|
|
![]() ![]() |
26.12.2008 - 10:45
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Czytał z Was ktoś tą książkę? Ja zamówiłam ją z allegro ale nie wiem czy nie jest to czasem któraś część , bo słyszałam o jakiejś trylogii.Czytał ktoś? Jakie wrażenia ? Były tam opisane metody oobe ?
|
|
|
|
| Rasiak-gruz-Astralnybłazen |
26.12.2008 - 12:48
|
|
Guests |
czytałem,czytałem :)-ale tylko raz,jest to trylogia składająca się z 3 części(książek),jak wrażenia?jest to już kultowa trylogia-warto ją przeczytać :),ja czytałem e-booka :)
a co do metod to były tam opisana jedna lub 2 metody,ale oczywiście nie na każdego one działają,monroe napisał jak on wychodzi-na niektórych to działa,na niektórych nie :),a technik jest mnóstwo,ciągle nowe ludzie wymyślają :),jest tyle tych technik że ciężko się zdecydować na jakąś,chociaż wydaję mi się że najważniejszą rolę odgrywa nastawienie(świadome i podświadome) :) |
|
|
|
26.12.2008 - 14:21
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Czytałem dwa razy (teraz - tak na Święta ;] czytam po raz trzeci) ... i uważam, że WARTO. ^^
Podróże poza Ciałem to pierwsza część trylogii (2 - "Dalekie podróże" i 3 - "Najdalsza podróż") i najlepiej byłoby gdybyś w jakiś sposób zdobyła i następne dwie części. Świetnie widać jak Bob rozwijał się na przestrzeni lat. :] Technik podanych jest dość sporo (niestety rzadko rozpisane są szczegóły) -> jednak w rzeczywistości nie metody wyjścia są w jego książkach ważne :] o czym się sama przekonasz ^^ Pozdrawiam |
|
|
|
26.12.2008 - 17:26
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Ja nie przepadam za nim, ale to moje subiektywne odczucie. Zabawne, że w ,,Kursie Okultyzmu'', który wpadł mi w ręcę..jego imię i nazwisko było wymienione, dość dziwna sytuacja. W każdym razie jeśli ktoś chce sobie samemu wyrobić opinię o panu Monroe i tak warto zapoznać się z jego twórczością.
|
|
|
|
26.12.2008 - 17:33
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Świetna książka, ładne wprowadzenie do świata astralnego.
|
|
|
|
26.12.2008 - 18:09
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Chetnie odkupie trylogie jesli ktos ma na sprzedaz. Cholernie sie mi nudzi, a w ksiegarni nie mieli ;)
|
|
|
|
26.12.2008 - 18:29
|
|
|
Mano, drogi Przyjacielu!
Poszukaj w necie e-booki, naprawde dużo tego jest. Wgraj sobie do laptopa, do palmtopa czy nawet do telefonu komórkowego (jezeli masz symbiana czy windowsa w wersji telefonicznej), albo nawet na PC. I czytaj, czytaj! :D (jezeli potrzbujesz pomocy to pisz na PW) |
|
|
|
26.12.2008 - 18:41
|
|
|
Nerwusko - oobe i projekcja nadal przez wielu, zaliczane są do praktyk około okultystycznych, stąd ta sytuacja nie jest taka znowu dziwna (zapewne o tym wiesz - ale dla początkujących może to być cenna informacja). :) Z resztą okultyzm to tylko słowo. Jeżeli nie jest się związanym z Chrześcijanstwem - to znaczenia nie ma żadnego... przynajmniej takie jest moje subiektywne zdanie ^^
Co do ebook'ów - również służę pomocą ^^ |
|
|
|
26.12.2008 - 21:15
|
|
|
Czyżby sam Danrizz powrócił!? Witaj brachu!!!
|
|
|
|
26.12.2008 - 21:40
|
|
|
Marcin, ale ja nie chce ebooka, tylko ksiazke. Nie lubie ebookow czytac, wole klasyczny format :)
|
|
|
|
26.12.2008 - 22:46
|
|
|
|
|
|
|
| Ero Cras |
27.12.2008 - 07:47
|
|
Guests |
Ja na święta sobie zamówiłem, są w niej metody jak i doświadczenia Monroe. Widział i rozmawiał ze zmarłymi, był w Obszarze II, nawet chyba w niebie, sam dokładnie niewie. Bardzo dobra książka, naprawde warta polecenia. Kupie sobie pozostałe dwie :D
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |