oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Dragon Ball Live
daywalker
post 13.04.2007 - 00:09
Post #22

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Na kiedy planowany jest seans. Sponsoring bedzie obejmowal pozywienie na te 5 dni?. Rozumiem ze obecni beda sedziowie, ogolnie cale wydarzenie bedzie nagrywane? I czy dozwolony bedzie alkohol, i inne uzywki ? Ilu kolegow moge ze soba zabrac ? :D Ale ogolnie pomysl medytacja = sie spanie ? czyli jak mamy im udowodnic niby ze nie przysnelismy tylko bylismy swiadomi dzieki medytacji ;) troche jedno wyklucza 2 bo zakladam ze jak sedzia zluka ze zasne na 5 minut bedzie game over ;).

Co do 2 czesci postu. Mysle ze spokojnie dalo by sie cos takiego wykreowac. Juz myslalem o duzym skateparku dla siebie, gdzie podczas oobe spedzal bym dlugie godziny na mega rampach;).
Go to the top of the page

+Quote Post
zaku
post 13.04.2007 - 12:23
Post #23

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Osobiście druga część postu byłaby ciekawa. Chętnie. A podczas OoBE można nauczyć się np. Na desce jeździć?? Prosze o odpowiedz. Chyba nie ale lepiej sie spytac

+Quote Post
kater
post 13.04.2007 - 12:55
Post #24

OBE maniak 15

Odp. do daywalker: kolegów ilu chcesz, wszystko sponsorowane, alk. od 18, inne używki np fajki, kawa (hektolitry) i redbule oczywiście, amfetamina niewchodzi w gre bo po próbie będęą pewnie testy, seans planowabym tak na poowe maja, co 2 godziny jest 10 minut przerwy i wtedy można spać te 10 minut, czyli medytować jaknajbardziej, a co 6 h jest chyba 20-30 minut wolnego np. na spacer po powietrzu, tzn. na powietzrzu... (w powietrzu)?? ;/ sędziowie oczywiście i nagrywane oczywiście.co do drógiego kolegi to na desce oczywiście można się nauczyć jeździć w oobe, nie ma przeszkód, chyba, że sobie jakieś wykreujesz:) rampa czy kicker:) osobiście jeżdze już 4 lata:) :D

Na wszystkie pytania odpowiem więc pytajcie.

co do świata db to chciaem stworzyć już dokadny, zaplanowany świat, bez możliwości wolnej woli, dokadnie taki sam scenariusz jak w filmach db, tylko że podróżnik oczywiście nie będzie wiedzia o tym i będzie myśla, że to jest jego realny świat, i że żeczywiście jest np. Master Roshi. No dokadnie jak my teraz tu na ziemi + śmieszne fryzury, komiksowy wygląd i wiele, wiele "magii" ?? :D już w myślach mam caą:) planete kaito tylko domek troszke zmieniem i unowocześniem, ale grawitacja ta sama, wiec jak ktos będzie chcia mnie odwiedzić, to radze przed tym potrenować:). Apropo chciabym znać się z wami po śmierci, żeby niestracić kontaktu, i bawić się, bawić się, bawić się na caego. Bo fantazja... taka bya kiedyś fajna piosenka, znam caa na pamięć jest boska po prostu. PS. jak wejść do grupy astralnych podrózników bo jakoś niedoszedem do tego jak to zrobić? Coś chyba źle przeczytaem, napisane jest, że gdzieś jest coś na forum, ale tego nieznalazem, czy mógby ktos podać namiary na to? THX i peace for all:*

+Quote Post
Parowczak
post 13.04.2007 - 13:38
Post #25

Częsty Gość Rodziny
**

W jakim miescie ten seans bedzie sie odbywal... ??

+Quote Post
kater
post 13.04.2007 - 14:46
Post #26

OBE maniak 15

z kinem nie ma problemu, ponieważ ma prawie darmową reklame, byłem w Łodzi w silwer screanie i się odrazu zgodzili, więc albo Łódx silver screan, albo jakieś też durze w Wawie, ale wolałbym Łódź bo już podmówione jest.

+Quote Post
Lukasz
post 13.04.2007 - 19:23
Post #27

Dusza Towarzystwa
Grupa: Adept OOBE Kurs: 05-19.10.2006

Notatnik

Ja pisze sie na to jak najbardziej, (jak juz pisalem) i prosze i kontakt prywatny na forum w tej sprawie.

Proponuje tez zorganizowanie tego w Warszawie, bo znajdzie sie wiecej osob chetnych na to, a napewno wiecej sponsorow.

+Quote Post
daywalker
post 15.04.2007 - 03:31
Post #28

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

CYTAT
.co do drógiego kolegi to na desce oczywiście można się nauczyć jeździć w oobe, nie ma przeszkód, chyba, że sobie jakieś wykreujesz:) rampa czy kicker:) osobiście jeżdze już 4 lata:) :D

Hehe tak sie sklada ze tym sportem interesuje sie juz jakies 7 lat jezdzilem kolo 4 ;), cos tam sie kiedys krecilo;). Jednak nie mialem nigdy mozliwosci pojezdzic w naprawde profesjonalnym skateparku. Dlatego myslalem o wykreowaniu takiego w astralu, gdzie nie mial bym zadnych ograniczen i napewno bym zaszalal z przeszkodami, oraz miejscem pozdro:).

+Quote Post
kater
post 17.04.2007 - 23:21
Post #29

OBE maniak 15

seans odbedzie się w kinie silver screen w Łodzi od pn do pt albo 14-18 albo 21-25 maja. Wszystko sponsorowane! zapisy u mnie na mail z dopiskiem cos o sobie. [email protected]

+Quote Post
Lukasz
post 18.04.2007 - 14:33
Post #30

Dusza Towarzystwa

Notatnik

A nie mozna przesunac terminu do przodu? Ciezko bedzie w maju bo matura. 14-18 odpada.

Napisz jeszcze co dokladnie wchodzi w skad sponsoringu:
*Jedzienie (jakie i gdzie oraz ile),
*Napoje
*itd.

+Quote Post
kater
post 18.04.2007 - 16:17
Post #31

OBE maniak 15

nie można bo po 25 maja wchodzą piraci z karaibów, i dyrektor sie później niezgadza, można by po, ale to z 3 miesiące jak nic wie ciut przypóźno:(

sponsorowane jedzenie dietetyczne na 5 dni filmu śniadanie obiad kolacja pewnie tak to będzie, napoje :redbul kawa, oraz normalne, może soki tymbarka lub hortex, fajki na własne konto, sponsorowana sala kinowa, NIEsponsorowane bilety pks lub pkp

+Quote Post
Lukasz
post 20.04.2007 - 13:55
Post #32

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Jeszcze jedno pytanie, tak z ciekawosci.
Czy przewidziane sa jakies nagrody? Np. za dotrwanie do konca.

+Quote Post
kater
post 20.04.2007 - 13:59
Post #33

OBE maniak 15

tak, znalazłem sponsora, który za relkame daje nagrode i teraz tylko negocjuje stawke, muyśle że będzie to 10.000 zł

+Quote Post
Lukasz
post 20.04.2007 - 14:30
Post #34

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Czyli sam guinness nic nie daje za bicie rokordu, bo o to mi raczej chodzilo?

I kiedy ma sie odbyć ten 5 dniowy seans?

+Quote Post
kater
post 21.04.2007 - 12:48
Post #35

OBE maniak 15

Giness daje wpis do księgi a to bardzo dużo. seans albo 21-25 maj albo później tzn, jakiś miesiąc później po maturach lub egzaminach bo wiele osób by tak wolało, jeszcze termin do dogadania. ale na 70 % 21-25 maj

+Quote Post
Lukasz
post 29.04.2007 - 14:33
Post #36

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Czy jest juz cos konkretnie ustalone?

+Quote Post
kater
post 02.05.2007 - 20:44
Post #37

OBE maniak 15

jak mnie juz wiele osób prosiło termin przesunąłem na po wszystkich egzaminach i po wszystkich matórkach i odbędzie się mniej więcej na początku wakacji po zajściu z kin piratów z karaibów. tak to wyglada:) chetnych mam zapisanych 22 jak na chwile obecną, oczywiscie takrze z innych forów. :D dzusik

+Quote Post
Lukasz
post 28.05.2007 - 19:43
Post #38

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Jestesmy juz po maturach, Zorganizowany jest juz jakis konkretny termin?

+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park