oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Oobe?telepatia?
PePiN102
post 10.12.2008 - 01:51
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Witajcie.
Chciałbym usłyszeć parę opinii na temat mojego snu (świadomego?)

Otóż:

Położyłem się na łóżku, rozmyślałem nad planem następnego dnia. Stwierdziłem, że może odwiedzę kumpelę (mieszka jakieś 40km ode mnie). Nawet nie wiem w jakim momencie, zorientowałem się, że stoję przed jej domem obok czerwonej AUDI100 (którą zresztą następnego dnia do niej przyjechałem a nie wiedzialem, ze bede mial możliwość prowadzić ten samochód) i obserwowałem jej okno. Było ciemno, u niej światła zgaszone... zacząłem ją wołać po imieniu, ale ani światło w pokoju się nie zapaliło, ani nikt nie wyszedł. Nagle sen sie urwał, pojawił sie następny, w którym gonił mnie jakiś człowiek z kafarem ale to już nieistotne.

Całość zaczęła mnie dopiero dziwić następnego dnia, kiedy wsiadłem do czerwonej AUDI mojego kumpla. Stwierdziłem w myślach, że to zbieg okoliczności że śnił mi sie akurat ten samochód. Dopiero jak się okazało, że do mojej znajomej pojade z kumplem właśnie jego samochodem, zacząłem się zastanawiać nad sensem snu. Jak już dojechałem pod dom mojej kumpeli, stwierdziłem, że muszę jej powiedzieć co mi się wyśniło. I ku mojemu zaskoczeniu, z którego nie mogę wyjść do dzisiaj, w momencie gdy poruszyłem temat słowami:"Sylwia słuchaj, miałem dzisiaj w nocy sen..." Ona w tym momencie mi przerwała i powiedziała: "Wiem, obudziłam sie w nocy i czułam twoją obecność." Jak później mi tłumaczyła, obudziła sie nagle. Z początku myślała, że może to telefon. Na wyświetlaczu nie było nic. Jej siostra jak spała tak spała dalej. I jedyne co ciągle przelatywało jej w myślach, to ja.

Pomóżcie mi to zrozumieć. Co zaszło tej nocy? Czy to jakaś forma telepatii czy czegoś? zwykłe OOBE itp to nie było...

Wiele razy już udawało mi sie chodzić po domu we śnie, nawet latać, co dwa razy skończyło sie nagłym przebudzeniem i bólem całych pleców ;] (upadek spod sufitu... tak to jest jak sie umie do góry a na dół już nie) Ale nigdy nie doświadczyłem kontaktu z kimkolwiek innym. Tym bardziej, że nie był to kontakt we śnie tylko jakby sen->real. Jedyne tylko co mnie martwi to to, że od tamtego momentu nie mogę już wywołać fazy świadomego snu :(

Cóż, czekam na odpowiedzi :) może ktoś z Was wie więcej niż ja na ten temat.
Go to the top of the page

+Quote Post
rynio1982
post 10.12.2008 - 09:47
Post #2

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Najwidoczniej dobrze sie dostroiłeś do fś :), a to że nie możesz wywołać świadomego snu może być spowodowane tym że za bardzo sie podjarałes tamtą podróżą i podświadomie jestes za bardzo podekscytowany i przez to nie możesz sie skupić to moje zdanie moge się mylic pozdro
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park