Pisać na PW jak chcecie GG.
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2427
Elo Wam wszystkim xD Dawno mnie tu nie było, ale coś mnie natchnęło, żeby zrobić OoBE Zlot Wrocław xD Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł to piszcie! Ja zorganizowałem coś takiego:
- Spotkanie pod halą Orbita, ale most milenijny (nie wiem który dzień. Ustali się). - Pójść na łyżwy xD One kosztują jak się nie mylę koło 10zł/h. - Po łyżwach, pójść do jakiegoś [...] baru albo coś xD Myślałem z kolegą o Szeptach. Bo w Niebie nie za bardzo fajnie było... xD
Ale wszystko jeszcze do ustalenia! Czekam na pomysły i dzień spotkania :) Pozdro xD
Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 5719
tydzien temu bylem w ''Od zmierzchu do switu'' i sie kurde zaskoczylem bo spotkalem Romana Mishe i r_m no ale szkoda ze wiecej osob nie bylo no ale co tam zajebisty weekend byl:) a troche nie..
Przyjaciel Rodziny
Nr użytkownika: 3885
Co z tym zlotem ? Będzie jakiś ?
Btw pewnie już dawno się nie logowaliście, a mnie coś dzisiaj na informatyce naszło i wesżłam... Może by się udało coś wykombinować szkoda, że w wakacje nie dało rady nic. W Kostrzynie pewnie było dużo ludzi to może i do Gorzowa by zajechali !!
Nie wiem, czy ktoś zechce się wybrać na spotkanie z wróżką czy nastwiaczem kręgosłupa, ale sądzę, że data jest w sam raz. :) Być może znów będzie możliwość przespacerowania się po żarach... Takie przypuszczenie.
Nie wiem, czy ktoś zechce się wybrać na spotkanie z wróżką czy nastwiaczem kręgosłupa, ale sądzę, że data jest w sam raz. :) Być może znów będzie możliwość przespacerowania się po żarach... Takie przypuszczenie.
Ciągnie mnie do jakiegoś spotkania na parę dni, gdzie byśmy mogli trochę poeksperymentować i wspólnie powyciągać jakieś wnioski. Na wiosnę , może by coś ustalić , jakaś większą grupę. Czuje , ze powoli mi się gęba otwiera.