|
|
![]() ![]() |
23.12.2008 - 13:54
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
Dokładnie nie pamiętam momentu odzyskania świadomości we śnie. wiem że bardzo długo utrzymywałem świadomość przed zaśnięciem, w końcu postanowiłem jeszcze bardziej zagłębić się w ten stan - bez wątpienia nastąpiła utrata świadomości, nie czułem momentu odklejenia się od ciała fizycznego. Wylądowałem na moim OSPUO jakim była dziwna kraina. Niebo błękitne pokryte chmurami koloru białego, wokół zielona trawa jakieś domki. Kojarzy mi się coś że leciałem wcześniej ale nie jestem w stanie tego potwierdzić na 100%, początkowych doświadczeń tuż po odzyskaniu świadomości nie pamiętam... :( wiem że dostarajałem się na początku dość długo. Zauważyłem jakiś stadion zaciekawił mnie i postanowiłem wejść do środka. Tam strasznie się zdziwiłem iż ujrzałem ludzi, dwie osoby siedziały tuż przede mną. Doskonale pamiętam jak młoda osoba około 20 lat zadała mi pytanie które zbiło mnie z tropu - Czy pożyczę jej ciało (chyba na nowy rok) odmówiłem mu tego i wyszedłem na zewnątrz. Pamiętam ze chciałem polecieć ale coś mi to uniemożliwiło. Spojrzałem w niebo ujrzałem ogromną postać był to smok jak z bajki - leciał na niebie i pytał się... gdzie jest wc bo dusi go potrzeba fizjologiczna :). Jakiś śmieszny ludek pokierował go w stronę wychodka. Przez cały czas przy zmianie pozycji musiałem się dostrajać do otaczającego mnie świata. Na początku trwało to dostrojenie nieco dłużej potem wystarczyło parę sekund żeby w pełni sie dostroić. Wróciłem w okolicę stadionu spotkałem drugi raz osobę która chciała pożyczyć ode mnie ciało. W dowód tego że musi coś załatwić poakazywała mi smsa w komie... A ja na to pytam się czy ma zasięg wtej krainie i dlaczego w tytule nadawcy są jakieś dziwne skróty - dokładnie nie pamiętam kto był nadawcą ale wyglądało to mniej więcej tak C-1.C-1.C-2. Gość odpowiedział że nie ma zasięgu na to ja mu odrzekłem że nie mamy o czym gadać(pomyślałem jak mógł dostać smsa skoro nie ma zasięgu :P). Gość się strasznie zezłościł i groził ze mi coś zrobi. Wsiadł do jakiegoś pojazdu ala walec i zaczął jechać na mnie. Ja odskoczyłem. Pomyślałem że muszę uciekać lecz nagle wpadła mi druga myśl do głowy "Przecież jestem świadomy i to mój sen co on mi może zrobić :)" Gdy na niego spojrzałem zmienił się w czarnoskórego kolesia z kręconym włosami. Pojechałem mu od czarnucha :) :P(nie myślcie że jestem jakimś rasistą). On wyszedł z dziwnego pojazdu podszedł do czegoś w rodzaju desek z drewna i chyba chciał coś wziąść żeby się na mnie zamachnąć... Ja postanowiłem zmienić scenerie. Zamknąłem oczy uniosłem ręce w górę i pomyślałem że chce sie przenieść. Na początku nie miałem konkretnego celu dopiero w trakcie przenoszenia uświadomiłem sobie że chciałbym się przenieść do mojego kumpla małpy. Przenoszenie przeze mnie wspomniane wyglądało tak - gdy pomyślałem że chce się przenieść było ciemno i poczułem pchający mnie wiatr w jakąś stronę. To wyglądało tak jak na pustyni wiatr pcha wyschnięte krzewy które się turlają... identycznie się czułem i nagle.... Pojawiłem się w jakimś pokoju . Moment dostrojenia...wszystko stało się wyraźnie... Dwa łóżka jakieś okno... To nie był pokój małpy, chyba za późno określiłem cel albo mam zbyt małe doświadczenie żeby sie dostrajać do świata fizycznego. Pomyślałem że zejde na dół. Na parterze siedział mój brachol jego dwóch ziomków i mój były doktor z Biochemii :) śmieszna sprawa. Przywitałem się i poszedłem do kuchni i chwyciłem za wodę. Gdy zacząłem pić można powiedzieć ze zapomniałem sie dostroić i się obudziłem. Kiedy byłem w tym stanie świadomego snu bylem 100% pewnie ze jest to oobe. Teraz gdy sie obudziłem nie wiem czy nie był to LD. Ale z drugiej strony można rozróżnić te dwie rzeczy albo i nie, kto by się tym martwił, ważne że pozostałem w tym stanie pierwszy raz dość długo i myśle że teraz bedzie tylko lepiej. Dodam że zastosowałem metodę 4+1 i było to moje 6 wyjście, lecz wcześniejsze trwały zaledwie któtką chwilę.
Pozdrawiam wszystkich podróżników - udanych lotów :) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |