oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Closed TopicStart new topic
> Cos Dziwnego
supersey
post 14.01.2009 - 17:25
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Witam wszystkich jestem tu nowy tematem obe interesuje sie od niedawna ale wczoraj probowalem poraz pierwszy i stalo sie cos dziwnego tzn: gdy wieczorem polozylem sie spac postanowilem sie odprezyc wyciszylem mysli moj oddech byl spokojny oczy mialem zamkniete pelen relaks ale w pewnym momencie moja zona ktora spola obok szturchnela mnie i powiedziala "Przestan chrapac " gdy jej odpowiedzialem ze nawet nie spie stwierdzila ze chrapalem jak nigdy przedtem niewiem co mam myslec o tym moze ktos z was powie mi co to moglo byc? (przepraszam za bledy ortograficzne)
Go to the top of the page

+Quote Post
SORROW
post 14.01.2009 - 18:29
Post #2

Guests

CYTAT(supersey @ 14.01.2009 - 17:25) *
Witam wszystkich jestem tu nowy tematem obe interesuje sie od niedawna ale wczoraj probowalem poraz pierwszy i stalo sie cos dziwnego tzn: gdy wieczorem polozylem sie spac postanowilem sie odprezyc wyciszylem mysli moj oddech byl spokojny oczy mialem zamkniete pelen relaks ale w pewnym momencie moja zona ktora spola obok szturchnela mnie i powiedziala "Przestan chrapac " gdy jej odpowiedzialem ze nawet nie spie stwierdzila ze chrapalem jak nigdy przedtem niewiem co mam myslec o tym moze ktos z was powie mi co to moglo byc? (przepraszam za bledy ortograficzne)

Jeżeli spała obok , to na pewno jej się to śniło .Albo najlepiej jej zapytaj.

pozdro i wrzucaj takie ciekawostki do działu dla początkujacych

z a m y k a m
Go to the top of the page

+Quote Post

Closed TopicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park