|
|
![]() ![]() |
21.10.2008 - 11:20
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Gz. dla autora tej techniki , warto wypróbować...
budze sie po 4,5h snu , na minutke , dwie, klade sie spowrotem , i co minute ( okres umowny ) otwieram szybko oczy... tiaa? |
|
|
|
21.10.2008 - 14:12
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
pewnie i nawet mozesz robic jak dla 4+1, bylebys zrobil z tymi oczami.
Ja za to probowalem podczas proby zasniecia, a nie po snie i musze powiedziec, ze gdzies 2-3 proby zakonczyly sie pomyslnie*. Mocne hipnagogi, 2x paraliz, "jasniejsze" sny, a co do tego to prze cholernie realne. Jak czas mi pozwoli, to wyprobuje z tym wybudzeniem. Proponuje bardzo czesto otwierac oczy i je tez zamykac. Ja to robie conajmniej 10 razy na minute. pomyslnie - dla kazdego to slowo bedzie mialo inny cel. niekoniecznie LD |
|
|
|
21.10.2008 - 16:33
|
|
|
Ale Mano otwierasz oczy doslownie na ułamek sekundy tak?
|
|
|
|
21.10.2008 - 17:50
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
nie. na pare sekund, gdzies 2-10
|
|
|
|
| Zuben |
21.10.2008 - 18:18
|
|
Guests |
Te otwieranie oczu może cię mocno rozudzić :P Ale ty to robisz bo kilku godzinach snu (nad ranem) czy przed sem jak się pierwszy razz dopiero kładziesz>?
|
|
|
|
21.10.2008 - 18:22
|
|
|
Moim zdaniem najlepiej tak po 3,4 godzinach snu , isc tak jak juz wczesniej pisali np. do kibla , załatwic potrzebe fizjologiczną i taka przerwa ( 2min ) w zupełnosci wystarczy , chodzi o to by być zaspanym. Sam nie testowałem tej techniki , dziś first take :)
Powodzenia all. |
|
|
|
21.10.2008 - 19:57
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
zapowiada sie zarabiscie sam dzisiaj sprobuje a wiem ze mi sie uda sukcesu zycze
|
|
|
|
22.10.2008 - 00:21
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
To może być najlepszy sposób na osiągnięcie Oobe!
|
|
|
|
22.10.2008 - 07:43
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
CYTAT Ale Mano otwierasz oczy doslownie na ułamek sekundy tak? mi wystarczyl ulamek |
|
|
|
22.10.2008 - 09:21
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
taaa było fajnie ale najzwyczajniej w swiecie przedygałem się i tyle
|
|
|
|
22.10.2008 - 09:46
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Mano masz rację z tymi snami, tyle że u mnie zamiast po prostu być realne, były najzwyklejszymi świadomymi snami. Sam jestem zaskoczony, że to tak dobrze działa, nie chcem się chwalić ale dzisiaj miałem 3 LD dzięki temu, w tym jeden cholernie długi żyjący własnym życiem, do tego przez cały sen miałem uczucie zajebistej euforii, po prostu piknie! :)
@Parol Co przestraszyłeś się? |
|
|
|
22.10.2008 - 16:17
|
|
|
Ale jak to działa , kładziesz sie do łózka i dajmy na to co 3 sekundy ( okres umowny ) otwierasz oczy i kiedy znajdujesz sie we snie , nagle otwierasz oczy i juz widzisz swiat snu?
|
|
|
|
22.10.2008 - 17:16
|
|
|
mi sie wydaje, ze tym sposobem oszukujemy umysl.
Mamy zamiar spac, ale otwieramy co chwile oczy. Przyzwyczajamy sie do tego, zasypiamy.. reszty chyba tlumaczyc nie trzeba, bo sie powinienes domyslec. |
|
|
|
22.10.2008 - 18:02
|
|
|
Mano czyli jezeli dobze rozumiem kiedy czuje sie ze sie sni to sie otwiera oczy??
|
|
|
|
22.10.2008 - 18:43
|
|
|
zasypiasz i przyzwyczajony je otwierasz. I sa 3 wyjscia:
1. Nic nie pamietasz 2. Masz LD 3. Jestes w paralizu i mozesz sie starac o opuszczenie ciala. TO TYLKO MOJA TEORIA! |
|
|
|
22.10.2008 - 19:38
|
|
|
Bo ja to mam tak ze kłade sie po tych 2 minutach przerwy i i jakos nawet tak w realu jestem mało świadomy , zaspany sam nie wiem co sie dzieje wokoło , nooo tylko ta proba była taka poprzedzona próbą wyjscia OOBE [4+1] Dziś spróboje tej metody juz tak porządnie!
UDA SIE! |
|
|
|
| 3 oko |
26.10.2008 - 09:50
|
|
Guests |
jest też inna opcja,taki wspomagacz,słuchamy muzyki relaksacyjnej(polecam sleeping through the rain),mi się zawsze po tym chcę spać,jest wysoce prawdopodobne że dzięki temu zaśniemy po położeniu się do łóżka)
i wtedy można bawić się tymi oczami ;) sleeping through the rain idealnie nadaje się do relaksu,można także korzystać z i-dosera lub brain wave generatora,chodzi o wywołanie senności nawet w dzień,dzięki czemu możemy bawić się tą techniką znacznie częściej ;) skąd ściągnąć sleeping through the rain?stąd |
|
|
|
02.11.2008 - 20:50
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
dziś mi się uda
|
|
|
|
02.11.2008 - 21:09
|
|
|
wg. mnie najprostsze techniki są najbardziej praktyczne.
4+1 WILD 4+1 MILD albo po prostu kładziemy się do łóżka wypoczęci ;] przerywany sen na 2-10 minut w moim przypadku nie działa :P |
|
|
|
02.11.2008 - 21:46
|
|
|
co do snu stosuje sie 6+1 zamiast 4+1, ale to taki maly szczegol
|
|
|
|
03.11.2008 - 08:33
|
|
|
taaa ;] ja robie 4+1 i w 70% po utrzymywaniu świadomości niezależnie od tego czy się uda czy nie, mam LD :)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |