|
|
![]() ![]() |
14.01.2009 - 17:25
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Witam wszystkich jestem tu nowy tematem obe interesuje sie od niedawna ale wczoraj probowalem poraz pierwszy i stalo sie cos dziwnego tzn: gdy wieczorem polozylem sie spac postanowilem sie odprezyc wyciszylem mysli moj oddech byl spokojny oczy mialem zamkniete pelen relaks ale w pewnym momencie moja zona ktora spola obok szturchnela mnie i powiedziala "Przestan chrapac " gdy jej odpowiedzialem ze nawet nie spie stwierdzila ze chrapalem jak nigdy przedtem niewiem co mam myslec o tym moze ktos z was powie mi co to moglo byc? (przepraszam za bledy ortograficzne)
|
|
|
|
| SORROW |
14.01.2009 - 18:29
|
|
Guests |
Witam wszystkich jestem tu nowy tematem obe interesuje sie od niedawna ale wczoraj probowalem poraz pierwszy i stalo sie cos dziwnego tzn: gdy wieczorem polozylem sie spac postanowilem sie odprezyc wyciszylem mysli moj oddech byl spokojny oczy mialem zamkniete pelen relaks ale w pewnym momencie moja zona ktora spola obok szturchnela mnie i powiedziala "Przestan chrapac " gdy jej odpowiedzialem ze nawet nie spie stwierdzila ze chrapalem jak nigdy przedtem niewiem co mam myslec o tym moze ktos z was powie mi co to moglo byc? (przepraszam za bledy ortograficzne) Jeżeli spała obok , to na pewno jej się to śniło .Albo najlepiej jej zapytaj. pozdro i wrzucaj takie ciekawostki do działu dla początkujacych z a m y k a m |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |