|
|
![]() ![]() |
12.12.2008 - 22:30
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Root Admin Notatnik |
Przestańcie narzekać. Forum będzie dalej działać jak działa albo i lepiej. Mi też załeży aby forum trafiło w najwłaściwsze ręce. Zrobie wszystko żeby nowy właściel był świetny.
W najlepszym interesesie nowego właścicla będzie leżał dalszy rozwój portalu. |
|
|
|
13.12.2008 - 00:00
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
ale to ty stworzyles to forum, a wraz z nowym wlascicielem powstanie nowy klimat, a ludzie wola stare smiecie, niz nowe cuda :)
mimo to szanuje twoja decyzje, obys tylko nie zalowal, ze sprzedales cos takiego, co udalo ci sie stworzyc w tak swietnej mierze. pozdro |
|
|
|
13.12.2008 - 00:13
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Root Admin Notatnik |
Nigdy bym tego nie sprzedawał tyle że żona mi ciągle narzeka ze to "hobby" zamjuje dużo czasu a pieniędzy z tego żadnych. A może macie jakiś pomysł jak ją przekonać? (Dla ułatwienia dodam że w żadne takie oobe nie wierzy heh)
|
|
|
|
13.12.2008 - 00:33
|
|
|
Listek Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Nie ma co panikować, forum na pewno dalej będzie działało (módlmy się, żeby leon nie miał na tyle pieniędzy żeby je kupić ;) ). Ale wiesz co Cat, na twoim miejscu rzeczywiście zastanowił bym się jeszcze 42 razy czy nie ma innego rozwiązania, bo stworzyłeś największe, najlepiej rozwijające się, skupiające najlepszych ludzi, forum o takiej tematyce (i jedno z najlepszych w ogóle ! ) w polskim internecie :) A do tego wszyscy użytkownicy, którzy są tu od trochę dłuższego czasu wiedzą, że Cat = kapitan, no i głupio byłoby zmieniać teraz właściciela na innego :|. Baaa! No oobe.pl i PurpleCat to tyle ciekawych inicjatyw, że głowa mała (należy wspomnieć chociażby o pomyśle podcastów ^^ ).
No, ale wiadomo, że jeśli nie będzie innego rozwiązania i będziesz do tego zmuszony... No, ale może jednak coś da radę wykminić :) Pozdrawiam, Karakan |
|
|
|
13.12.2008 - 08:49
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
To moze my sie poswiecmy i zrobmy zbiorke pieniezna co miesiac, co wy na to?
CAT nie wywalal by swoich wlasnych pieniedzy w internet, a mysmy dalej by mieli to forum z CATem, a nie jakims innym cudakiem. No i jego zona by juz nie narzekala, ze nic z tego nie maja. Ludzie, w kupie sila. I mi nie gadajcie, ze nie macie kasy bo nie pracujecie, albo cos, bo 5-10zl to kazdy ma miesiecznie i na pewno nie odczul by takiej straty!! Jak to mowia, jedno piwo mniej i jedna paczka fajek mniej, a forum dalej bedzie takie jak jest i wszyscy beda zadowoleni. Bo nie jeden z was przeglada forum, popijajac wlasnie piwko ;] |
|
|
|
13.12.2008 - 09:55
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
no wlasnie mozemy sie skladac;] to dobre rozwiazanie. Na przebudzeniu (nie wiem czy znacie) co miesiac ktos wplaca na konto wlasciciela sumke pienieczy na utrzymanie forum. Dostaja za to tylko logo , ktore jest oznaczane Sponsors ;) mozna by tutaj cos zorbic takeigo :D
|
|
|
|
13.12.2008 - 12:54
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Nigdy bym tego nie sprzedawał tyle że żona mi ciągle narzeka ze to "hobby" zamjuje dużo czasu a pieniędzy z tego żadnych. A może macie jakiś pomysł jak ją przekonać? (Dla ułatwienia dodam że w żadne takie oobe nie wierzy heh) Jest jeszcze inne harrytatywne rozwiazanie. Cat : dla żonki ekstra obrywanie głowy , karpik świąteczny na plecach, , pokraczne sny z nieogolonym gwałcicielem lub ataki euforii uświadomią każdego. Szepnij tylko słowo a zmobilizujemy ekstra ekipe, przekonywująca do dobroczynności jeszcze za życia. Moje zona wymiękła i dala mi spokój gdy raz cala moja rodzinę jakis zly duch:)) wymiótł , powalając nas na podłogę i to w tym samym czasie. |
|
|
|
13.12.2008 - 13:38
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Dobry pomysł z tym składaniem się... możemy np. co 2 tygodnie sie złożyć i bedzie....
|
|
|
|
13.12.2008 - 14:25
|
|
|
A ile kosztuje utrzymanie takiego forum miesięcznie.. ? :)
|
|
|
|
13.12.2008 - 14:44
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Nigdy bym tego nie sprzedawał tyle że żona mi ciągle narzeka ze to "hobby" zamjuje dużo czasu a pieniędzy z tego żadnych. A może macie jakiś pomysł jak ją przekonać? (Dla ułatwienia dodam że w żadne takie oobe nie wierzy heh) A ja mam pomysł może byś tak założył agencje reklamową ?? Zawsze to coś ;) Myślę, że reklamy na tym portalu były by bardzo dobrym rozwiązaniem :) Uważam, że na tym forum potrzeba wiele zmian i zaostrzyć trochę regulamin, a chodzi mi o to by było jak najwięcej kontroli ze strony moderatorów... Gdyż sami widzicie często są tu prowadzone kłótnie, a niekiedy podczas takich kłótni nadużywa się wulgarnego języka. Jest jeszcze jedno rozwiązanie rejestracja konta powinna odbywać się poprzez wysłanie sms (premium) w ten sposób można było by uzbierać pewne środki... Również przypomnienie hasła do forum powinno odbywać się za niewielką opłatą naprzykład 2zł. Ja widzę wiele rozwiązań, ale mam nadzieję, że Administrator obecny coś w tym kierunku zrobi... :) |
|
|
|
13.12.2008 - 15:15
|
|
|
BÓG ZAZDROSNY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
to może lepiej rejestracje płatną od razu zrobić? trolle by się nie logowały, i multikont by za duzo nie było.
