Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
2 Stron V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Gówno, Czyli...
paciorek
post 28.09.2007 - 23:15
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 229

Wchodzę na forum i nic nie czuje.
Gówno!
Klimat i magia tego forum zniknęły.
Coś się rozwaliło,
Coś straciło sens.

Sami nie wierzycie w to co robicie.

Pozdrawiam
Śpijcie dalej!
Profile CardPM
+Quote Post
Marcin181
post 28.09.2007 - 23:54
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1152

prawda jest taka że powoli tematy sie kończą! już dużo spraw dotyczących OOBE i ezoteryki były juz poruszane! co powoduje lekkie znudzienie... ale jeżeli paciorek wydaje ci sie że coś jest na nim nie tak to prosze cie zmień to... i wszyscy bedziemy happy :)
Profile CardPM
+Quote Post
amen
post 29.09.2007 - 06:41
Post #3

Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1505

to na pewno TY paciorek pisałeś???
Profile CardPM
+Quote Post
Draq
post 29.09.2007 - 07:16
Post #4

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 221

"Klimat i magia tego forum zniknęły."
A może magie nie odczuwałeś w forum i ludziach, lecz sobie i nieznanym?
Paciorek, ty też tworzysz te forum, jeżeli coś oczekujesz od innych, to sam sie wykaż w postach. Tak a propos nie wiem o co Ci chodzi. Wdg. mnie jest za każdym razem magicznie, gdy forum wypełnia masę ludzkich świadomości. Pozdrawiam.
Profile CardPM
+Quote Post
Ketrab
post 29.09.2007 - 07:32
Post #5

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 496

Nobla dla Paciorka,choć są to może mocne słowa, nasuwają na usta pytanie "dlaczego" ? Marcin w pewnym stopniu to uzasadnił, rozmowy głównie przeniosły się do hyde parku, 2000 osób jak by nie patrzeć to jest dużo
każdy ma swoje zdanie, argumenty, za i przeciw.A to bardzo wazny bodziec aby załozyć teze że każdy szuka hipotezy. Paciorek tylko patrzeć jak twój temat i osoba przeskoczy na czarną liste uhahahaha
hasło dnia:
"jak by nie stanąć - dupa zawsze z tyłu"
Profile CardPM
+Quote Post
Artur_flyer
post 29.09.2007 - 08:54
Post #6

Guests

hmmm... poważne zarzuty.
I to od Paciorka, oazy miłości i spokoju.

WIEM TO WSZYSTKO PRZEZ TEGO ARTURA_FLYERA, on wszystko zepsuł on jest winny, bana mu, na stos z nim heheheh

PS. Cytatu nie będzie, buuuuuu, chlip, chlip :( :( :(
+Quote Post
kater
post 29.09.2007 - 09:06
Post #7

OBE maniak 15
Nr użytkownika: 717

No kurcze, kiedyś gadałem z paciorkiem na czacie i sie niepolubilismy, moze inaczej, nieznaleźlismy wspólnie jezyka, ale z tym akurat musze się zgodzić, forum traci, i nie wiem dlaczego,juz pisałem to, forum schodzi na psy, nowi urzytkownicy ciągle piszą coś w stylu ooo próbowałem 2 tygodnie i mi wyszło, miałem oobe, gówno prawda, nie mozna miec oobe po 2 tygodniach, bo na oobe składa się nie tylko technika medytacji ale i zmiana całego naszego myślenia i punktu widzenia, w moim przypadku wyzbycie sie wiary katolickiej, i wiele innych cech i umiejętnosci które trzeba spełnić a przedewszystkim nie wiara ze się uda, ale pewnść! na tę pewność potrzeba przynajmniej z 3 miesięcy tak moim zdaniem. Wiem że Wy nowi jak piszecie że przeczytaliście cała ksiązkę, albo że wyszliście to po prostu kłamiecie i to jest ta anty magia, karzdy niby potrafi a ja wam powiem, że jak 50-ciu z tego forum wyszło to wszystko i jestem tego więcej niz pewny! zróbmy debate na temat powrócenia magii na tym forum, jakieś pomysły czy spostrzeżenia. pace for allmoust all
Profile CardPM
+Quote Post
ldkiler
post 29.09.2007 - 09:07
Post #8

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 287

No rzeczywiście forum jakby ucichło, ale swojej magii raczej nie straciło :D

Są wzloty i upadki ;)
Profile CardPM
+Quote Post
Drag0n
post 29.09.2007 - 09:15
Post #9

Świadomie Śniący
Nr użytkownika: 1691

Ja nie widze róznicy, forum jest takie jak przedtem, nie wiem o co ci chodzi Paciorek...
Profile CardPM
+Quote Post
set.h
post 29.09.2007 - 09:29
Post #10

instytutnoble.pl
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1224

CYTAT(paciorek @ 29.09.2007 - 00:15) *
Gówno!
Coś się rozwaliło,
Coś straciło sens.

