Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Powody?
Tonike
post 30.11.2009 - 22:42
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 697

Usłyszałem ostatnio: " jeśli ci się nie chce, znajdź powody by to zrobić... albo to zostaw".

I przypomniał mi się czasy kiedy z zapartym tchem czekało się się na noc...

Czasy kiedy godzina w 4+1 mijała jak z bicza strzelił, a przyczyną odlatywania w nieświadomość nie była nuda a strach że jednak wyjdzie...

I co? to wszystko poszło w pizdu....

Dlatego pytam was obemaniaki, kusiciele sfery ezoterycznej czy jak zwał...

Jakie macie powody by wychodzić? Jaka jest wasza motywacja?

Bo ja swoją zgubiłem i może skubnę trochę waszej?
Profile CardPM
+Quote Post
Aloha
post 01.12.2009 - 00:56
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 2007

Przytocze historyjke, którá opowiedzial mi ostatnio przyjaciel:

Do mistrza przyszedl mlody chlopak na nauki. Po pewnym czasie sfrustrowany, ze tylko sprzáta i medytuje i niczego sie jeszcze nie dowiedzial o oswieceniu poszedl do mistrza i wylal mu swoje zale...
Mistrz go spytal: ile tu juz jestes?
Uczen odpowiedzial: 2 miesiace!
Mistrz na to: jak spedzisz ze mná 10 lat to mozemy wrócic do tego tematu ...
Na co mlody uczen sie bardzo rozczarowal i zdenerwowany ruszyl w kierunku bramy wyjsciowej...
Wtedy mistrz niespodziewanie skoczyl na niego i calá jego glowe zanurzyl w pobliskiej kaluzy az mlody zaczál wierzgac i topic sié. Po krótkiej chwili mistrz wyciágnál jego glowe spod wody i spytal: O czym myslales jak sie dusiles??
Chcialem zlapac choc odrobine powietrza! -wysapal mlody czlowiek
A mistrz rzekl: kiedy bedziesz chcial *oswiecenia tak bardzo jak chciales powietrza tam pod wodá to wtedy mozemy porozmawiac o oswieceniu.

*w miejsce oswiecenia mozna sobie wstawic np. wolnosc, prawda, szczéscie...
Profile CardPM
+Quote Post
konczal
post 01.12.2009 - 14:20
Post #3

Gość Rodziny
*
Nr użytkownika: 4429

CYTAT(Aloha @ 01.12.2009 - 02:56) *
Przytocze historyjke, którá opowiedzial mi ostatnio przyjaciel:

Do mistrza przyszedl mlody chlopak na nauki. Po pewnym czasie sfrustrowany, ze tylko sprzáta i medytuje i niczego sie jeszcze nie dowiedzial o oswieceniu poszedl do mistrza i wylal mu swoje zale...
Mistrz go spytal: ile tu juz jestes?
Uczen odpowiedzial: 2 miesiace!
Mistrz na to: jak spedzisz ze mná 10 lat to mozemy wrócic do tego tematu ...
Na co mlody uczen sie bardzo rozczarowal i zdenerwowany ruszyl w kierunku bramy wyjsciowej...
Wtedy mistrz niespodziewanie skoczyl na niego i calá jego glowe zanurzyl w pobliskiej kaluzy az mlody zaczál wierzgac i topic sié. Po krótkiej chwili mistrz wyciágnál jego glowe spod wody i spytal: O czym myslales jak sie dusiles??
Chcialem zlapac choc odrobine powietrza! -wysapal mlody czlowiek
A mistrz rzekl: kiedy bedziesz chcial *oswiecenia tak bardzo jak chciales powietrza tam pod wodá to wtedy mozemy porozmawiac o oswieceniu.

*w miejsce oswiecenia mozna sobie wstawic np. wolnosc, prawda, szczéscie...

Ciekawa historyjka, można przytoczyc ją również w innych okolicznościach życia

Profile CardPM
+Quote Post
6umerang
post 01.12.2009 - 18:17
Post #4

Dziadek do ożehuf
Nr użytkownika: 3906

Podpowiem w kontekście ulubionej tutaj miłości - najpierw jest zauroczenie, potem fascynacja a na końcu zostaje nam czysta przyjemność z bycia z drugą osobą, bo ją znamy, bo nie trzeba przed nią udawać, bo mamy regularnie seksik itp, itd - tak jest ze wszystkim - jeśli już poznałeś dobrze oobe, to nie pozostało ci nic innego jak regularne czerpanie przyjemności z samego zjawiska - po co chcesz znowu się męczyć i marnować każdą noc na 4+1 - teraz sobie spokojnie wylatuj kiedy masz na to ochotę albo po prostu baw się w spontanach...

A jak oddasz wreszcie akcję w ręce podświadomości, to wysublimowane scenariusze sprawią na nowo sporo zabawy.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic