Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Dyskusja, Warsztaty, Łódź
warsztaty w łodzi
Nie możesz zobaczyć wyniku ankiety zanim nie zagłosujesz. Zaloguj się i zagłosuj, aby zobaczyć wynik.
Suma głosów: 7
Goście nie mogą głosować 
kater
post 28.03.2007 - 17:39
Post #1

OBE maniak 15
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 717

Opisałem o co chodzi w temacie pytania do Darka Sugiera i jego wizyta na czacie i przeniosłem dyskusje tu aby tam zostawić miejsce na rzeczywiście pytania.

sonde robie po raz pierwszy więc nie wiem czy mi wyjdzie:) ale jak nie to poprostu napiszcie przed każdym swoim postem "tak" jeśli macie czas chęci mieszkacie blisko Łodzi (lub macie kase na dojazdy) i macie kase na płatności. Na chwile obecną nie mam pojęcia jakie to koszta, bo wszystko jest w powijakach, ale więcej niz 10 zł za godzinne spotkanie i mniej niż 100 zł za godzinne spotkanie tak na oko;)
No to dyskutujmy:) LOVE FOR ALL LOVE LOVE
Profile CardPM
+Quote Post
Noble
post 28.03.2007 - 19:20
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 3

nie jest dla mnie zrozumiala ta ankieta :) w dodatku tylko jedna odp do wyboru ? cos pokrzaniles kater :)
Profile CardPM
+Quote Post
Ketrab
post 28.03.2007 - 20:21
Post #3

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 496

Kto będzie kogo praktykował,niestety nic nie zrozumiałem z tej sondy,podyskutował bym ale nie wiem o czym?(:
Profile CardPM
+Quote Post
kater
post 28.03.2007 - 21:35
Post #4

OBE maniak 15
Nr użytkownika: 717

tzn. klika na tak osoba, która mieszkablizkoŁodzi,chce uczestniczyć w warsztatachjeślitakowepowstaną,jamammiejsce i wielkie chęcia to już sporo, w dodatku miejsce na Piotrkowskiej w centrum Łodzi. Poprosiłem o zadanie pytania DarkowiSugierowi czy nie zechciał by takie warsztaty np raz na 2 tygodnie prowadzić i czekam na chętnych, czyli jeśli jest ktoś przekonany tak na 80% że uczestniczyłby w takich spotkaniach klika na tak, a jeśli nie to nie klika nic w sądzie, tylko dyskutuje swobodnie, temat dyskusji to: czy powstawanie takich warsztatów w Polsce jest słuszne dobre i super wogóle, czy ma ktoś odmienne zdanie. Moim zdaniem kontakt twarzą w twarz nie ma sobie równych i est na 1 miejscu więc moim zdaniem warto. Piszcie:)
Profile CardPM
+Quote Post
SORROW
post 29.03.2007 - 09:37
Post #5

Guests

Jeżeli miały by się odbyć w podanym przez Ciebie Kater miejscu i w kwocie ( wyliczam średnią pomiędzy 10 , 100 zł za godzinę :) , to można by przystać na tą propozycję .
+Quote Post
Pyrokar1990
post 29.03.2007 - 14:24
Post #6

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 473

Hmmm... no powiedzmy ze moznaby bylo. Ta kwota mi siem nie podoba tylko :)...
wiecie - jak to bedzie szlo po 100 zl za godzine, to ja wole trenowac sam z takimi samymi wynikami z tymze za darmo :D
Profile CardPM
+Quote Post
Zbyszek
post 29.03.2007 - 20:24
Post #7

cialka.net
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 99

Tez bym chcial do DARKA na warsztaty.
Profile CardPM
+Quote Post
pieczywo
post 29.03.2007 - 21:43
Post #8

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 4

Do Łodzi mam 60km, a bywam tam co dwa tyg. (studia) jesli cena nie bylaby wygorowana sam bym sie zjawil.
Chociaz watpie w powodzienie tego planu... pan Darek ma pewnie inne plany.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic