|
Jak przeczytałam wasze posty odrazu poczułam się lepiej uff... dobrze, że nie tylko ja tak mam :D U mnie bywa tak, że najpierw śni mi się kilkanaście rzeczy, które zapamiętuje, lecz nie zwracam na nie jakiejś szczególnej uwagi, llecz w miarę upływu czasu sny stają się realne - gesty, ruchy, słowa są takie jak we śnie. Początkowo byłam zaskoczona i nic z tym nie robiłam, ale później pomyślałam ,a co będzie jeśli wykonam coś zupełnie na odwrót lub zmuszę drugą osobę do innego zachowania ? Oczywiście, gdy zmieniałam swoje sny w realnym świecie to wszystko działo się inaczej, lecz niektóre elementy nigdy się nei zmieniały zmieniły.
*Ostatnio jeden z moich koszmarów przybył to świata realnego i naprawdę się przeraziłam O_o Opisze trochę sytuacją ,bo to ważne - Mianowicie w moim bloku są bardzo zdezelowane windy ,aż strach w nich jeździć ,a teraz je naprawiają. Kilka dni temu wchodzę do klatki patrzę nie ma skrzynek pocztowych (pomyślałam - wymieniają na nowe no okej ) idę w stronę windy ciągle patrząc na ścianę na której były skrzynki, otwieram windę, wchodzę, patrzę i ... Serce zaczęło szybciej bić, cale ciało nagle cofnęło się do tyłu ze strachu - Zobaczyłam dużą, głęboką, ciemną windę z odrapanymi ścianami i sufitem - pierwsze myśli jakie wtedy przeszli mi na myśl - Czy to jakiś żart ? Co jest grane ? plus kilka dodatkowych bluzgów dla uspokojenia XD" Na koniec pojechałam tą winda na swoje piętro ,lecz byłam bardzo niespokojna i ciągle się rozglądałam.
|