|
|
![]() ![]() |
|
|
|
Członek Rodziny Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Kochani, już prawie maj, a taka pięna wiosenna pogoda nieprzerwanie kojarzy mi się ze zlocikiem w Muchowie :)
To co robimy zlot? :) eee nie ma co pytać, ja już się wzięłam za organizację :) kwestia majówki, czyli 1,2,3 maj jest jeszcze otwarta, po świętach będę wiadziała, czy jest możliwość rezerwacji tego terminu. Jeżeli nie, to podam wam terminy które będą wolne i razem zdecydujemy kiedy. Wstępnie chciałabym jednak wiedzieć czy pasuje wam 1,2,3, maj. Kto jest chętny na zlot ręka do góry! :) :) POZDAWIAM i do zobaczenia, cieszę się ogromnie, że ponownie będzie okazja się spotkać :) |
|
|
|
|
|
|
BÓG ZAZDROSNY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Druga ręka w górze
|
|
|
|
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
tak tak TAK!! Muchów :awe: jestem za! :)
|
|
|
|
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Ja tez chce do Muchowa!!!
|
|
|
|
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
oczywiscie że tak! :D
wrzuccie info i na drugie forum :) |
|
|
|
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: Moderator Notatnik |
to i ja sie zmotywuje :D teraz mam większe pole mozliwości :)))
|
|
|
|
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
A w lipcu tez cos w muchowie bedzie?
|
|
|
|
|
|
|
BÓG ZAZDROSNY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Wchodze w to.
|
|
|
|
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Lipiec - Poznań :* : D
|
|
|
|
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Chetnie :)) pisze sie na Majowke wolne w pracy :)) a w lipcu to ja moge 20 do 2 sierpnia na wypad.
|
|
|
|
| Ero Cras |
|
|
Guests |
Też się pisze na zlot, tylko gdzie to Muchowo jest?
|
|
|
|
|
|
|
niedaleko Wroclawia, ;) poszukaj na mapie jakby termin byl zmieniony to zlot u mnie odpada, ja sie pisze tylko i ywlacznie Majwke inne terminy mi nie pasią niestety, chyba ze wlansie ten 20 lipiec do 2 sierpnia. Mam nadzieje, ze uda CI sie ines zalatwic jednak ten 1,2,3:)
|
|
|
|
|
|
|
Ja podziekuje ;/ majówka u mnie odpada, ale lipiec Poznan !! ON
|
|
|
|
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
|
|
|
no wiec dopisuje do listy Aqamila, prawdpodobnie Eliksira, Majornika <nie wiadomo jeszcze> i kube32, jeszcze mi kilka osob nie odpisalo, ale dam znać jak cos czy jada. Napisalam tez do suwiego, ale nic nie odpisuje i do Artura_Flyera i Noble na dniach powinni odpisać. Zobaczymy.
|
|
|
|
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
ja też może się wybiorę :D
|
|
|
|
|
|
|
Ja szukam właśnie dobrego alibi na wyjazd ;) myślę, ze pójdzie po mojej myśli :)
|
|
|
|
|
|
|
no tak, suwi nie jedzie, gruszka tez odpada z poprzedniego zlotu.. Artur tez.Majornik nadal nie wiadomo ;p A Eliksira nie moge cos zlapac na komę.
EDIT: Artur Flyer jak dobrze pojdzie, to jednak moze zajrzy na zlocik;) ale nie jest pewne na 100 %. |
|
|
|
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Może uda mi się przyjechać. Jeszcze nie wiem...
|
|
|
|
|
|
|
Ello! Ja sie wstępnie tez już piszę. Ptysiu nauczysz mnie machania ogniami????
|
|
|
|
|
|
|
Pisać na PW jak chcecie GG. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Jeżeli będę miał sianko, tak koło 600zł to pojadę z Wami. Jakby co to Ci z Wrocławia się ustawią na konkretną godzinę i konkretny pociąg no nie? :] Kazik, Twist, Pomarańczka, Franki :)
|
|
|
|
|
|
|
Ogłaszam iż, 1,2,3 maja jest OBE ZLOT! Data potwierdzona, Muchów jest nasz :) !
Teraz troszkę spraw organizacyjnych, pociągiem można dojechać do Jawora, jeżeli jednak będzie kiepskie połączenie to bez problemu dojedziecie do Legnicy. Z Legnicy lub z Jawora odbiorę osoby, które będą miały problem z dojechaniem do Muchowa. Podaję mój numer kontaktowy 693049567. Jeżeli chodzi o koszt pobytu, nocleg kosztuje 30 zł, natomiast obiad 15 zł ( w sobotę 2 maja mamy zamówiony obiad). Kupno kiełbas na ognisko biorę na siebie :) Co do trunku Bogów (piwka) lepiej przywieźć sobie jakieś małe zapasy, bo z tym sklepem Muchowskim różnie bywa. Zawsze po większe zakupy możemy podjechać do Jawora (miasteczka nieopodal). Wstępna lista wygląda tak: 1.Zbyszek 2.Wolfgang 3.Aloha (może) 4.Rising Power 5.Ptysiek 6.Tajemnik 7.Dzeyson 8.Glut 9.Agamil (może) 10.Poufne 11.Andersenn 12.Twistoid 13.Tom 14.Gerber W. 15.Silverka 16.Ero Cras 17.Eliksir (może) 18.Kubek32 19.Majownik 20.Mystique (może) 21.Kazik? 22.e pomarancza 23.Meshu (może) Jak kogoś pominęłam, lub jeszcze ktoś chce przyjechać do pięknego Muchowa i spędzić niezapomniany weekend majowy w niezwykłym, serdecznym i odlotowym OBE towarzystwie to zapisuj się ! :):) Aaa i o sobie zapomniałam 24. Ines :) |
|
|
|
|
|
|
Ines robisz kawał dobrej roboty (znowu) !! :) :) Dzięki Ci wielkie za organizację zlotów :)
dopisz mnie proszę do listy tylko w nawiasie dopisz może bo na 100% nie jestem jeszcze pewny ;] |
|
|
|
|
|
|
Listek Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Szacunek za zorganizowanie eventu :)
Postaram się nie narobić sobie zaległości na uczelni i jeśli tylko nie będę miał żadnych zaliczeń zaraz po weekendzie to zapewne też się wybiorę. No, ale to zależy od "widzimisię" wykładowców ;) |
|
|
|
|
|
|
hehe Pomarańczko ja aż tak dużo nie umiem żeby nauczać ale może sprzęt wezmę :) brać gitare?
i na 90% może kumpel ze mną pojedzie który nie jest z forum ale zainteresowany ;) a namiot da rade postawić na trawce? i czy płatnie? :) a to wspomnienia z poprzedniego :D http://www.youtube.com/watch?v=2sDC0sAoNm4 http://www.youtube.com/watch?v=98VijgMdWaE |
|
|
|
|
|
|
Super:)) dolaczam jeszcze moze kolege z dwoma kolezankami, ale to nie jest pewne, ale zaznaczam ze moga sie zjawić;) i jeszcze nie wiem co z Arturem_flyerem :)
ptysiek co to za pytanie? pewnie ze brac gitare! |
|
|
|
|
|
|
gitarę brać!
sprzęt brać! ;) |
|
|
|
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP |
i Artura brać:)
Ja się też postaram zabrać, jak się uda... No bo jakby to było nie spotkać się z Wami?? |
|
|
|
|
|
|
Zabiorę Wolfganga a i może Aloha się dołączy. A coś wiadomo o Darku?
Poobrywamy sobie astralne głowy przy ognisku:) |
|
|
|
|
|
|
Aloha nie wie , mowi ze ma wyjazdy tez probuje go namowic od jakiegos czasu, no zobaczymy :)
|
|
|
|
|
|
|
Ok, ja z kolegą jadę, prawdopodobnie jedzie także mój nauczyciel fizyki(interesuje się ezoteryką). I proszę nie majownik jeśli można tylko major ;)
|
|
|
|
|
|
|
zdrogi.blogspot.com Grupa: OOBE VIP Notatnik |
:)
tak na 90% no może 95% ;P |
|
|
|
|
|
|
siema :D
DOPISAĆ mnie :D |
|
|
|
|
|
|
Ines, a wiesz może jak wygląda sprawa z miejscami? Bo tak widzę, że sporo osób przyjeżdża jeszcze z kimś i tak się właśnie zastanawiam. Jeśli dam radę się wybrać to najprawdopodobniej chciałbym ze sobą zabrać jeszcze 2 osoby ;)
|
|
|
|
|
|
|
Hmm ja się zastanawiam jak tam ludzie dojadą może jednak z tym busem dałoby radę znacznie ułatwiłoby to dojazd i nie tzreba byłoby się spinać niektórzy mogą się zgubić itd nie każdy w końcu orientuje się jak dojechać chociażby do jawora z Wrocka pozatym jest jeszcze kwestia zgrania się w czasie bo do jawora ciapongi nie jeżdżą chyba nawet co godzinę .Wydatek busa to nie są chyba jakieś duże pieniądze na osobę .Do samego jawora pociągiem wyjdzie kolo 20 zeta cały bilet a jeszcze do muchowa trza się dostać, wątpię żeby komuś się chciało drałować z gratami taki kawał a za busa płaciliśmy z Wrocka jakoś 20 zeta z tego co pamiętam a i powrót bez busa był problematyczny.
|
|
|
|
|
|
|
Bus brać!
Twist - możesz to załatwić? A my się jakoś zgramy żeby był komplet? Ines, jak mamy rezerwować noclegi? Zarezerwujesz? Jakąś kasę ci przelać na konto, czy coś? |
|
|
|
|
|
|
Nie Pomarańczo, nic nie trzeba samemu rezerwować, od tego ja jestem;)
2 piętro w pałacyku jest zarezerwowane dla nas, tak jak w tamtym roku. Jest tam ok.25 miejsc, ale jak będzie nas więcej to dostawimy łóżka polowe :) co do płatności, to płacimy za noclegi na miejscu :) Kurczę, tak szczerze mówiąc, to nie spodziewałam się, że tyle nas będzie :) Co do busa, to owszem, w takim wypadku rezerwujemy jeżeli tylko jeszcze będzie można. Jak ktoś ma jakiegoś znajomego we Wrocku z busem to załatwiać! :) Aktualna lista: 1.Zbyszek 2.Wolfgang 3.Aloha (może) 4.Ptysiek 5.Tajemnik 6.Dzeyson 7.Glut 8.Agamil(może) 9.Poufne 10.Andersenn 11.Twistoid 12.Tom 13.Gerber W. 14.Silverka 15.Ero Cras 16.Eliksir(może) 17.Kubek32 18.Major+kolega(może) 19.Mystique(może) 20.Kazik? 21.e pomarancza 22.Meshu(może) 23.Ines 24.Amen 25.Artur Flayer+Ola 26.Kronopio 27.Foxy 28.Karakan+2 osoby 29. Herbina 30 Conchita pewnie z mężem.-mówiła ze tez przyjedzie nonono to dopiero będzie mega zlot ! |
|
|
|
|
|
|
Kochani, jutro będzie wiadomo co i jak z busem :)
Jutro będzie wiadomo, więc posprawdzajcie swoje połączenia do Wrocka, bo musimy wiedzieć o której będziecie ostatnia osoba we Wrocłwiu. Bus nie będzie na nas czekał ! Czy do godziny 17 wszyscy zdążą dojechać??? |
|
|
|
|
|
|
Lol Pomarańczko nie za bardzo. Git Ines no to fajno :)).
|
|
|
|
|
|
|
Sam nie wiem jak to sié stalo ale wszytko wskazuje na to, ze bédé z Wami :D
Chcialbym jak najszybciej zabukowac kolcza albo samolota bo na rowerze to w pizdu daleko...W zwiazku z tym bédé wdziéczny za jakies wstepne info odnosnie od której do której bedzie ta cala zadyma, i która linia metra z Wrocka jedzie do Muchowa :? Pozdro obemaniacy-rodacy!! edit: autokarem bylbym we wrocku kolo 12 w poludnie... chodzi o 17.00 w czwartek czy piatek??? |
|
|
|
|
|
|
Chodzi o 1 maja, czyli w piątek :)
spotykamy się we Wrocku na dworcu 1 maja !, zlot trwa od 1 do 3 maja. Fajnie Aloszka, że wpadniesz :) |
|
|
|
| Jose |
|
|
Guests |
Z cyklu "W drodze do Muchowa"
(IMG:http://www.praktykiprawnicze.pl/images/profile_firm/spadochroniarze.jpg) |
|
|
|
|
|
|
Ja i kolega jedziemy na 100% nie wiem jeszcze jak z Panem Kęską (naucz. fiz.).
|
|
|
|
|
|
|
Jose - zawaliste!
Ines - szacun za to wszystko Ale się nie mogę doczekać ;)))))))))))) |
|
|
|
|
|
|
Agamil jedzie na 100%, nie musisz juz ines wpisywac jego obecnosci jako (moze) :P pozdrowiona!!
edit! super Aloha ze Ci sie udalo zalatwic termin na zlot nawet jak na jeden dzien wpadniesz to bedzie gicior!:) PS. ktos wie co z mavejem czy zajrzy? |
|
|
|
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
|
|
|
tak, to ten
|
|
|
|
|
|
|
Jakbym jechał (a jest duża szansa) to mogę zabrać kilka osób z Gliwic/Śląska:)
|
|
|
|
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ja bym sie na nocleg nie pisał. I byłbym tylko jeden dzien. W końcu to tylko 20 kilometrów
Ale i tak to nie do konca pewne, wpierw musze rodziców przekonać.. x3 Ines - A czy przejeżdzalibyście przez złotoryje? |
|
|
|
| Jose |
|
|
Guests |
I znowu na forum "czuć, to coś czuć" . Yupiiiiiiiii !! ;) |
|
|
|
|
|
|
A więc Jose taką masz twarz ;)))))))))))
hehehe |
|
|
|
|
|
|
To co pomarańcza. Bedzie ci można znowu głowę oberwać?
Chłopcy uważajcie!! , oobeowczynie rzucają się na zlocie astralnie na szyje, i to już przy pierwszym spotkaniu. |
|
|
|
|
|
|
Tak, poszalejemy Zbyszku! Nic nie poradzę na to, że zamiast zrywac głowy ja wole sie rzucać na szyję ;)))))) Ciało mam emocjonalnie wyższych lotów ;)
|
|
|
|
|
|
|
Jelis ktoś ma jakieś ciekawe medytacje i działające radio to proszę zabrać, przydadzą się wieczorami
|
|
|
|
|
|
|
mavej też będzie tylko raczej opcja jednodniowa bez noclegu ;p jak taki zlot beze mnie ;p pozdrawiam cieplutko :D
|
|
|
|
|
|
|
no wlasnie mavej ;-) zastanawialam sie co z Toba od kilku dni jakbys sie nie wpisal to bym do Ciebie wydzwaniala, nie ma co. wogole jak mogles pomyslec ze Cie nie bedzie.