|
|
|
|
13.12.2008 - 16:03
|
|
|
Szczerze mówiąc nie wiem do końca jak wygląda sprawa z płatną rejestracją w praktyce, jeśli wiesz coś na ten temat Cat to możesz się wypowiedzieć. Jeśli chodzi o składkę comiesięczną nie mam nic przeciwko. Mamy sporo aktywnych userów, co jakiś czas każdy jakąś małą sumkę mógłby wysłać i po problemie. Co do pomysłu Zbyszka, to nie skomentuję, to mnie przerasta :D
A ile kosztuje utrzymanie takiego forum miesięcznie.. ? :) "serwis obecnie działa na współdzielonym hostingu którego koszt miesięczny to średnio ok.10-30zł." |
|
|
|
| Rasiak-alkoholik |
13.12.2008 - 19:08
|
|
Guests |
????serio?chodzi tylko o marne 30 zł?w takim razie nie wiem w czym problem :D
|
|
|
|
13.12.2008 - 20:09
|
|
|
byle czatu nie sprzedali :awe:
|
|
|
|
13.12.2008 - 21:50
|
|
|
Cat, jeżeli chcesz, moglibyśmy się składać, na opłaty serwisu , a takrze żeby zoctały pieniązki dla Ciebie.... popieram Pijusa w cytacie:"to może lepiej rejestracje płatną od razu zrobić? trolle by się nie logowały, i multikont by za duzo nie było." np. opłata za każdą rejestrację 1.50zł(ale to tylko przykład) i na przykład żeby każdy urzytkownik za miesiąc urzytkowania zapłacił 3zł (małe pieniądze) pomnożyć to razy 4000 urzytkowników (bo może nie wszyscy będą płacić)= 12000 tysiaków... oj nawet 50 groszy by starczyło... masz 2000 na ręke....
Pozdrawiam hugoh96 EDIT: A możeby jakieś bonusy jak ktoś zapłaci na miesiąc... tylko musi być to coś ciekawego.... |
|
|
|
13.12.2008 - 22:38
|
|
|
|
|
|
|
13.12.2008 - 22:49
|
|
|
Temat został poruszony na czacie, powstało kilka bardzo ciekawych pomysłów. Pomysły zostały już wysłane do Cata, więc czekamy na komentarz :). Może uda się się jakoś nie dopuścić do tej transakcji, tym bardziej, że na jednego użytkownika to są naprawdę tak małe pieniądze, że chyba każdy mógłby sobie na to pozwolić. A forum warto zatrzymać ^^.
|
|
|
|
13.12.2008 - 23:02
|
|
|
Karakan masz rację...we wszystkim :)... dzięki Ferenczy ;)
|
|
|
|
14.12.2008 - 11:00
|
|
|
podpisuję się pod wszystkim co napisali moi poprzednicy i jestem również gotów wesprzeć forum finansowo (oczywiście w granicach rozsądku), obojętnie jaka forma zostanie przyjęta. Pomysł zrobienia reklam nie jest zły, przy tej oglądalności może to przynieść kasę. Nie znam się na tyle i nie wiem jak to się robi, byle tylko te reklamy nas nie zalały. Wydaje mi się, że ta forma jak jest teraz, jest dobra i nie warto nic zmieniać. Niech obecny właściciel się zastanowi nad propozycjami i podejmie ostateczną decyzję. Przecież wszyscy chcemy pomóc!
|
|
|
|
14.12.2008 - 11:26
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Sprzedaż książek w temacie byłaby interesującym rozwianiem. W końcu wszyscy kupujemy książki. . Super rozwiązaniem byłaby książka Oobe.pl., najciekawsze wypowiedzi, -nowe drogi, eksperymenty.
Wcześniej czy później sam ja napisze, jeśli ktoś się chce dołączyć to się bardzo uciesze. Wtedy będzie nagroda. Czy Cat wytrzyma tak długo , pod naciskiem zony? Płatne artykuły, -tylko ktoś musi je napisać,hm |
|
|
|
14.12.2008 - 12:43
|
|
|
Sprzedaż książek w temacie byłaby interesującym rozwianiem. W końcu wszyscy kupujemy książki. . Super rozwiązaniem byłaby książka Oobe.pl., najciekawsze wypowiedzi, -nowe drogi, eksperymenty. Wcześniej czy później sam ja napisze, jeśli ktoś się chce dołączyć to się bardzo uciesze. Wtedy będzie nagroda. Czy Cat wytrzyma tak długo , pod naciskiem zony? Płatne artykuły, -tylko ktoś musi je napisać,hm TAK .Książka to dobry pomysł, pisana raczej luźnym językiem,spisana pod presją,przez każdego z osobna,nie tylko matryca astralna ale także rola ducha i inne "ciekawe" spisane nie zawsze z wglądem we własne doświadczenie,to nie mija się z celem,każdy tworzy rozdział nie pomijając celu i głównego nurtu. p.s Gościu który wygrywa na allegro to czarymary.pl kiedyś oglądałem, widziałem jego aukcje,zrobi z forum bazar erotyczny a nas przebierze w SADO-MASO jako kasjerów,sodoma i gomora |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |