oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Maly Problem Z Sennym Miejscem
Iska
post 31.10.2008 - 21:50
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Standardowo zaczne od standardowego "WITAM" :)
Mam pewien problem. Otoz kiedys mialem bardzo czesto powtarzajace sie sny o pewnym miejscu ktorego nigdy na oczy nie widzialem. Sni mi sie ladny "zamek" na jednym z wielu wzniesien ukrytych miedzy drzewami. Jest to gowniany opis ale inaczej tego nie opisze. To trzeba samemu zobaczyc. Bardzo mi sie to miejsce spodobalo. Teraz podczas ld staram sie jakos tam przeniesc ale nigdy mi nie wychodzi. Zazwyczaj sie budze i tej nocy juz nie nastepuje ld. Rzadziej zdarza sie ze bladze, chodzac po tym lesie, gdzies w okolicy i nigdy nie znajduje tego miejsca. Wydaje mi sie ze pare razy bylem juz blisko, ale chyba nie starczalo mi nocy bo sie budzilem nad ranem ;p

W jaki sposob moge latwo sie tam przeniesc? Prosze o jakies rady.
Go to the top of the page

+Quote Post
6umerang
post 31.10.2008 - 22:02
Post #2

Dziadek do ożehuf

Notatnik

Możesz się tam przenieść najprościej chyba z odpowiednio długiej i przemyślanej podróży mentalnej.

Odpręż się, zrelaksuj, wpraw się w miły transik i zacznij wizualizację w perspektywie pierwszej osoby - zwiedzaj to miejsce i jego okolice, możesz sobie bezpośrednio w tym miejscu - jeśli to jest miejsce z realu, to zrób projekcję związaną z historią tego miejsca - cokolwiek, co pobudzi wyobraźnię.

Jeśli utrzymasz ciekawość dostatecznie długo, to zaśniesz (albo i nie) a całość stanie się masakrycznie realna i prawdopodobnie będzie to już ld, gdzie będziesz mógł robić co dusza zapragnie...

+Quote Post
Iska
post 01.11.2008 - 21:33
Post #3

Znajomy Rodziny

Notatnik

Problem w tym ze nigdy tego miejsca w rl nie widzialem.

+Quote Post
Spyro
post 02.11.2008 - 00:01
Post #4

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Mentalka to dobry sposob

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park