Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Głośne Dźwięki...
landryna210
post 26.12.2008 - 17:40
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 6594

Hej
Jakieś 2 miesiące temu miałam pewną sytuację , o której sobie teraz przypomniałam.

Miałam jakiś sen o moich koleżankach i obudziłam się,jakoś o 2.00.Gdy próbowałam zasnąc usłyszałam taki dźwięk jakby pod moim łóżkiem ktoś przesuwał kartony ,myślałam,że to pies więc poszłam spac dalej,ale nagle usłyszałam strasznie głośny dźwięk ,jakby odkurzacz.Nie miałam pojęcia co to ,w pierwszej chwili pomyślałam,że ktoś odkurza ale później doszłam do wniosku,ze nikt nie odkurza w środku nocy i zdałam sobie sprawę,że tylko ja to słyszę,bo mój brat spał normalnie.To było takie głośne ,że zatkałam uszy i krzyknęłam.Skończyło się.Byłam cała mokra ze strachu...Co to było ?
Profile CardPM
+Quote Post
basza_12
post 26.12.2008 - 20:04
Post #2

Częsty Gość Rodziny
**
Nr użytkownika: 6245

jak na mój gust hipnagogi.
Co to hipnagogi?
zapraszam do książek, google lub forum ;p

Hipnagogi fajne są xD takie strrraszne xD
Profile CardPM
+Quote Post
Hubert_Hnatczuk
post 26.12.2008 - 23:13
Post #3

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 5185

pani Basza_12... jeżeli już zaczęłaś to mogłaś skończyć ;) (to tak na przyszłośc)a nie "zapraszam do książek...." A dla Twojej wiedzy landryno hipnagogi są to obrazy, dźwięki wytwarzane przez naszą wyobraźnię ;).
Hmmmm... co do Twojej wypowiedzi landryno, zatkałaś uszy i już nie słyszałaś...
ale myśląc racjonalnie- hipnagogi są wytwarzane w głowie a nie na zewnątrz....
Jeżeli coś mi przyjdzie do głowy co to dokładnie mogło być to Ci odpowiem
Odpowiedź poznasz kiedy na czerwono będzie napisane EDIT
pzdr
EDIT:No i się zastanowiłem ...musisz napisać jeszcze, co jest dla mnie ważne, czy miałaś paraliż przysenny?
paraliż to całkowite unieruchomienie ciała fizycznego...
tak tera jeżeli był paraliż to po prostu halucynacje...
Profile CardPM
+Quote Post
Silverka
post 27.12.2008 - 07:50
Post #4

Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 5613

to byl hipnagog, obrazy senne przy synhcornizacji polkol mozgowych, cos prawie jak sen, tylko ze to dzieje sie jeszcze w pelni na jawie i masz swiadomosc tego, ze jestes przy swoim ciele. Tutaj jest naprawde o krok wyjscia z ciala.
Profile CardPM
+Quote Post
Zuben
post 27.12.2008 - 09:31
Post #5

Guests

ciekawe bo ja podczas hipnagogów staram sie zagłębić świadomie w ten stan ale nei stety emocje biorą góre i się wybudzam......Naprawde hipnagogi to blisko do opuszczein ciała :)
+Quote Post
Silverka
post 27.12.2008 - 09:53
Post #6

Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 5613

zuben to sie nie dziwie ze zasypiasz, by osiagnac oobe trzeba wlasnie ominac te hipnagogi i nie skupiac sie na nich, bo wtedy zasniesz (lub wlasnie sie wybudzisz)lub bedziesz miec WILD. pozdr
Profile CardPM
+Quote Post
Zuben
post 27.12.2008 - 10:41
Post #7

Guests

CO!! To ja już sam niczeko nie kumam :| :| :| :| jedni mi mówią bym się na nich skupiał, drudzy żeby je olewał......oco kaman?? Nawet jak staram sie na nie niezwracać uwagi to to nie jest takie proste bo prędzej czy później i tak urywa mi sie film. Często sie znajduje w jakby transie (stan alpha) ale jestem zaskoczony tym że jestem ŚWIADOMY tego i emocje mnei wybudzają, trudo sie na tym skupić a często mi sie zdarza "stanać w czarnej pustce"
+Quote Post
basza_12
post 27.12.2008 - 10:55
Post #8

Częsty Gość Rodziny
**
Nr użytkownika: 6245

Zuben a spróbuj se czymś poprzeszkadzać w nocy żeby nie zasnąć :D
Może to śmieszne ale taka zwykła wykałaczka wystarcza i nie zaśniesz póki tego czegoś nie wyjmiesz ;p
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic