forum jednoczesnie takiej nie macie [metafora]. ;]
Profile CardPM
+Quote Post
Nyanna
post 10.10.2008 - 13:53
Post #9

Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 4029

CYTAT(Spyro @ 21.09.2008 - 15:38) *
Iska, tyle ze Ci sie snilo ze jechales samochodem i spadles z urwiska, a wypadek miales rowerowy i nie spadles z urwiska, wiec nie widze zwiazku. Jak dla mnie to przypadek

Tak, ale sny mają znaczenie metaforyczne niekiedy. Możliwe, że potrzebne było coś "mocniejszego" aby zapisać się w jego pamięci. To mogło być ostrzeżenie, przeczucie, a nie dokładne przedstawienie tego, co ma się zdarzyć
Profile CardPM
+Quote Post
Mano
post 10.10.2008 - 15:06
Post #10

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2921

ciekawe od czego zapadne w spiaczke. Snila mi sie dwa dni temu. . Mialem juz 45lat ;]
Profile CardPM
+Quote Post
Spyro
post 10.10.2008 - 15:45
Post #11

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1375

A mi sie znilo ze walczylem ze zmutowanym zielonym pikaczu strzelajac do niego z pilota od telewizora. To tez wg Ciebie ma znaczenie metaforyczne? Sny prorocze albo sie zgadzaja w calosci albo nie sa snami proroczymi tylko przypadkowym zbiegiem okolicznosci. Nie nadinterpretuj zwyklych snow bo wlaczy Ci sie myslenie magiczne i skonczysz w zakladzie dla nawiedzonych
Profile CardPM
+Quote Post
MetaPsyche
post 10.10.2008 - 22:35
Post #12

Niepoprawny racjonalista
Nr użytkownika: 703

EDIT

Chyba źle zrozumiałem post ;]
Profile CardPM
+Quote Post
kamglow
post 14.10.2008 - 22:00
Post #13

Guests

proroctwo z tego takie:
przestań jeździć szybko na rowerach, już najwyższy czas żebyś przesiadł sie na inne sprzęty... takie które są uwarunkowane do większych prędkości. Jezeli mówisz szybko, to na rower będzie to 40 km/h b. szybko 60 km/h.

Tak, kup se skuter, najlepiej z blokadą.. jesli Cie to nie cieszy to mam dla Ciebie wesołą wiadomość.

Zapewne wiesz, ze istnieje sport, gdzie rowerzysci jeżdżą z prędkościami rzędu 300km/h! Tak! Los chce żebyś w nich startował. (przypinasz rower w takiej osłonie aerodynamicznej i jego napęd jest przystosowany do dużych prędkości.. mianowicie przednia zębatka jest wielkości przedniego koła, a tylna strasznie mała.. tak wiec cos musi Cie rozpędzić..bla bla bla) Zainteresuj sie tym sportem.
+Quote Post
ldreamer
post 01.11.2008 - 14:44
Post #14

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 5537

CYTAT(Lerin @ 10.10.2008 - 15:28) *
Tak

Koncetrujac sie, ze spokojnymi emocjami wypelniajac totolotka trafilem 4 z 6.

3 razy pod rzad, trafilem w Twoim szczesliwym numerku tą jedną cyfre chyba z 36 ( nie jestem pewien ) oczyszczając umysl na chwile przed losowaniem.

Do tego gdy czegoś chce, lecz nie wkladam w to zadnych emocji a jest to po prostu czysta chęć, nie ujawniona nikomu do tego z lekko olewkowym podejsciem, i się spełnia.

Cholera, same przypadki co nie ? ;/
Jeszcze nie wiem czemu nie trafilem 6, pewnie dlatego ze jesli coś jest u mnie zamierzone to mi nie wychodzi ;/ i mam pewność, że trafić ją to nie jest żaden wyczyn, dla odowiedniego umyslu.
Z drugiej strony, gdy zaginela mi przyjaciolka, i po xx miesiacach postanowilem ja odnaleść, to mi się udało, tylko że w Tym przypadku moja chęć, intencje, pragnienie, wola i wiara była tak dupna, że nawet razem wzięci z forum jednoczesnie takiej nie macie [metafora]. ;]

Czyli ile wygrałeś w lotku? :P
święcie wierzę, że może się udać zobaczyć numerki lotka poprzez ld.
Próbował ktoś?

CYTAT(twistoid @ 01.11.2008 - 16:38) *
3oko ciesze sie ze chcesz sie z nami podzielic swoimi przemysleniami.Ekscytuja cie meskie członki lubisz z nimi romansowac aczkolwiek rozumiem twoje rozczarowanie jak to mowia miłosc jest slepa.Nie boj sie mowic o tym całemu swiatu idz do taty mamy i powiedz im o tym!Pokaz im tez swoja kolekcje i zdobywaj nowe umiejetnosci w tym jakze nietypowym hobby.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic