Czadowe projekty!!, może by tak z napisem tytułowej książki D.Sugiera :) lub ze zdaniem pytającym, intrygującym, typu:
- Doświadczyłeś Miłości Wolności Poza Ciałem? JA TAK! Wiesz JAK? Zapraszam na OOBE.PL
- Niema poczatku i niema końca jest tylko zmniana OOBE.PL
- Można stworzyć projekt bez napisów po jednej stronie koszulki obrazując świadomość w SF (przedstawiając lekko szary świat gdzie w śród tłumu ludzi ze spuszczonymi głowami maszerując jednym rytmem jest jeden obemaniak z głową podniesiona do góry z uśmiechem na twarzy:) patrząc w górę na ŚN (ta ilustracja mogłaby przedstawiać opuszczenie ciała, park, planety, wolność i miłość...)
Po środku tych dwóch ilustracji/światów można wstawić bramę/kurtynę (wyjątkowo) z adresem strony OOBE.PL lub OOBE.PL klucz do roztrzaskania tej bramy.
PS dziś zrodziło się następne pytanie do DS niestety temat zamknięty gdyby mnie nie było na czacie, lecz to mało możliwe to proszę o zadanie pytania:
- Będąc poza ciałem, w środku projekcji lub na początku ew., kiedy czuje ze słabnie obraz w jakiś sposób pobiera energie - czy jest to czynione?.
Ja dziś w środku projekcji próbowałem z drzwi - wyobrażając sobie ze one są naenergetyzowane cóż przystawiłem ręce, drzwi zaczęły migotać stopiły się a ja poczułem nieznaczną poprawę obrazu, lecz tylko na chwile.