oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Nocny Czat Z Darkiem, testy przed czatem oficjalnym 14-04-2007
Drag0n
post 07.08.2007 - 18:02
Post #22

Świadomie Śniący
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

CYTAT(kamglow @ 07.08.2007 - 18:23) *
Panowie, Wy tak gadu-gadu a mi sie przypomniała pewna kwestia związana z końcem świata (2012..) jest to sprawa bardzo przekonywująca i opisze to zaraz jak zaspokoje jeden ze swoich naturalnych nałogów.. tu akurat chodzi o "szczanie" :P podam linki do poczytania etc.

no to czekam...
Go to the top of the page

+Quote Post
cr4sher
post 07.08.2007 - 19:23
Post #23

Dusza Towarzystwa

CYTAT(dragon1 @ 07.08.2007 - 18:01) *
Noo juz mnie nawet przekonałeś, ale....

Czy da sie ich jakos wywołac jak np. Duchy ??
Albo w stanie oobe o nich pomyslec ? jest takei cos mozliwe ?

Nie nazwałbym tego wywolywaniem, ale kontakt jest mozliwy. Jedna z mozliwosci jest dokonanie tego przez OOBE, nawet Darek o tym pisal, ale to tez nie jest powiedziane, ze ze wszystkimi rasami. Tym bardziej, ze nie wszystkie daza do tego zeby nam pomoc... Mozliwy jest kontakt przez channeling - tego jestem pewien bo takich przypadkow jest pelno. Nalezy pamietac, ze to nie sa jakies wymysly, czy jakies ufoki tak jak filmach tylko swiadome, rozwiniete duchowo i techniczne cywilizacje. Wystarczy poszukac roznych nagran na youtube, czy informacji w necie. Wiele osob mowi o federacji galaktycznej, co wg. mnie jest logiczne, bo jezeli sa rozwinieci na tyle, by moc kontaktowac sie z innymi rasami, ktore sa rowniez rozwiniete to na pewno utworzenie czegos takiego jak ta federacja byloby logiczne... Tak jak u nas jest Unia Europejska. Tyle, ze u nich wszystko oparte sie na milosci, poszanowania dla innych ras i dla ich wolnosci. Do takich wnioskow doszedlem. Jezeli ktos mysli, ze to bajki to trudno, ale trzeba tez przygladac sie faktom, a te w sprawie ufo sa nie do podwazenia. Tych obserwacji i kontaktow jest naprawde duzo, tym bardziej teraz kiedy istnienie naszej cywlizacji stoi pod duzym znakiem zapytania. Wyczerpanie surowcow na Ziemi, zagrozenie wybuchu wojny nuklearnej czy samo to przesiakniecie materializmem. Te obserwacje pojawily sie glownie w ostatnich latach kiedy to nastapil bardzo szybki rozwoj technologiczny... Wynalezienie bomby atomowej i jej uzycie bylo takim momentem przelomowym. Nie jestesmy tak naprawde wysoco rozwinieci technologicznie, ale nasz poziom stal sie juz na tyle wysoki, ze jestesmy w stanie zniszczyc nasza planete i nas samych np. przy uzyciu potegi nuklearnej czy broni biologicznej i mysle, ze stad wlasnie to zainteresowanie nasza cywilizacja wsrod "obcych". Chca nam pomoc bo tak "wysoki" rozwoj technologiczny i tak niski poziom rozwoju duchowego MUSI doprowadzic do katastrofy. Stad tez te przekazy, prosby, informacje, ostrzezenia itp.
Przeczytaj jeszcze to: http://www.nautilus.org.pl/?i=1074 - to sa te przekazy channelingowe, ktore spisuje kobieta mieszkajaca w Polsce.

Pozdro:)

+Quote Post
daywalker
post 07.08.2007 - 23:25
Post #24

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

CYTAT(dragon1 @ 07.08.2007 - 10:11) *
Równie dobrze mogłes to wymyslic, gdybys to nagrał kamerą to byłoby to bardziej przekonujące.

Sceptyka, nawet spotkanie face to face nie przekona. Chyba że pod bandera raped by alien in the bushes...

+Quote Post
cr4sher
post 08.08.2007 - 16:49
Post #25

Dusza Towarzystwa

CYTAT(kamglow @ 07.08.2007 - 18:23) *
Panowie, Wy tak gadu-gadu a mi sie przypomniała pewna kwestia związana z końcem świata (2012..) jest to sprawa bardzo przekonywująca i opisze to zaraz jak zaspokoje jeden ze swoich naturalnych nałogów.. tu akurat chodzi o "szczanie" :P podam linki do poczytania etc.

w 2012 nie ma być "końca świata", tylko mają nastąpić pewne zmiany. Może to być rewolucyjny rok dla ludzkości. Niektórzy twierdzą, że Ziemia ma przejść do czwartego wymiaru, inni, że nastąpi wtedy bezpośredni kontakt z obca cywilizacją... Pożyjemy zobaczymy;)

+Quote Post
nerhaa
post 08.08.2007 - 21:38
Post #26

Guests

Ja myślę, że w 2012 roku przejdziemy w 5ty wymiar... dajcie już spokój z takimi pierdołami - Majowie wstaną z grobów, będzie apokalipsa, przyjdzie ten cały Mesjasz, skopie tyłki niewiernym, potem odwiedzi nas obca cywilizacja i spali to co z ziemi zostanie, po tym wszystkim stopione lodowce zaleją cały świat, Ziemia wybuchnie a ludzie zamieszkają na słońcu... jak rany wiecie co...

+Quote Post
emjotes
post 08.08.2007 - 22:21
Post #27

Przyjaciel Rodziny

Notatnik

CYTAT(nerhaa @ 08.08.2007 - 22:38) *
Ja myślę, że w 2012 roku przejdziemy w 5ty wymiar... dajcie już spokój z takimi pierdołami - Majowie wstaną z grobów, będzie apokalipsa, przyjdzie ten cały Mesjasz, skopie tyłki niewiernym, potem odwiedzi nas obca cywilizacja i spali to co z ziemi zostanie, po tym wszystkim stopione lodowce zaleją cały świat, Ziemia wybuchnie a ludzie zamieszkają na słońcu... jak rany wiecie co...

Ee wydaje mi sie że nie powinniśmy być takimi ignorantami.
Przecież właśnie taka postawa oddala ludzkość od głębszego
zainteresowania się rozwojem duchowym, czy choćby wychodzeniem z ciała.

+Quote Post
Drag0n
post 09.08.2007 - 08:47
Post #28

Świadomie Śniący

Notatnik

CYTAT(nerhaa @ 08.08.2007 - 22:38) *

HEH. widze ze wogóle nie wierzysz w taki rzeczy, w koniec świata, w przybycie obcych cywilizacji... O_o

+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park