Pozdrawiam
Śpijcie dalej!

Wchodzisz na forum i nic sie nie dzieje? a gdzie sa twoje posty w forum AP?
Rzecz zrozumiała że przestają cię interesować posty z których poza przeczytaniem nic nie wynosisz. Przenieś swoją uwagę na AP. Opisz swoje doświadczenia. Próby wyjścia poza ospuo. Uzdrawianie w OBE cokolwiek. Jest tyle ciekawych mozliwości. Podziel się z innymi swoimi obserwacjami, przemyśleniami i wnioskami. Napewno dojdzie do ciekawej dyskusji. Nie wylewaj dziecka wraz z kąpielą.
Forum było jakie jest i wiele się nie zmieniło. Nasze podeście do spawy i większe oczekiwania powodują takie odczucia.
pozdro
PS. Też miałem chwilowy kryzys ale przeszło i podszedlem do doświadczeń z większą pasją.
Profile CardPM
+Quote Post
daywalker
post 29.09.2007 - 09:49
Post #11

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 214

To mogła być też zwyczajna próba prowokacji, albo też chwilowa słabość, niedyspozycja. Dobre posunięcie taktyczne, jeżeli chcielibyśmy poznać opinię innych, wybadać grunt. Nawiasem mówiąc, Każdemu może odjebać hahah. Trzymaj się Paciorek, i nie daj się zwariować. Z wiekiem dużo rzeczy się zmienia. Kiedyś gwiazdka była dla mnie magiczną chwilą, jednak z czasem to uczucie wyparowało. Dlatego musimy zacząć szukać miłości gdzie indziej:D. Ogólnie nieźle dosrałeś temu forum!!
Profile CardPM
+Quote Post
twistoid
post 29.09.2007 - 11:25
Post #12

http://demotywatory.pl/762
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1525

Sami nie wierzycie w to co robicie.A Ty wierzysz?
Profile CardPM
+Quote Post
Marcin181
post 29.09.2007 - 11:32
Post #13

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1152

heh paciorek przyznaj sie robiłeś ten temat po pijaku :)
Profile CardPM
+Quote Post
Dusza
post 29.09.2007 - 11:52
Post #14

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1974

Widze ze nutka zwatpienia wkradla sie w serca niektorych obenautow :P . Moze znudzenie rutyna? Moze niektorzy dochodza do etapu gdzie potrzebuja czegos wiecej niz powtarzajace sie ld i chwilowe obe
Profile CardPM
+Quote Post
AuroN
post 29.09.2007 - 12:15
Post #15

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1274

To mi troszke przypomina małżeńską rutynę ;/
Artur flayer bez cytatu... czy jest aż tak źle? T.T
Profile CardPM
+Quote Post
paciorek
post 29.09.2007 - 13:10
Post #16

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 229

No dobra ludziska przyznaje się to była okrutna prowokacja...
Użyłem ostrych słów i chciałem sprawdzić reakcje. Wprowadzić na forum pewne ożywienie i dygresje.

Mam nadzieje, ze nikogo nie obraziłem? :)

Trzymajcie się :)
I tak was kocham!

Wasz Paciorek
Profile CardPM
+Quote Post
cr4sher
post 29.09.2007 - 13:56
Post #17

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1722

Ty to masz pomysły... ;p
Profile CardPM
+Quote Post
Artur_flyer
post 29.09.2007 - 16:41
Post #18

Guests

CYTAT(paciorek @ 29.09.2007 - 14:10) *
No dobra ludziska przyznaje się to była okrutna prowokacja...
Użyłem ostrych słów i chciałem sprawdzić reakcje. Wprowadzić na forum pewne ożywienie i dygresje.

Mam nadzieje, ze nikogo nie obraziłem? :)

Trzymajcie się :)
I tak was kocham!

Wasz Paciorek

Wiedziałem, wiedziałem, nasz stary dobry Paciorek hehehehe. Witay w domu.

A forum? Nie wyobrażam sobie dnia bez looknięcia na oobe.pl.

