|
|
![]() ![]() |
27.04.2009 - 09:29
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
no, Silverka mam nadzieje, ze tym razem my babeczki zasilimy mocno część jin tego zlotu ;)
|
|
|
|
27.04.2009 - 09:48
|
|
|
no no w koncu bedzie nas mniejszosc wiec sie o to sie postaramy,
PS. ktos wie co z VVI?;) |
|
|
|
27.04.2009 - 09:57
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Witam wszystkich :)
Jeżeli ktoś wybiera się na zlot pociągiem linią przez albo z Krakowa, Katowic, Gliwic czy któregokolwiek miejsca na trasie Kraków-Wrocław, to możemy wybrać się razem :) Czekam jeżeli ktoś jest chętny. Do zobaczenia na zlocie, nie mogę się doczekać. |
|
|
|
27.04.2009 - 10:37
|
|
|
Silverka - zawsze jest nas mniejszość... A we Wrocku to bywało, ze ja jedna zasilałam jin. Dlatego się ciesze na OOBEcnośc babeczek ;)
|
|
|
|
27.04.2009 - 12:08
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
|
|
|
|
27.04.2009 - 15:46
|
|
|
Listek Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Przyjeżdżam jednak z jedną osobą. No i tu chciałem zadać kilka pytań od kolegi:
1. Jak to w końcu z tym busem, 17:00 czy 16:00? :) 1.1 Kolega jest w takiej sytuacji, że dopiero w środę będzie wiedział czy da radę przyjechać na godzinę 17:00 do Wrocka. No i tu pojawia się pytanie, czy jeśli będzie we Wrocku później to da radę jakoś dostać się do Muchowa? 2. Czy za zakwaterowanie trzeba płacić z góry za wszystkie dni czy można na bieżąco? Bo nie jest do końca pewien czy będzie mógł zostać na niedzielę. Na ten moment to chyba tyle. Z góry dzięki za odpowiedź ^_^ |
|
|
|
27.04.2009 - 16:14
|
|
|
Jin bedzie sie mialo dobrze bo wpadam z brazylijká (piátek kolo poludnia)...mozliwe, ze ona wezmie jeszcze jedna znajomá z ameryki pld ...no i jeszcze jeden sniacy sié szykujez z malopolski:)
Tak wiéc nasza dwójka juz sie pisze na busa, o reszcie poinformuje jak sié dowiem na dniach. Pomaranczko wszyskiego najlepszego!!! :*** PS. ta brazylijka chyba nie w temacie obe ale zakladam, ze bedzie ok bo jesli ktos bédác miesiác w Europie ma ochoté jechac do nieznanego kraju gdzies na wschodzie europy z gosciem, którego sié dopiero poznalo to dobry znak...mój urok osobisty swojá drogá :)) Zagraniczni to Zbychu, Pomarancza, Herbina, Wolfgang...ktos jeszcze? Jestem w trakcie kupowania biletów i myslé czy nie wybrac Legnicy jako miejsca odjazdu z pl... Wiecie cos o dojezdzie do Legnicy w niedziele z Muchowa??? Swieto wiec moze byc martwo. Czy moge liczyc na kogos z bryczká, kto móglby nas podrzucic do Legnicy w razie czego???? - chodzi o niedziele 3 maja wczesnym popoludniem( 2 osoby) |
|
|
|
27.04.2009 - 17:44
|
|
|
Pisać na PW jak chcecie GG. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
:] Nie pojadę teraz. Chyba, że zlot byłby gdzieś w sierpniu.
|
|
|
|
| Jose |
27.04.2009 - 19:32
|
|
Guests |
|
|
|
|
| Ero Cras |
27.04.2009 - 20:30
|
|
Guests |
Coś to się porobiło, a ja na ,,śmierć'' zapomniałem, że mature pisze 1 maja :D Więc raczej na zlot też niepojade. To raczej w przyszłym roku, jeżeli taka możliwośc zaistnieje.
|
|
|
|
27.04.2009 - 22:02
|
|
|
Ero - dobry jesteś! Maturę zapomniał :) hahaha dobrze, że sobie przypomniałeś teraz a nie w Muchowie ;)
Meshu - ;( Aloha - dzięki za życzonka, opijemy w weekend ;)))))* |
|
|
|
27.04.2009 - 22:55
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Matury zaczynaja sie 4 maja, wiec nie wyszla Ci ta wymowka :D haha
|
|
|
|
28.04.2009 - 08:22
|
|
|
OBE Maniak 36 Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Zasilę kobiecą reprezentację dwiema małolatami, które lubią latać i czarować.
Viva międzynarodowy skład! Pomarańcza: Ty jesteś teraz zagraniczna? |
|
|
|
28.04.2009 - 09:07
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
Przyjadę z babciom!
|
|
|
|
28.04.2009 - 09:14
|
|
|
Conchi, jestem aktualnie polska ;) Fajnie, że będziesz ;)
Twist - jeśli twoja babcia jest taka: http://www.youtube.com/watch?v=zmLCCweRJ-A&feature=PlayList&p=2BB5E03DE9C63877&index=4 to dawaj ją! Jazda na maxa aż będzie kraksa!!! |
|
|
|
28.04.2009 - 11:05
|
|
|
ehh jeszcze 2 dni;) :D:D bzium bzium:P napewno nikt jeszcze przez Łódź nie jedzie? Zapraszam!:D
|
|
|
|
28.04.2009 - 16:40
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
A może i ja bym się wybrał!!!! czy lista jest już zamknięta?
i czy kursują jakieś autobusy z jawora w kierunku muchowa? |
|
|
|
28.04.2009 - 21:24
|
|
|
O, Marcin pewnie ze sie wybieraj !:D Z jawora bys musial napisac do Ines mowila ze by mogla odbierac ludzi, jesli by byli juz w Jaworze;)
|
|
|
|
28.04.2009 - 21:44
|
|
|
break the rules. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
:((
a ja znowu odpadam... dlaczego akurat maj. dlaczego akurat 2 koniec polski. ja będę płakała. kur... ciocia grzee będzie ryczała w niebogłosy :( ale na wakacje się piszę. i nie ma bata!! ps. to się wkurzyłam. (generalnie szybko się zorientowałam, co? pozdrawiam Karakana xD) |
|
|
|
29.04.2009 - 07:52
|
|
|
to jak sie ustawiamy żeby wszystkich zebrać??
może 16.40-16.50 pod zegarem na dworcu głównym we Wrocławiu?? |
|
|
|
29.04.2009 - 08:04
|
|
|
Kubę32 mowi ze nie wie czy pojecie wiec jakby lista byla aktualzowana to mozna wpisac jako może.
Ptysia godzina jest okey, ale i tak mysle ze na 17 niektorzy jeszcze nie dojada... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |