Chlopie, mowilem Ci zebys oglądnął ten film, bo znow piepszysz glupoty, wkreciłeś sobie blokady, w które wierzysz.
CYTAT
Problem tkwi we mnie i ja to wiem, mam lenia chcę go pokonać ! Chcę mieć zapał robić 4+1 przez cały tydzień drzeć się w myślach chcę być wolny.
Widzisz stary, u Ciebie się kończy na samych chęciach, mowie.. już na samym początku wkreciłeś sobie jakieś niepotrzebne bzdury, i uwierz mi miałem tak samo, swoje pierwsze OOBE, też miałem po kilku latach ćwiczenia, pseudo ćwiczeń, z LD byla inna sprawa, bo te potrafilem miec przy każdej drzemce (nie potrzebowałem, żadnych dzienników snów, ani masy reality testów, wystarczyło pragnienie i wiara) nie myl z pseudo pragnieniem jak to na razie jest u Ciebie, ale puki nie poświecisz się sprawie tak mocno, jakby to była walka o życie, o rodzinę to dalej będziesz tam gdzie jesteś. Tylko mi nie mów, że tak robisz, bo jak czytam że Ci brak motywacji i masz lenia, to mnie skręca od tej hipokryzji..
Kolejna sprawa, uspokuj emocje, nie odpisuje Ci po to, żeby Ci dojebać, ale żebyś zrozumiał, że wszystkie blokady, niepowodzenia, są tylko Twoim wymysłem, i nikt Ci ich nie narzucił..
edit:
CYTAT
ps. filmu nie obejrzę nie chce mi się.
- Tego nie doczytałem.
Udajesz chlopie kretyna ? Podrzucam Ci pod nos najwieksze narzędzie tego świata, a Ty wyskakujesz z ignoranckim tekstem "nie chce mi się" ?
Widocznie potrzebujesz jeszcze kilkuset lat desperacji, zanim pojmiesz pewne rzeczy.