|
|
![]() ![]() |
21.04.2009 - 19:31
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
W tym artykule przypalają Junga za integracje z archetypem cienia. TEN Cien to będzie chyba ciało astralne i eteryczne, tz. nasza podświadomość. Trzeba uważać ludziska:) Cialkofrenia to choroba diabelska!!!
http://www.radiomaryja.pl/artykuly.php?id=7261 Trochę inaczej o niefizycznym świecie- Wywiad z Brusem: http://www.lesznotv.pl/film/356 |
|
|
|
22.04.2009 - 10:50
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
ehh te systemy przekonan...kazdy widzi swoje http://koledzy.com/blog/120/jesus.jpg na pocieszenie dodam, ze "nasze" chrzescijanstwo to pikus przy islamie... |
|
|
|
12.05.2009 - 16:20
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
""Stare"", bo sprzed kilku lat, ale argumenty księży, ojców i braci zakonnych się nie zmieniają : http://www.katolik.pl/forum/read.php?f=1&a...;t=3447&v=f ciekawe ,ilu z nich doświadcza LD ... :) to jest zwyczajna prowokacja ;] nie wierzę aby ktoś z wierzących wrócił do bąbla kościoła, gdy właśnie się z niego wydostał i zrozumiał nieograniczone możliwości LD... raczej prowokacja ;) "ehh te systemy przekonan...kazdy widzi swoje http://koledzy.com/blog/120/jesus.jpg na pocieszenie dodam, ze "nasze" chrzescijanstwo to pikus przy islamie..." od kogo to masz, Aloszka? ;> |
|
|
|
| SORROW |
09.06.2009 - 10:41
|
|
Guests |
Odświeżam przy okazji znalezienia ciekawej zajawki :
z cyklu ZABURZENIA : """ Naukowcy udowodnili ,że duch potrafi wyjść z ciała ... """ http://watykanski-wiatr.blog.onet.pl/NAUKO...2,ID246996512,n |
|
|
|
09.06.2009 - 18:03
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
jak oni pisza oobe pojawiało się ludzią po zazyciu alkocholu to wole nie czytac
|
|
|
|
09.06.2009 - 22:49
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Jak piszą o oobe po alkoholu to może pójdę się napić XD
ŁACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ALE ODKRYCIE!!! HAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!! pójdźmy się grupowo nachlać! Gdupowo odczujemy oczy z tyłu głowy. Nie no rozwalają mnie czasem pomysły naukowców co do eksperymentów. |
|
|
|
10.06.2009 - 06:24
|
|
|
Niepoprawny racjonalista ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
80% moich OBE przydarzyło mi się po wypiciu średniej lub większej ilości alkoholu... Ja potwierdzam...
|
|
|
|
10.06.2009 - 07:24
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: Moderator Notatnik |
:) alkohol dobrze odpręża. A pierwszym podstawowym krokiem ku wyjściu jest odpowiednia relaksacja ;-)
|
|
|
|
10.06.2009 - 09:23
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Mi najlepiej szły wyjścia/LD na kacu.
|
|
|
|
28.06.2009 - 18:14
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Uff, właśnie udało mi się dobrnąć do końca tego artykułu:P
Ja pie***le, choźcie umówimy się na jakiś termin i wbijemy im tam na czata :D. Mówię tu oczywiście o kulturalnej wymianie argumentów, nie o żadnym dowcipie czy coś... Powinno być zabawnie :D Chętni? |
|
|
|
| SORROW |
28.06.2009 - 18:34
|
|
Guests |
Uff, właśnie udało mi się dobrnąć do końca tego artykułu:P Ja pie***le, choźcie umówimy się na jakiś termin i wbijemy im tam na czata :D. Mówię tu oczywiście o kulturalnej wymianie argumentów, nie o żadnym dowcipie czy coś... Powinno być zabawnie :D Chętni? nie bedzie zabawnie . Z tak zatwardziałymi ludźmi nie da się polemizować . Niestety ... Wyjdzie z tego niepotrzebna kłótnia . Jak za dawnych czasów , kiedy za pomysłem obeRebelii tak niektórzy czynili i siali zamęt ... Osobiście odradzam , link wrzucilem w innym celu . |
|
|
|
28.06.2009 - 18:34
|
|
|
Uff, właśnie udało mi się dobrnąć do końca tego artykułu:P Ja pie***le, choźcie umówimy się na jakiś termin i wbijemy im tam na czata :D. Mówię tu oczywiście o kulturalnej wymianie argumentów, nie o żadnym dowcipie czy coś... Powinno być zabawnie :D Chętni? bracie Blastard0! uważam, iż Twój pomysł jest zaiste godzien uwagi! szczęść boże! innymi słowy :P byłem już tam na czacie, to są roboty ;) żadne argumenty tu nie działają a zwały też nie bedzie bo mody nie pozwalają kląć nawet ;D |
|
|
|
28.06.2009 - 20:50
|
|
|
I jak tu Rozyebywać system bez klnięcia. xD dżołk
Serio to też to potwierdzam.Ludzie, którzy są pewni swego i ślepi zapatrzeni w peewne idee nie przyjmują racji innych, więc gdy przychodzi do wymiany zdań nie mają światłego umysłu i nie przyjmują opcji, że inni też mogliby mieć racje tylko brną w błogiej nieświadomości i mimowolnie traktują wszystkich z góry w stylu: pogadaj sobie dziecko, ale to ja mam racje. Twoje argumety mam w dupie... |
|
|
|
28.06.2009 - 20:53
|
|
|
tu nie chodzi o to że są umieszczani w klatce. Bo taki symbol się najczęściej stosuje do zniewolenia.
A tym zniewoleniem nie jest żadna klatka, tylko ich narcystyczne przekonanie, że właśnie są świadomi i wolni :) ot taka sobie refleksja cheers ;) |
|
|
|
28.06.2009 - 21:05
|
|
|
Refleksja fajowa...
Niby otwarci i świadomi a zamknięci przez swoje przekonania i wiedzę, która daje im pewność i odpowiedzi, bo bez odpowiedzi w głowie rodzi się uczucie zagubienia... pustki... |
|
|
|
28.06.2009 - 23:40
|
|
|
Niepoprawny racjonalista ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Piszecie o Nich, o nich, o nas, o was, czy po prostu każdy o sobie?
Bo zrozumiełem że to my jesteśmy wolni, mamy "światłe umysły", jesteśmy otwarci na inne opcje a tylko oni zamknięci, zabetonowani, narcystyczni... Dobrze zrozumiałem? |
|
|
|
29.06.2009 - 11:38
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Haha, brawo, MetaPsyche, trafiłeś w sedno.
Jeśli tak będziemy na to patrzeć, nic nas od nich nie odróżni... |
|
|
|
29.06.2009 - 14:48
|
|
|
|
|
|
|
29.06.2009 - 19:48
|
|
|
NIe no... chodziło o każdego, który uważa się za światłego i chce umoralnia innych uważając, że ma racje...
|
|
|
|
29.06.2009 - 20:46
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
no i co w tym artykule bylo takiego ze wszyscy od razu tacy oburzeni?
|
|
|
|
02.07.2009 - 18:07
|
|
|
Piszecie o Nich, o nich, o nas, o was, czy po prostu każdy o sobie? Bo zrozumiełem że to my jesteśmy wolni, mamy "światłe umysły", jesteśmy otwarci na inne opcje a tylko oni zamknięci, zabetonowani, narcystyczni... Dobrze zrozumiałem? wszyscy jesteśmy debilami. Po prostu jedni sobie zdają sobie z tego sprawę bardziej, inni mniej |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |