|
hmm. ja sądziłbym że inaczej można to zrobić. nie trzeba jeśc słonych potraw wystarczy przez jakiś hmm ja to robiłem z dwoma dniami. piłem tylko wode. potem kupiłem swój ulubiony napój. tak abym bardzo chciał wreszcie sie go napić. (sądze że jak by dłużej tak pociągną na wodzie to by lepsze wyniki były) no jak kolega powyżej opisał tak dalej sie robi ale co do tej soli ja rownież nie polecam. po 1h nic nie picia bym na 100% sie napił. tak oddalając sie od tematu. zrobiłem ciacho. (jaki ja umiejętny jak na moj wiek) no ale nie moge go zjeść. swoja porcje zjadłem. zostało pare kawałków. stwierdziłem że nie zjem. ale po paru minutach leżało przedemną na stole. na tależyku. 30 minut gapienia sie w ciacho.... taka katorga. wspaniałe ciacho którego zjeść nie moge. tego samego dnia cały czas mialem sny o ciastku. jak ja je jem, i jem, i jem. takim sposobem na nastepny dzien straciłem całą kase aby zrobić kolejne ciacho....
PS. takim sposobem jak napisałęm osiągnąłem LD, ale krótkie. odpłynąłem w sen. ^^ z snu do snu ale uz nieswiadomego
|