Ps. mam radio ktore moge zabrac ze soba, brac? ostantio brakowalo nam muzyki, wiec sie zastanawiam, to radyjko jest troche stare ale odbiera bez problemu jeszcze:D |
|
|
|
|
|
|
radio brać!
|
|
|
|
|
|
|
dobra to biere :D ebdziemy miec gitare i radio :D:D
|
|
|
|
|
|
|
bédzie i bében-darbuka z odrobiná arabskic rytmów :)
jeszcze jakby sié tak znalazla odrobina hasz... |
|
|
|
|
|
|
właśnie wróciłem z imprezki pod patronatem FMF MAXX i było zaje...ście więc nie może zabraknąć na zlocie klimatów w rodzaju hardstyle i house:) gitara oczywiście też jest ok:) Aha i proszę mnie zapisać x2! Mavej super, że będziesz!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Validating |
Ludzie genialnie!:D
Myśle że też z chęcią bym wpadł wraz z jedną osobą. Darbuke też moge zabrać:P Amenie, jak masz dwa miejsca w samochodzie i nie masz nic przeciwko to chętnie sie zabierzemy z gliwic. Mowie oczywiscie o Izie. Pozdrawiam wszystkich! dobrze bedzie Was ponownie/po raz pierwszy zobaczyć! i poznać:D |
|
|
|
|
|
|
Jestem specjalista od robienia kawy z ubijanym mlekiem . Zabiorę automat i worek kawy. Kto nie wyrzeknie się ciałek, z rana zamiast piwa dostanie kawkę.Dla Sylverki z wyjątkową pianką- wyjątek:)
Jeszcze Mischa, Draqu, no i Daro by się przydał,- nie mowie już o Sorrowie czy nawet o Bumi Tak to maniacy są raczej wpisani na listę w komplecie. Tym razem zlot może przebiegać trochę inaczej, będzie wsparcie intelektualne dziewczyn. |
|
|
|
|
|
|
Amenie, jak masz dwa miejsca w samochodzie i nie masz nic przeciwko to chętnie sie zabierzemy z gliwic. Mowie oczywiscie o Izie. Zostały mi dwa miejsca w aucie i z przyjemnośćią je rezerwuję dla Was, ciesząc się, że będzie okazja miło i szybko spędzić podróż:) Super, że będziecie na zlocie. |
|
|
|
|
|
|
o Zbyszek :P heheh a czemuz to dla mnie taki wyjatek?:D
|
|
|
|
|
|
|
kawa z pianką jest fajna z rana, ale nic nie przebije tykwy pełnej Canarias :P
Załączony plik
|
|
|
|
|
|
|
Aktualnie lista wygląda następująco:
1. Zbyszek 2. Wolfgang 3. Aloha 4. Ptysiek 5. Tajemnik 6. Dzeyson 7. Glut 8. Agamil 9. Poufne 10. Andersenn 11. Twistoid 12. Tom 13. Gerber W. 14. Silverka 15. Ero Cras 16. Eliksir(może) 17. Kubek32 18. Major+kolega 19. r_m 20. Kazik 21. e pomarancza 22. Meshu(może) 23. Ines 24. Amen + żona 25. Artur Flayer+Ola 26. Kronopio 27. Foxy 28. Karakan+2 osoby 29. Mavej 30. Hrms+Iza 31. Herbinka (może) 32. Muri 33. Prot 34. Nużek 35. Gruz 36. Michało (może) Jest nas już 40 osób! Obawiam się, że więcej osób się nie zmieści. Kto może niech weźmie namiot, w razie czego rozbijemy się także przed pałacykiem. Jeżeli chodzi o busa, to jest już wszystko załatwione, spotykamy się na dworcu we Wrocławiu 1 maja. Kochani jeszcze raz przypominam piszcie na którą dotrzecie do Wrocławia, muszę wiedzieć na którą godzinę wynająć busa!!! |
|
|
|
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
ja niestety nie wybiore sie do was
|
|
|
|
|
|
|
Pisać na PW jak chcecie GG. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Teraz to siana do 1.05 nie zmotam napewno... Ale może jednak... ZObaczymy jeszcze :]
|
|
|
|
|
|
|
jeszcze mnie Ines nie dopisałaś ;D
|
|
|
|
|
|
|
Ines - A czy przejeżdżalibyście przez złotoryje? Nie, przez Złotoryję nie jedziemy, prujemy busem prosto do Jawora. Mem nadzieję, że jednak dasz radę jakoś dojechać, masz rzut beretem do Muchowa. ehh Złotoryja moje miasto :) a wczoraj byłam w Złotoryii na spotkanku klasowym :) miasteczko wyładniało baaardzo :) Ps. mam radio które mogę zabrać ze sobą, brac? ostatnio brakowalo nam muzyki, wiec sie zastanawiam, to radyjko jest troche stare ale odbiera bez problemu jeszcze:D Ojj Silverka to Ty muzyki nie słyszałaś ostatnio na zlocie? :) Coma grała dzień i noc :) a na ognisku Glucik śpiewał i śpiewał, a co? Comę :) a ptysiek przygrywał na gitarce :) Muzycznie było cały zlot, wręcz Comowo :):) Co niektórzy to już mieli po uszy Comy, a my z Glutem nie! :) No teraz też będzie Comowo, bo nowa płyta wyszła! hehe Amen koniecznie bierz jakąś swoją muzyczkę, ratuj innych :) |
|
|
|
|
|
|
Mialem napięty grafik i nie planowalem przyjezdzać, ale na jakies 50% wpadne na chwile :). Wezne namiot 3 osobowy, moze sie przydac.
|
|
|
|
|
|
|
Ines slyszala slyszalam i pamietam, ale mozna by czasem cos innego opuscic niz Coma;););) ;D oczywiscie nie mam nic do samej Comy.
Amen yerba mate of course Canarka jeszcze nie mialam okazji sprobowac, wezme sprzet ze soba to sobie posiorbe terere:D a co, PS. mam juz bileta kupionego, i juz poczulam , ze jade, jeszcze tylko aparat wlasny zakupic i bedzie dobrze. a i dotre na 14.35;) o 9:54 wyjezdzam z łodzi |
|
|
|
|
|
|
Jozef, chciałby również wpaść na zlot, któregoś wieczoru. Mieszka blisko Muchowa. Moze wspólnym wysiłkiem, na zlocie, poratujemy nieboraka. |
|
|
|
|
|
|
weźcie mate tak!! i bębny, didgeridoo i wogole przeszkadzajki jakies :D a ja może gitare wezme jeśli nie będę jechać stopem :P a tam Comy tylko jeden kawałek był ale w tym roku już nie będzie ^^
|
|
|
|
|
|
|
Ja Ja zapisuje sie tez na jkies 80% ja bede mial kase, ale raczej pojade. Przyjechalbym z warszawki. Mowiecie by najpierw przyjechac do Wroclawia a z tamtad wspolnie do Muchowa? :)
|
|
|
|
|
|
|
Wrr ,dlaczego ja mam tylko 15 lat Wrrr
Wszyscy jadą tylko ja oczywiście w domciu ..ale mentalnie będę ,poćwicze trochę :) |
|
|
|
|
|
|
kurna o to takie spotkanie starszyzny jest, czy zółtodzioby też mogą przyjechać? :) wprawdzie ja nie mogę, nie ma mnie w tym okresie w Polsce, ale koleżanka możliwe... hm?
|
|
|
|
| SORROW |
|
|
Guests |
Kurde, ja znowu mentalnie będę z Wami .
Praca , praca , praca .Jak już nadchodzi długi (albo nawet zwykły) weekend, to jestem szczęśliwy ,jak uda mi się wygodospodarować trochę czasu dla piękniejszej połówki i dzieciaczków . Dobrej zabawy życzyć nie muszę , na pewno będzie gicior.Czekam na relację na Forum . I"Love !!!!!! |
|
|
|
|
|
|
U mnie to kwestia tego czy będę mógł. Musze mieć mocne alibi na to ze wypadam z domu na 3 dni. Bus z powrotem jedzie?
|
|
|
|
|
|
|
Do Lamata napisałam jeszcze. Ale kupa wiary sie szykuje!
Ale zlewałam jak powiedziałam kumplowi, ze mam zajęty długi weekend, bo jest zlot Muchów a on spytał, ''Jakich muchów?'' aaaaaaaaa ;))) |
|
|
|
|
|
|
Jestem po wstępnej rozmowie z mamą i chyba będzie git :) Powrót też już mam załatwiony.
Na pewno przed 17.00 będę we Wrocławiu, szczegóły podam po bliższym zapoznaniu się z planem PKS. Oczywiście piszę się na busa Ptysiek! Didgeridoo można załatwić :) Fajnie by było gdyby ktoś jeszcze miał ;) |
|
|
|
|
|
|
Meshu, po h... olere ci 6 stów? 6 dych dwa noclegi 3 dychy obiady, Tyrolska z biedronki, 2 dychy dojazd chyba jakoś, no i piwko. Jak będziesz miał 2 stówy to przeżyjesz, Mysle, że będziemy sie wspierać ;)
ja jestem na 17 na dworcu. Macie na myśli główny? pod tablicą? edit A co z Mishą? Ma ktoś namiary do niego? |
|
|
|
|
|
|
Misza być może się pojawi ale to pewne jeszcze nie jest. Meshu przez swoja wypowiedź dał do zrozumienia ze stawia wszystkim noclegi :DKurcze dużo osób będzie ale i tak pewnie sporo się rozmysli :)
|
|
|
|
|
|
|
Twist ;D
''Meshu przez swoja wypowiedź dał do zrozumienia ze stawia wszystkim noclegi'' - albo browca. ;) A.... Tak bez flagi oberebelii? |
|
|
|
|
|
|
Oberebelia była ale się skończyła wiadomo autorska idea Darka.
PS. Browca też:D Wkoncu 6 stów! |
|
|
|
|
|
|
o kuchenka, ale pasujecie w kolorze.
|
|
|
|
|
|
|
...to było w planie!
|
|
|
|
|
|
|
Amen:
''Aha i proszę mnie zapisać x2'' Czyżbyś przytył??? ;) |
|
|
|
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Ja też być może sie pojawie,bo to tylko 120km ode mnie:) Dopiszcie mnie, ale uprzedzam że to nic pewnego:) Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Pomarańcza-
To nie tak jak u Ciebie- przytyłaś a później pojawił się Aleks:) Przyjadę z Alą, waga bez zmian! A Ty będziesz z synem? |
|
|
|
|
|
|
CYTAT A Ty będziesz z synem? Ja natomiast mam inne pytanie, będziesz z córką? :D :) |
|
|
|
|
|
|
Otórz, nie będe nawet z mamą ;) Choć moja mama była już na jednym spotkaniu na żarach we Wrocku ;)
Będę sama i napiję się wreszcie piwa po 100 latach abstynencji ;D. Mam ''urlop''. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
''To się będzie działo...! :-D ''
Hahahaha. pewnie wypije jedno piwo i pójdę spać ;) Potem wyjdę z ciała is ie dołączę do zabawy. OOO to się będzie działo ;) |
|
|
|
|
|
|
OBE Maniak 36 Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Raczej będę, chociaż nie na 100%, nie wiem też czy sama czy w komplecie...
Wszystko pewnie niedługo się wyjaśni. Ines: a pierwsze piętro będzie znów zajęte? Szkoda, że właścicielka nie może udostępnić całego pałacyku, wszyscy by się pomieścili... |
|
|
|
|
|
|
dolacza do nas jeszcze Lukasz i macka,(brat cioteczny Agamila) :)) pozdrowka!!
|
|
|
|
|
|
|
Leon tez sie szykuje na testowanie magnesow:), może jeszcze znajomy z północnych Niemiec.
|
|
|
|
|
|
|
Misza jedzie także można go dopisać.
|
|
|
|
|
|
|
Leon? heheheh :D dobra ja nic nie powiedzialam.
|
|
|
|
|
|
|
Dobra ja 'powinienem' być jeśli znajdę kasę :s. 14:10 byłbym we Wrocławiu głównym. Podajcie mi proszę jakiś numer kontaktowy (najlepiej komórkowy xd) jak już przyjadę bym mógł się z wami spotkać a nie zgubić. Moje znaki rozpoznawalne: Dojść duuuża szopa na głwowie takie afro 8-).
Co do kwestii płatności to 2 noce po 30zł + 2 obiady po 15zł + jakieś tam własne żarcie/sprzęt(piwko) + PKS? + dla każdego osobiście bilety pociągowe do Wrocławia czy tam paliwko = czyli w sumie 150-200zł powinno wystarczyć? |
|
|
|
|
|
|
tom nie wiadomo czy bedzie. Kazal napisac ze nie jest pewny na 100% :-/
|
|
|
|
|
|
|
a tam Comy tylko jeden kawałek był ale w tym roku już nie będzie ^^ No jak to nie będzie?! pewnie, że będzie i to nie jeden :) A.... Tak bez flagi oberebelii? Flaga też będzie :) Ines: a pierwsze piętro będzie znów zajęte? Szkoda, że właścicielka nie może udostępnić całego pałacyku, wszyscy by się pomieścili... Niestety, będą też tam nocować inni goście z soboty na niedzielę, więc będziemy musieli się jakoś pomieścić na 2 piętrze. LISTA: 1. Zbyszek 2. Wolfgang 3. Aloha 4. Ptysiek 5. Tajemnik 6. Dzeyson 7. Glut 8. Agamil + 2 osoby 9. Poufne 10. Andersenn 11. Twistoid 12. Tom (może) 13. Gerber W. 14. Silverka 15. Ero Cras 16. Eliksir(może) 17. Kubek32 18. Major+kolega 19. r_m 20. Kazik 21. e pomarancza 22. Meshu(może) 23. Ines 24. Amen + żona 25. Artur Flayer+Ola 26. Kronopio 27. Foxy 28. Karakan+2 osoby 29. Mavej 30. Hrms+Iza 31. Herbinka 32. Muri 33. Prot 34. Nużek 35. Gruz 36. Michało (może) 37. Draq 38. Szopen 39. Matty (może) 40. Misza 41. Forgotten 42. Conchita + 3 osoby (może) Co razem daje nam 53 osoby, oj ciasno nam tam będzie. Nie ma wyjścia, kto może niech bierze namiot. Zapowiada się mega odlot :) Proponuję zmienić godzinę spotkania na dworcu we Wrocławiu na 16, z tego co widzę większość osób przyjedzie dużo wcześniej. Kto jest przeciw niech pisze! |
|
|
|
|
|
|
Poznalem dzisiaj pewná zakréconá brazylijké, wlóczykija i zaproponowalem jej wycieczké do PL -na co ona sié zgodzila:))
Wiec o ile jej sié sprawy ulozá bedziemy we dwójké we Wroclawiu planowo kolo 12 w poludnie(piátek)...zakladam maly poslizg ale do 4pm powinnismy byc. Z tym przeludnieniem to na serio? Na ile naszych ludziów gospodarze sá gotowi??? Moze by tak karimatki... |
|
|
|
|
|
|
i ptysiek prawdopodobnie 2 dodatkowe osoby przywiezie ;) i chyba jednak pociągiem, to można by się po drodze zebrać :)
własnie a moze by 2 piętra wynająć bo widze że lista niezła :) a wogole to możemy jeszcze zostać przy opcji o 17 na dworcu głównym bo nie wiem jak z pociagami dokładnie. a ktoś się orientuje ile bus do Muchowa kosztuje? i czy my się pomiescimy w nim wszyscy? :D Oi! juz się doczekać nie mogę ^^ |
|
|
|
|
|
|
proponuje zrobić jakąś listę na busa i ewentualnie zamówić dwa.
|
|
|
|
|
|
|
to sie za wczasu pisze na busa :P :D he he
|
|
|
|
|
|
|
ja - bus!
|
|
|
|
|
|
|
Ups - będziemy w komplecie z dziećmi - w 4 osoby. Biorąc pod uwagę ilość osób zarezerwowałam już dla nas miejsca w pobliskim agrohoteliku w Myśliborzu, więc wypadamy z miejsc w Pałacyku.
|
|
|
|
|
|
|
Na początku - Nie bijcie, tłumaczcie!
Nie przyjade, cóż musze tłumaczyć się jak jakiś ciul, sytuacja tragiczna, zgubiłem portfel i go nie znalazłem, poprostu nie mam budżetu żeby ogarnąć aż tam :P (4 dychy w jedną strone). Sorry wielkie, mam nadzieje ze nie robie problemu z rezerwacją |
|
|
|
|
|
|
Gerber, robisz problem ze wszystkim :D i tak wiedziałem, ze nie przyjedziesz.
Co do busa to już pisałem, ze się pisze. |
|
|
|
| Jose |
|
|
Guests |
Alekto i Artur - piszemy się na busa :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| ugubugu |
|
|
Guests |
PROT melduje się na drugim forum i się pisze na busa.
|
|
|
|
|
|
|
U mnie sytuacja stała się napięta. U matki wykryli guza na jajnikach i jeżeli nie daj boże okaże się, ze to rak, a operacja będzie jakoś w okolicach tej daty to nie wiem, czy będę mógł jechać. Info wrzucę jeszcze w poniedziałek, po badaniach.
|
|
|
|
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: Moderator Notatnik |
Nie bedzie mnie niestety. Miłej zabawy :)
|
|
|
|
|
|
|
chcialam sie zapytac kto jeszcze jedzie przez Lodz? Bo mozna by w wiekszym gronie pojechac razem. Narazie z Agamilem i Lukaszem jedziemy i jego bratem ciotecznym. Jak ktos jest chetny to niech pisze:) aha jedziemy pociagiem, ktory przez Łódź jest 9:54 dokladnie ;) wiec odjazd tak o 10:00 z Lodzi kaliskiej. pozdrowka.
|
|
|
|
|
|
|
O ile nic się u mnie nie zmieni to ja wyjeżdżam z Łodzi. Miałem do Ciebie pisać Silverka jak już będę 100% pewny, ale skoro już zapytałaś to się zgłaszam ^^.
|
|
|
|
|
|
|
super :D napisalam pw, jest ktos jeszcze chetny by jechac przez Łódź?:D
|
|
|
|
|
|
|
Mozliwe , ze przyjedzie Roxane, pani od Brusa. Trzeba by ja jakoś zabrać.
|
|
|
|
|
|
|
hej, jednak nie jade - Skreslcie mnie z listy
|
|
|
|
|
|
|
dobra, decyzja padła - nie jadę. Tradycyjnie w ostatniej chwili rodzice mnie zatrzymali, bo twierdzą, że to niewiadomo jaka sekta jest i do 18 ponoszą odpowiedzialność za mnie. Natomiast jak skończe 18 to mają to już w dupie i pierdolą mnie :s - cytując ich :<
Więc proszęo wykreślenie z listy, do zobaczenia na OOBE Zlocie w Muchowie 2011 xd. BTW Cudownie.... -.-' |
|
|
|
|
|
|
Zbyszek, fajnie ;-)
|
|
|
|
|
|
|
Szopen - niezłych masz starych ;)
No i zaczynają się wykruszać ludzie. Mam nadzieje, ze ktoś do piątku zostanie na liście ;) |
|
|
|
|
|
|
pomarancza z tego co zerkalam na zlot niefizycznie bedzie 32 osoby :) mniej wiecej, to i tak sporo liczyc z tego ile sie wpisalo na liste. Nie ma co narzekac , ja napewno bede :)
|
|
|
|
|
|
|
no, Silverka mam nadzieje, ze tym razem my babeczki zasilimy mocno część jin tego zlotu ;)
|
|
|
|
|
|
|
no no w koncu bedzie nas mniejszosc wiec sie o to sie postaramy,
PS. ktos wie co z VVI?;) |
|
|
|
|
|
|
Witam wszystkich :)
Jeżeli ktoś wybiera się na zlot pociągiem linią przez albo z Krakowa, Katowic, Gliwic czy któregokolwiek miejsca na trasie Kraków-Wrocław, to możemy wybrać się razem :) Czekam jeżeli ktoś jest chętny. Do zobaczenia na zlocie, nie mogę się doczekać. |
|
|
|
|
|
|
Silverka - zawsze jest nas mniejszość... A we Wrocku to bywało, ze ja jedna zasilałam jin. Dlatego się ciesze na OOBEcnośc babeczek ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Przyjeżdżam jednak z jedną osobą. No i tu chciałem zadać kilka pytań od kolegi:
1. Jak to w końcu z tym busem, 17:00 czy 16:00? :) 1.1 Kolega jest w takiej sytuacji, że dopiero w środę będzie wiedział czy da radę przyjechać na godzinę 17:00 do Wrocka. No i tu pojawia się pytanie, czy jeśli będzie we Wrocku później to da radę jakoś dostać się do Muchowa? 2. Czy za zakwaterowanie trzeba płacić z góry za wszystkie dni czy można na bieżąco? Bo nie jest do końca pewien czy będzie mógł zostać na niedzielę. Na ten moment to chyba tyle. Z góry dzięki za odpowiedź ^_^ |
|
|
|
|
|
|
Jin bedzie sie mialo dobrze bo wpadam z brazylijká (piátek kolo poludnia)...mozliwe, ze ona wezmie jeszcze jedna znajomá z ameryki pld ...no i jeszcze jeden sniacy sié szykujez z malopolski:)
Tak wiéc nasza dwójka juz sie pisze na busa, o reszcie poinformuje jak sié dowiem na dniach. Pomaranczko wszyskiego najlepszego!!! :*** PS. ta brazylijka chyba nie w temacie obe ale zakladam, ze bedzie ok bo jesli ktos bédác miesiác w Europie ma ochoté jechac do nieznanego kraju gdzies na wschodzie europy z gosciem, którego sié dopiero poznalo to dobry znak...mój urok osobisty swojá drogá :)) Zagraniczni to Zbychu, Pomarancza, Herbina, Wolfgang...ktos jeszcze? Jestem w trakcie kupowania biletów i myslé czy nie wybrac Legnicy jako miejsca odjazdu z pl... Wiecie cos o dojezdzie do Legnicy w niedziele z Muchowa??? Swieto wiec moze byc martwo. Czy moge liczyc na kogos z bryczká, kto móglby nas podrzucic do Legnicy w razie czego???? - chodzi o niedziele 3 maja wczesnym popoludniem( 2 osoby) |
|
|
|
|
|
|
:] Nie pojadę teraz. Chyba, że zlot byłby gdzieś w sierpniu.
|
|
|
|
| Jose |
|
|
Guests |
|
|
|
|
| Ero Cras |
|
|
Guests |
Coś to się porobiło, a ja na ,,śmierć'' zapomniałem, że mature pisze 1 maja :D Więc raczej na zlot też niepojade. To raczej w przyszłym roku, jeżeli taka możliwośc zaistnieje.
|
|
|
|
|
|
|
Ero - dobry jesteś! Maturę zapomniał :) hahaha dobrze, że sobie przypomniałeś teraz a nie w Muchowie ;)
Meshu - ;( Aloha - dzięki za życzonka, opijemy w weekend ;)))))* |
|
|
|
|
|
|
Matury zaczynaja sie 4 maja, wiec nie wyszla Ci ta wymowka :D haha
|
|
|
|
|
|
|
Zasilę kobiecą reprezentację dwiema małolatami, które lubią latać i czarować.
Viva międzynarodowy skład! Pomarańcza: Ty jesteś teraz zagraniczna? |
|
|
|
|
|
|
Przyjadę z babciom!
|
|
|
|
|
|
|
Conchi, jestem aktualnie polska ;) Fajnie, że będziesz ;)
Twist - jeśli twoja babcia jest taka: http://www.youtube.com/watch?v=zmLCCweRJ-A&feature=PlayList&p=2BB5E03DE9C63877&index=4 to dawaj ją! Jazda na maxa aż będzie kraksa!!! |
|
|
|
|
|
|
ehh jeszcze 2 dni;) :D:D bzium bzium:P napewno nikt jeszcze przez Łódź nie jedzie? Zapraszam!:D
|
|
|
|
|
|
|
A może i ja bym się wybrał!!!! czy lista jest już zamknięta?
i czy kursują jakieś autobusy z jawora w kierunku muchowa? |
|
|
|
|
|
|
O, Marcin pewnie ze sie wybieraj !:D Z jawora bys musial napisac do Ines mowila ze by mogla odbierac ludzi, jesli by byli juz w Jaworze;)
|
|
|
|
|
|
|
break the rules. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
:((
a ja znowu odpadam... dlaczego akurat maj. dlaczego akurat 2 koniec polski. ja będę płakała. kur... ciocia grzee będzie ryczała w niebogłosy :( ale na wakacje się piszę. i nie ma bata!! ps. to się wkurzyłam. (generalnie szybko się zorientowałam, co? pozdrawiam Karakana xD) |
|
|
|
|
|
|
to jak sie ustawiamy żeby wszystkich zebrać??
może 16.40-16.50 pod zegarem na dworcu głównym we Wrocławiu?? |
|
|
|
|
|
|
Kubę32 mowi ze nie wie czy pojecie wiec jakby lista byla aktualzowana to mozna wpisac jako może.
Ptysia godzina jest okey, ale i tak mysle ze na 17 niektorzy jeszcze nie dojada... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |