oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Wibracje... :)
Marcinex
post 12.04.2007 - 17:39
Post #1

Przechodzień

Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Witam, mam takie pytanie dotyczące osiągniecia stanu wibracji a mianowicie: co to sa wibracje, jak je osiagnac i jak sie je odczówa? Czy to tak ze mi cale cialo wibruje, czy jak?? :):):):) Z góry dziekuje i pozdrawiam Wszystkich! :)
Go to the top of the page

+Quote Post
kater
post 12.04.2007 - 18:50
Post #2

OBE maniak 15

Miodzio napisane:) świetne:) pozatym to nie ten dział jak już coś, bo takie pyt. to w dziale dla początkujących. Jeśli moge coś poradzić, to wpiszz poprostu wibracje ciała astralnego, albo samo wibracje w google i będzie tam z miesiąc czytania:) peace

+Quote Post
Lukasz
post 12.04.2007 - 18:59
Post #3

Dusza Towarzystwa
Grupa: Adept OOBE Kurs: 05-19.10.2006

Notatnik

lub wpisz w wyszukiwarce forumowej, znajdziesz okolo 30 tematow o tym :)

+Quote Post
Zbyszek
post 12.04.2007 - 21:33
Post #4

cialka.net
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

A komu to cialo astralne wibrowalo? Chyba ,ze w strachu ,przed koncem swiata,..

+Quote Post
daywalker
post 12.04.2007 - 23:26
Post #5

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy

Najciekawsze jest to ze wszyscy pisali(kiedys) o wibracjach, nie wspominajac o paralizu. Jezeli chcesz przerwac wibracje rusz palcem u stopy. Jak mam ruszyc skoro jestem sparalizowany :p(pewnie nie chcieli odstraszyc poczatkujacych). Nie wiem jak bylo u innych ale ja nie czuje zabardzo wibracji, moze male falowanie, wyjscie opiera sie na glebokim transie, gdy cialo jest sparalizowane. Watpie zeby komus udalo sie wyjsc podczas lekkiej relaksacji, gdy mozg znajduje sie w stanie alfa... Najprawdopodobniej skonczy sie to nieswiadomym napieciem miesni.. Hmm no ciekaw jestem poprawcie mnie jezeli u was bylo inaczej...

+Quote Post
Noobek
post 13.04.2007 - 12:01
Post #6

Dusza Towarzystwa

CYTAT(daywalker @ 12.04.2007 - 23:26) *
Najciekawsze jest to ze wszyscy pisali(kiedys) o wibracjach, nie wspominajac o paralizu. Jezeli chcesz przerwac wibracje rusz palcem u stopy. Jak mam ruszyc skoro jestem sparalizowany :p(pewnie nie chcieli odstraszyc poczatkujacych). Nie wiem jak bylo u innych ale ja nie czuje zabardzo wibracji, moze male falowanie, wyjscie opiera sie na glebokim transie, gdy cialo jest sparalizowane. Watpie zeby komus udalo sie wyjsc podczas lekkiej relaksacji, gdy mozg znajduje sie w stanie alfa... Najprawdopodobniej skonczy sie to nieswiadomym napieciem miesni.. Hmm no ciekaw jestem poprawcie mnie jezeli u was bylo inaczej...

Podobni wibracje to coś jak "kwestia urody". Są ludzie, którzy mogą wychodzić z ciałą ile razy chcą, a wibracji nigdy nie będzie dane im doświadczyć (tak czytałem)

+Quote Post
daywalker
post 14.04.2007 - 02:10
Post #7

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy

Ale pozostaje ciekawsza kwestia, wychodzenie z ciala bez paralizu. Nie mowie o metodach moena bo to tez juz zupelnie inna bajka, exploracja w myslach~..?

+Quote Post
Lukasz
post 14.04.2007 - 10:55
Post #8

Dusza Towarzystwa
Grupa: Adept OOBE Kurs: 05-19.10.2006

Notatnik

Wibracje nie przychodza tylko gdy ma sie paraliz. Nieraz czulem wibracje, falowania, przed tym calym odretwieniem czy paralizem ciala. W czasie owych wibracji zawsze moglem poruszyc palcem, ale nigdy nie przychodzilo i to na mysl, bowiem skupialem sie na ich powiekrzeniu.

+Quote Post
SORROW
post 14.04.2007 - 11:59
Post #9

Guests

Ja mam szczególnie odczuwalne wibracje przy stosowaniu metody 4+1 .Wibracje pojawiają się wtedy w okolicy bioder i pleców ,są odczuwalne jak by dreszcze ,wstrząsy od których idzie na całe ciało fala drgań .Jakaś energi próbuje się wydostać na zewnątrz i mnie wyrwać .

+Quote Post
Ketrab
post 15.04.2007 - 13:10
Post #10

Dusza Towarzystwa

Byłem za usunięciem tematu,a ten się rozwinął ,przepraszam za dygresje(:,Ze mną jest podobnie jak s Sorrow'em ,mocne wibracje odczuwam przy metodzie 4+1 niestety robię ją tak rzadko że sam nie pamiętam(:
jak prawie każdy musiałem zmodifikować ją do swoich predyspozycji a także stworzenia innych warunków dla ciała astralnego(: .Trwają około 15 minut ,przychodzą po 10 ,zawsze czuję najdrobniejszy kawałek mojego ciała mam nad nim pełną kontrolę ,potem odchodzą zostaję uczucie uwalniania się ciała astralnego i ..........
klops,niestety nigdy nie wyszedłem tym sposobem ,nigdy nie towarzyszą mi wibracje .Wychodzę albo samoistnie albo po obudzeniu się po 4 godzinach i przebydzaniu się niecałe 2 minuty (tyle zajmuję mi opróżnienie pęcherza(: ),potem świadomość którą jest bardzo cięzko utrzymać i już stoję koło łóżka.
pozdro

+Quote Post
EvEn
post 27.09.2007 - 20:48
Post #11

Przechodzień

prosze o pomoc odnośnie wibracji i metody 4+1.
Nierozumiem jednej żeczy, jak źle piszę to poprawcie.
OOBE zaczynamy od moetody 4+1 a jak wibracje mają się do tego o co z nimi chodzi?
Nie czaję jak one sie mają do metody ww.
W e-mailowym kursie nie ma o nich większej wzmianki, czy grają istotną rolę?
Jak jest już odp na to pytanie podajcie link

+Quote Post
liber
post 28.09.2007 - 16:21
Post #12

Przyjaciel Rodziny

Notatnik

http://oobe.pl/park/index.php?showtopic=616 proszę tu masz wszystkie metody i wibracje i jeszcze dużo innych rzeczy. Miłej lektury

+Quote Post
EvEn
post 28.09.2007 - 18:44
Post #13

Przechodzień

hehe z tego linku też korzystam, lecz nie znalazłem tam odpowiedzi na moje powyrzsze pytania, chyba że przypadkiem pominołem to sorki, ponownie proszę o pomoc

+Quote Post
liber
post 28.09.2007 - 20:11
Post #14

Przyjaciel Rodziny

Notatnik

to tam jest opisane... Sprawdź jeszcze raz jest tam jeden post napisany przez silverek84 "Techniki osiągnięcia OOBE" są to duże litery to na bank zobaczysz, posty są ponumerowane szukaj #12, cały tekst jest w pomarańczowej ramce. Dokładniej nie umiem tego opisać.

+Quote Post
Paul 023
post 16.04.2008 - 15:05
Post #15

Członek Rodziny

Notatnik

Mam do was pytanko bo teraz już nie mam pewności czy odczuwane mrowienie to są wibracje ?? :]
Mam nadzieję, że dobrze myślę ze te mrowienia to są wibracje :)

z góry dziękuję za odpowiedź ;)

Pozdrawiam :)

+Quote Post
Silverka
post 16.04.2008 - 16:09
Post #16

Guests

mozna to nazwac silnym mrowieniem, albo slyszalam tez z eniektorzy nazywaja to silnymi dreszczami.

+Quote Post
Dexarz
post 16.04.2008 - 16:28
Post #17

Guests

Ja np, wystarczy ze powiem afirmke i mam oobe ,a jesli zasne to LD :)

Wibracji nie odcczuwam ..Traktuje je razcej jak paraliz ...Tym silniejszy paraliz ,tym wieksze szanse na poruszenie cialem astralnym ,ale na poczatku to nie jest latwe ,a tymbardziej jak dopiero sie z tym zapoznalismy ...

+Quote Post
Paul 023
post 16.04.2008 - 18:33
Post #18

Członek Rodziny

Notatnik

Dziwi mnie jedna rzecz o to taka, że mam nieraz mrowienie kiedy sobie siedzę przy kompie lub na fotelu one są takie małe.
Doszedłem do wniosku, że to może są wibracje gdyż czytając te forum tak to właśnie zrozumiałem, że mrowienie które się pojawia są to wibracje. Ale tu nie byłem do końca pewny dlatego napisałem wcześniejszy post. Dzisiaj po raz kolejny 2-raz miałem okazje sprawdzić czy na siedząco pojawią się wibracje(mrowienia).

Powiem krótko,że pojawiły się te mrowienia przy zamkniętych oczach i przy kilku głębokich oddechach. Więc dziwi mnie dlaczego akurat kiedy leże nie pojawią się te mrowienia.

+Quote Post
Silverka
post 16.04.2008 - 18:54
Post #19

Guests

jesli umeisz sie zrelaksowac na fotelu to tak, tyle ze wibracje do oobe sa stary silniejsze od takich wibracji ktore masz na fotelu, wiem bo sama takie miewam. Jesli wygodnie Ci na fotelu sie odprezac to proboj na fotelu. Kazdy ma inne spospby do relaksacji jak i wychodzenia z ciala.

+Quote Post
Paul 023
post 16.04.2008 - 19:50
Post #20

Członek Rodziny

Notatnik

aha no nawet nie wiedziałem, że to silne są od tych jakich mam :)
Teraz już będę mnie więcej wiedział hehe dzięki za odpowiedź Silverka ;)
W ostatnich dniach prawie nic nie próbuję hehe Może jednak dzisiaj sobie spróbuję zobaczymy ;D

Tak poza tym to mam pytanko jeszcze :] czy są tu jakieś osoby niepełnosprawne.... ja jestem i niestety nie mogę tylko chodzić... tak pytam gdyż ciekawi mnie czy też takie osoby także ćwiczą :)

+Quote Post
Silverka
post 16.04.2008 - 19:53
Post #21

Guests

probob proboj raz otwarta furtka zawsze sprawia ze predzej czy pozniej sie wychodzi. :)) powodzenia w OBE heehe sorka za stary tam mialo byc sto razy hehehe nie wiem czy sie domysliles :D a co do osob niepelnosprawnych to nie wiem byc moze tacy sa ale sie kryja :)

+Quote Post

2 Stron V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park