CYTAT(paciorek @ 29.09.2007 - 14:10)

No dobra ludziska przyznaje się to była okrutna prowokacja...
Użyłem ostrych słów i chciałem sprawdzić reakcje. Wprowadzić na forum pewne ożywienie i dygresje.
Mam nadzieje, ze nikogo nie obraziłem? :)
Trzymajcie się :)
I tak was kocham!
Wasz Paciorek
Wiedziałem, wiedziałem, nasz stary dobry Paciorek hehehehe. Witay w domu.
A forum? Nie wyobrażam sobie dnia bez looknięcia na oobe.pl.
Jeśli chodzi o nowych? Trudno jest jak jest, takie są skutki rebelii. Chyba o to chodzi żeby coraz więcej ludzi doświadczało, takie są chyba założenia oberebelii.
A, że czasem zadają te same pytania po 1000 razy, co z tego, mi to nie przeszkadza. Nie dałem rady jechać do Wrocka i rozdawać ulotek ale mogę czasem pomóc jakiemuś młodemu obemaniakowi tutaj na forum.
Kater napisał CYTAT
gówno prawda, nie mozna miec oobe po 2 tygodniach, bo na oobe składa się nie tylko technika medytacji ale i zmiana całego naszego myślenia i punktu widzenia, w moim przypadku wyzbycie sie wiary katolickiej, i wiele innych cech i umiejętnosci które trzeba spełnić a przedewszystkim nie wiara ze się uda, ale pewnść! na tę pewność potrzeba przynajmniej z 3 miesięcy tak moim zdaniem. Wiem że Wy nowi jak piszecie że przeczytaliście cała ksiązkę, albo że wyszliście to po prostu kłamiecie i to jest ta anty magia, karzdy niby potrafi a ja wam powiem, że jak 50-ciu z tego forum wyszło to wszystko i jestem tego więcej niz pewny!
Z jednej strony przyznam Ci rację. Ja interesuję się Obe od kilkunastu lat, były okresy większej fascynacji, były też okresy posuchy. W wieku 10 lat miałem pierwsze doświadczenie(bałem się że umarłem, że umrę i po tym doświadczeniu zablokowałem się na wiele lat).
Ostatnio jednak między innymi dzięki temu wspaniałemu forum i ludziom, którzy go tworzą zacząłem doświadczać(miałem parę wyjść) jednak cały czas raczkuję (ale to się zmieni hehe)
Z drugiej strony to są tylko nasze doświadczenia, nie każdy potrzebuję tyle czasu. Możemy im pomóc, dzięki nam świeży w tym temacie nie musi powtarzać wielu błędów jakie nam się udzielały.
Nowi dostają wszystko na talerzu, wystarczy, że wykorzystają dobrze tą wiedzę.
Nie należy ich zniechęcać: "Eee ty młody słuchaj, obe jest zaje*iste, naprawdę super ale ty doświadczysz tego zjawiska za parę lat lub najwcześniej za kilkanaście miesięcy "
W rzeczywistości doświadczenie Obe nie jest trudne, i nie trzeba zbyt wiele czasu na osiągnięcie tego stanu.
Do wielu rzeczy, które są teraz dostępne na forum dla każdego, musiałem dochodzić przez wiele lat.
ZATEM WYSTOSUJE APEL DO NOWYCH
LUDZIE KORZYSTAJCIE Z WIEDZY ZGROMADZONEJ NA TYM CUDOWNYM I MAGICZNYM FORUM(tak naprawdę nie straciło nic ze swej magii i cudowności.... nigdy nie straci)PS. cytatu nie będzie bo i tak już dużo napisałem
POZDRO