|
|
![]() ![]() |
26.03.2007 - 22:36
|
|
|
zdrogi.blogspot.com Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Ostatnimi czasy żadko odwiedzam forum, również próbom OBE nie poświęcam należytej energii i czasu...
coś jednak nie daje ani na chwile zapomnieć mi o temacie... Częste nieudane próby mogą człowieka zdołować i pozbawić chęci jednak w obliczu zaistniałych ostatnio wydarzeń staje przed całkiem nowymi mozliwościami które napawają optymizmem. co to takiego? Ostatnio wsród moich przyjaciół obserwuję wzmożoną częstotliwość "snów"(?) z moim udziałem. Przytoczę przykład: Z samego rana w pracy podchodzi do mnie kolega - słuchaj -mówi, miałem niesamowity sen.. miałem ochote rano do ciebie zadzwonić zeby ci opowiedzieć.. otóż budze się w nocy i widzę stojącego cię w drzwiach pokoju.. cały się świecisz jakby pomalowany fluoresencyjną farbą i zachowujesz się jak Jezus albo jaki święty.. Stary! - co tutaj robisz tak późno, głupie żarty! - mówie ci miałem pełne gacie strachu... Tego samego dnia dostaje maila od koleżanki: hej, sniłeś mi sie dziś..ale to był strasznie dziwny sen. Mieszkaliśmy razem w pokoju takim długim że trzeba było krzyczeć żeby się usłyszeć.. I za każdym razem kiedy się odwracałam pokój stawał sie dłuższy i ty też taki jakiś wydłużony... Dziwna sprawa. Być może całkiem nieźle sobie radze w astralu mimo że nie pozostawia to śladów w mojej pamięci... Dobrze rokuje na przyszłość.. Ku pokrzepieniu serc wszystkim tym którym się nie udaje - albo po prostu pamięć zawodzi.. Jestem ciekaw czy obserwujecie podobne anomalie w snach swoich znajomych. Może warto zbadać sytuację? Pozdrawiam wszystkich bywalców(: |
|
|
|
27.03.2007 - 19:08
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
W Gadu ustawie sobie opis: czy nie śniłem sie komuś ostatnio :D
Ja zaliczyłem wiele nieudanych prób i jedna częściowo udana (do dziś nie jestem pewien, czy to było oobe czy tylko sen). I nie wpoeim, by mnie to zdołowało, wręcz przeciwnie. Ja czuję, że z każdą próbą jestem coraz bliżej celu. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |