oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Zdolności Parapsychologiczne, czyli co się zmieniło.
Traveller
post 08.02.2009 - 11:15
Post #22

Częsty Gość Rodziny
**
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Albo jeszcze zauważyłem, że teraźniejszość posiada jakiś klucz do przyszłości, a chyba zwłaszcza takie myśli "znikąd".
Go to the top of the page

+Quote Post
sir tup2s
post 08.02.2009 - 12:06
Post #23

Dusza Towarzystwa

Notatnik

te myśli znikąd to komunikaty wysyłane przez NP, albo myślo-emocje ludzi którzy się znajdują blisko Ciebie. Jednym słowem możesz słyszeć co dana osoba myśli. Najlepsze jest to że ciocia grzee ma taka zdolność i tylko moich myśli nie potrafi przeczytać. Chyba za bardzo zamknięty jestem ):

+Quote Post
michu19931
post 08.02.2009 - 15:19
Post #24

Dusza Towarzystwa

Notatnik

landryna210, to jest normalne :) Załóżmy słyszysz zdanie: Ooo.. jestem taki głodny, pójdę do kuchni i coś.. (chyba nie trudno się domyślić, że pójdę do kuchni i coś ZJEM xD) z tonem jest też dosyć podobnie ;]

+Quote Post
SORROW
post 09.02.2009 - 00:07
Post #25

Guests

Zdolności para-psychologiczne posiadałem od zawsze (zdalne widzenie , przewidywanie , opcjonalnie inne kwestie ), .Teraz zaczynam odczuwać skutki ''uboczne''oobe-owania i mentalkowania to jest tzw bilokację . W trakcie rozmowy z jakąś osobą zaczynam czuć,że odpływam, tracę wątek i wiem,ze jestem w zupełnie innym miejscu , pomimo ,że CF jest tu , gdzie jest .
Troszkę mi to wadzi , zwłaszcza,że moja praca polega m. in . na debatowaniu z różnymi personami .

+Quote Post
Franky
post 09.02.2009 - 18:20
Post #26

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Heh, mi też się czasem odpływa kiedy przebywam z innymi ludzmi. Zwłaszcza jeśli sytuacja jest nudna. Ale myślę, że w moim przypadku nie ma to związku z OOBE i jest normalne. Hmm... na pewno!

+Quote Post
landryna210
post 22.02.2009 - 12:33
Post #27

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Trochę trudno jednak określic co się zmieniło dzięki OOBE,bo większosc rzeczy jest naturalna,ale podróże na pewno zmieniają człowieka w jakimś stopniu,poznaje siebie,świat(y) itp.

+Quote Post
Paul 023
post 22.02.2009 - 14:06
Post #28

Członek Rodziny

Notatnik

A ja miałem inną przygodę niż z telefonem ;p :)
Pod koniec ubiegłego roku jak byłem przeziębiony to nasunęła mi się wizja
w myślach, że mój przyjaciel mieszkający za granicą też jest chory.
Po paru dniach, kiedy lepiej się poczułem zadzwoniłem do niego i co słyszę od Niego ??
A usłyszałem to"też byłem chory ostatnio" hehehe zacząłem się śmiać, a on pyta z czego się śmieje,a śmieje się bo miałem wizję, że jesteś chory :)

było takich kilka przypadków. A to kolejny jeden z nich.
W wizji pojawia mi się myśl, że mojej niedoszłej dziewczyny jej facetowi się coś stanie. Ale dokładnie nie wiem co. Po kilku dniach będąc na spacerze patrzę idą razem do domu,a On ma nogę w gipsie.
Mam jeszcze wizję, że ten jej właśnie facet jest jakiś dziwny i nie normalny.

Fajnie,że ten temat zostaje wciąż otwarty :)

Ten post edytował Paul 023 22.02.2009 - 14:09

+Quote Post
mars
post 22.02.2009 - 14:34
Post #29

Członek Rodziny

Czasem na gładkiej, jednolitej powierzchni (zwykle niebo, ostatnio śnieg) zdarza mi się widzieć "wir". Najbardziej to przypomina właśnie wir wodny. To po prostu ciągły ruch przezroczystych segmentów.
Ciekawe zjawisko, mógłbym się wpatrywać w to godzinami. Dobre jest to, że nie zawsze mogę to zobaczyć. Nawet gdybym chciał, to mógłbym się wpatrywać i wpatrywać i nic z tego. Pojawia się niespodziewanie.
Natomiast po dłuższym wpatrywaniu się w niebo można zobaczyć jakby setki "much" czy też "konfetti" - czyli białe punkciki latające na wszystkie strony. Można to łatwo zaobserwować na niebie bez chmur.
Nie mam zielonego pojęcia czym są opisane przeze mnie zjawiska. Spotkałem się z opinią, że te punkciki są związane z budową oka. Ale wiry już trudniej wytłumaczyć.

+Quote Post
michu19931
post 23.02.2009 - 00:42
Post #30

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Wystarczy że przyjrzysz się ścianie, też będziesz widział punkciki latające. W sumie jak dobrze się przypatrzeć to cały nasz obraz mimo np teraz monitor stoi w miejscu cały się rusza. Takie zupełnie mikroskopijne punkciki przesuwające się :) co do wiru, zapewne złudzenie optyczne. Patrz w jeden punkt cały czas to zobaczysz nie tylko wiry ;] pozdrawiam

+Quote Post
Franky
post 23.02.2009 - 15:50
Post #31

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Ale czy to ma związek z 'lataniem' ? Czy to zajwisko parapsychologiczne?

+Quote Post
mars
post 23.02.2009 - 17:44
Post #32

Członek Rodziny

Te małe latające kropki to raczej nic specjalnego. Ale kto wie czym jest ten wir? To nie do końca złudzenie optyczne, a dlatego że ów wir pojawia się jedynie na "prawdziwej" materii (czytaj np. śnieg i niebo) a nie na tej stworzonej przez człowieka (czytaj np. ściana w pokoju). Mimo wszystko wątpię, że to jakieś zjawisko parapsychologiczne, bo raczej każdy może to zobaczyć. Po prostu w lato często patrzcie w niebo. Ja odkryłem to przypadkiem.

+Quote Post
Alex
post 23.02.2009 - 23:21
Post #33

Przyjaciel Rodziny

Notatnik

może jakiś rodzaj przeładowania energetycznego?
Ja rzez OOBE jestem odklejona. Ćwicze siłę woli, zachaczam o magie.. i trochę m izryło beret.
Ponadto wrażenie, ze myślę cudzymi myslami.. ale kiedy próbuje je analizowac to sie gubię. przestaję rozrówniac co moje a co nie...
Duzo pracy przede ,mna :)
Póki oc idę sie wyciszyc :D

pozdraiwam
Alex

+Quote Post
landryna210
post 26.02.2009 - 10:59
Post #34

Dusza Towarzystwa

Notatnik

O,no i jak najbardziej zainteresowanie na inne tematy typu : duchy,życie po śmierci,reinkarnacja,śmierc kliniczna.Wcześniej się tym nie interesowałam,a teraz jak mam czas to wchodzę na moje ulubione strony i czytam .

+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park