oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Wizje
landryna210
post 26.12.2008 - 11:20
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Nie wiem co się dzieje,ale od śmierci mojego kochanego kuzyna ( 3 tygodnie ) gdy zamykam oczy i przycisnę je rękoma pojawiają mi się obrazy ludzi czarno białe,sa to ludzie smutni ,czasem nawet jakby zmutowani,czasem miałam wrażenie ,że nie żyją...Za pierwszym razem widziałam tunel,bardzo jasny...to było takie wyraźne,bardzo się przestraszyłam i szybko otworzyłam oczy,zaczęłam płakac.Widywałam również drzewa od dołu,bardzo realistycznie...Pojawiają się także jakieś szare tablice z jakimiś znakami,których nawet nie mogę przerysowac na kartkę bo nie mogę ich zinterpretować,chociaż są wyraźne...Widywałam też jakieś budynki .Było to tak jakbym przesuwała slajdy,na tej zasadzie.Ale te twarze pojawiają się i znikają...Za każdym razem...Często też śni mi się kuzyn ...
Go to the top of the page

+Quote Post
tom
post 26.12.2008 - 13:06
Post #2

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: Moderator

Notatnik

Po prostu wyobraźnia ;-) pamiętam jako dziecko też często przyciskałem oczy i oglądałem różne bzdety podświadomości, zakodowane tam przez bajki i filmy- bo tym żyłem wtedy ;-)
A swoją drogą, kuzyn Ci sie śni, co jest wynikiem mocnego przeżycia z Twojej strony, bądź chęci nawiązania kontaktu przez kuzyna ;) badaj, w końcu wybadasz:D

aloha

+Quote Post
Zuben
post 26.12.2008 - 16:26
Post #3

Guests

Ja tak samo lubiałem oglądać zakodowane części podświadomosći jak TOM :D To bardzo pomaga pzy wizualizacj :) A co do tematu to postaraj się o oobe tam znajdziesz odpowiedź

+Quote Post
Noobek
post 30.12.2008 - 20:13
Post #4

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Jak dociskałem oczy do poduszki, to pojawiały się jakieś takie śmieszne kolorowe wzorki :D Zaprzestałem tej praktyki, gdy kiedyś oślepłem na blisko pół minuty :D

Teraz bardzo często jak sie kładę spać przed oczyma mam różne obrazy. Bardzo często są związane z tym, co się dzieje lub ostatnio działo w moim życiu. Albo zwyczajnie, po obejrzeniu jakieś klimatycznej galerii zdjęć albo przeczytaniu jakiegoś tekstu pojawiają się "moje wersje" tych dzieł.

Raczej nic nadnaturalnego w tym. Albo coś tak nadnaturalnego, że nigdy tego nie pojmiemy.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park