Jeśli chodzi o nowych? Trudno jest jak jest, takie są skutki rebelii. Chyba o to chodzi żeby coraz więcej ludzi doświadczało, takie są chyba założenia oberebelii.
A, że czasem zadają te same pytania po 1000 razy, co z tego, mi to nie przeszkadza. Nie dałem rady jechać do Wrocka i rozdawać ulotek ale mogę czasem pomóc jakiemuś młodemu obemaniakowi tutaj na forum.

Kater napisał
CYTAT
gówno prawda, nie mozna miec oobe po 2 tygodniach, bo na oobe składa się nie tylko technika medytacji ale i zmiana całego naszego myślenia i punktu widzenia, w moim przypadku wyzbycie sie wiary katolickiej, i wiele innych cech i umiejętnosci które trzeba spełnić a przedewszystkim nie wiara ze się uda, ale pewnść! na tę pewność potrzeba przynajmniej z 3 miesięcy tak moim zdaniem. Wiem że Wy nowi jak piszecie że przeczytaliście cała ksiązkę, albo że wyszliście to po prostu kłamiecie i to jest ta anty magia, karzdy niby potrafi a ja wam powiem, że jak 50-ciu z tego forum wyszło to wszystko i jestem tego więcej niz pewny!

Z jednej strony przyznam Ci rację. Ja interesuję się Obe od kilkunastu lat, były okresy większej fascynacji, były też okresy posuchy. W wieku 10 lat miałem pierwsze doświadczenie(bałem się że umarłem, że umrę i po tym doświadczeniu zablokowałem się na wiele lat).
Ostatnio jednak między innymi dzięki temu wspaniałemu forum i ludziom, którzy go tworzą zacząłem doświadczać(miałem parę wyjść) jednak cały czas raczkuję (ale to się zmieni hehe)
Z drugiej strony to są tylko nasze doświadczenia, nie każdy potrzebuję tyle czasu. Możemy im pomóc, dzięki nam świeży w tym temacie nie musi powtarzać wielu błędów jakie nam się udzielały.
Nowi dostają wszystko na talerzu, wystarczy, że wykorzystają dobrze tą wiedzę.

Nie należy ich zniechęcać: "Eee ty młody słuchaj, obe jest zaje*iste, naprawdę super ale ty doświadczysz tego zjawiska za parę lat lub najwcześniej za kilkanaście miesięcy "

W rzeczywistości doświadczenie Obe nie jest trudne, i nie trzeba zbyt wiele czasu na osiągnięcie tego stanu.
Do wielu rzeczy, które są teraz dostępne na forum dla każdego, musiałem dochodzić przez wiele lat.

ZATEM WYSTOSUJE APEL DO NOWYCH

LUDZIE KORZYSTAJCIE Z WIEDZY ZGROMADZONEJ NA TYM CUDOWNYM I MAGICZNYM FORUM(tak naprawdę nie straciło nic ze swej magii i cudowności.... nigdy nie straci)

PS. cytatu nie będzie bo i tak już dużo napisałem
POZDRO
+Quote Post
MetaPsyche
post 29.09.2007 - 17:16
Post #19

Niepoprawny racjonalista
Nr użytkownika: 703

CYTAT(paciorek @ 28.09.2007 - 23:15) *
Gówno!
Coś się rozwaliło,
Coś straciło sens.

Pozdrawiam
Śpijcie dalej!

Bardzo bym chciał żeby było tak jak piszesz... Niestety magii na tym forum w dosłownym znaczeniu tego słowa jest ciągle za wiele...
Profile CardPM
+Quote Post
SORROW
post 29.09.2007 - 19:46
Post #20

Guests

CYTAT(MetaVirus @ 29.09.2007 - 18:16) *
Bardzo bym chciał żeby było tak jak piszesz... Niestety magii na tym forum w dosłownym znaczeniu tego słowa jest ciągle za wiele...

No, faktycznie jakiś przesyt nastąpił . Ale i tak TO Forum jest najzajesbis*trze na świecie !!!Codziennie Tu zaglądam, chociaż nawet nic nie napiszę ,ale czytam .Temat OOBE nigdy się ni9e wyczerpie .
+Quote Post
Zbyszek
post 29.09.2007 - 20:34
Post #21

cialka.net
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 99

Punkt uwagi na forum przeniusl sie w inny zakatek swiata .Interesujace proby. hm ,ale o tym wiedza tylko ci ,co za nim podazaja
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
2 Stron V   1 2 >
Start new topic