oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

14 Stron V  « < 9 10 11 12 13 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Zlot - MuchÓw 2009
twistoid
post 03.05.2009 - 16:29
Post #198

http://demotywatory.pl/762
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

BARBARA :awe: Dzięki Ines dzięki wszystkim za miłe chwile :)
Go to the top of the page

+Quote Post
ines
post 03.05.2009 - 17:08
Post #199

Członek Rodziny
Ikona Grupy

Notatnik

To ja wam dziękuję, że przyjechaliście i że ponownie mogliśmy wszyscy cieszyć się swoją obecnością :) Tylko, kurczę czemu to tak szybko zleciało...
pięknie, pięknie było, czuję się nałdowana bardzo dobrą energią, ojj tego mi trzeba było :)
Spotkać w jednym miejscu i w jednym czasie tylu ludzi, którzy myślą i czują podobnie, czego chcieć więcej... :)

+Quote Post
Ero Cras
post 03.05.2009 - 17:28
Post #200

Guests

To w końcu ile było osób za zlocie? Ja troche żałuje, że niebyłem. Ale co mi tam, w końcu ja też kiedyś pojade.

+Quote Post
Silverka
post 03.05.2009 - 18:13
Post #201

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy

Notatnik

Dotarlismy do Łodzi z Michałło ;) Warszawiacy Agamil, Veto i Maciek maja byc na miejscu o 20 ;)

pozdrawiam i dziekuje kazdemu z osobna za wszystko :);)

+Quote Post
Andersenn
post 03.05.2009 - 20:04
Post #202

BÓG ZAZDROSNY
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

NA KOLANA!!!!!!!!!
Dzięki Wszystkim i za wszystko. Za dużo rzeczy się wydarzyło, żeby wymieniać! Tam trzeba było być.

Obecność ludzi z zagranicy również się przydała i przełamałem bariery jezykowe! Wolfgang już wie jak sie nazywacie :D

Przydałoby się jeszcze zatanczyć Barbare...

PS kto spał dzisiaj na tym łóżku oprócz mnie Romana i Rycha?

+Quote Post
Kronopio
post 03.05.2009 - 21:07
Post #203

zdrogi.blogspot.com
Ikona Grupy

Notatnik

Jak zapodałem "Barbarę" przez okno to się staruszkowie całowali przed kamienicą :) true story!
Barbara rządzi

+Quote Post
twistoid
post 03.05.2009 - 21:14
Post #204

http://demotywatory.pl/762
Ikona Grupy

http://www.sendspace.pl/file/agAzcMGl/ fotki lalalalalalalalalalalala

http://www.youtube.com/watch?v=KjZDeEi56FM :D

+Quote Post
Zbyszek
post 03.05.2009 - 23:39
Post #205

cialka.net
Ikona Grupy

Notatnik

zabawa z ogniem,- dziwna fotka Herbiny
http://cialka.net/pl/

+Quote Post
Kazik
post 04.05.2009 - 07:18
Post #206

Dusza Towarzystwa

CYTAT(twistoid @ 03.05.2009 - 22:14) *
http://www.sendspace.pl/file/agAzcMGl/ fotki lalalalalalalalalalalala

IMG_7290.jpg - moje ucho! Kapitalne!
Jak się popracuje z kontrastem, można mnie nawet zobaczyć!
Poproszę o DUŻE!

Super foty z ogniami!

+Quote Post
Kazik
post 04.05.2009 - 10:48
Post #207

Dusza Towarzystwa

A tu moje foty:
http://www.krutkowski.pop.e-wro.pl/Muchow_2009/

:-)

+Quote Post
Aloha
post 04.05.2009 - 14:06
Post #208

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy

Notatnik

Wlasnie dojechalismy!

Wielikie DZIEKUJEMY za wspólnie spédzony czas w przepiéknej polskiej naturze...eh zal bylo tak szybko wyjezdzac. W Legnicy powlóczylismy sié jeszcze w niedziele po poludniu i srrrum autokarem na wyspé. Jeszcze raz dzieki w imieniu swoim i dziewczyn za zlot!!! Mujto obrigado :*****

ps. poslijcie cosik energi dla Sorairy bo ona zaraz prace zaczyna hehe

+Quote Post
amen
post 04.05.2009 - 15:43
Post #209

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy

Cześć! Ja również chciałem podziękować wszystkim w imieniu swoim i Ali za super zlot. Zwłaszcza Ines- za energię, którą włożyła w organizację i troskę, by wszystko było jak należy czyli tak, jak było:) Dziękuję Ci Zbyszek za cenne rady podczas ogniska- wczoraj je wykorzystałęm i efekty były bardzo zadowalające- super medytacja i jest nadzieja na wyjścia:)
Dzięki również za chwile spontanicznej głupawki w rodzaju lalalalalalala o 4 nad ranem hahaha oprócz intelektualnych wywodów uwielbiam również te błazenady- dla równowagi:))
Było naprawdę super. Mam nadzieję, że uda mi się ugościć Was we wrześniu w Katowicach... do zobaczenia!

+Quote Post
Aloha
post 04.05.2009 - 17:26
Post #210

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy

Notatnik

Moja relacja ze zlotu:

Za górami, za lasami i europejskimi autostradami byl sobie Muchów...

Wlasnie wróclismy z Sorairá( dla wtajemniczonych seniorita sayonara) oraz Camilá z magicznego zakátka Polski w województwie dolnosláskim. Pomimo lekkiego zmeczenia podrózá nie zasne dopóki nie wyrzuce z siebie tego strumienia wrazen, mysli i uczuc...

Cofnijmy sié o 2 tygodnie, kiedy to wrócilismy z Kotem z Jersey i odpalajác neta dostalem zaproszenie od Silverki na majówké z obemaniakami w Muchowie. Odrazu poczulem fale ciepla na mysl o wypadzie w grono ludzi, których poznalem wirtualnie na dwóch forach poswiéconych zjawisku oobe. Zaproponowalem Kotu wspólná wycieczke ale niestety sié mu nie zlozylo...
Kilka dni pózniej w naszej knajpie zaczela pracowac nowa dziewczyna z Brazylii i juz pierwszego dnia zgadalismy sie o podrózowaniu. Niewiele myslác spytalem sie jej czy byla kiedys w Polsce i czy ma ochoté sie ze mna wybrac na majówke do pl, na co ona po chwili namyslu powiedziala: "yeah, I will go with you!" a dzien przed wyjazdem zadzwonila jeszcze z pytanie czy moze zabrac kolezanke! I tak wlasnie znalezlismy sié 30 kwietnia w drodze do woclawia z 3 litrami Ciderka:) Przyjezdajác nieco przed czasem o 11 w poludnie wybralismy sie na zwiedzanie tego przepiéknego miejsca jakim jest miasto Wroclaw. W rynku trafilismy na bicie rekorda Guinnessa - ponad 6 tys osób gralo "hey joe" Jimiego:) Pózniej byl leniwy spacer wzdluz rzeki, w okolicy zabytkowych kosciolów i starej architektury starego miasta. Brazylijki byly w siódmym niebie na te widoki i atmosfere lata jak tam panowala. Jak wiekszosc zagraniczniaków mialy wyobrazenie zasypanej sniegami Polski a tu cieplej niz w Londynie! Alkohol i leniwa aura dnia zrobily swoje:) O 5pm zjawilismy sie na dw. glównym by przywitac usmiechniétá bande obemaniaków. Do tej pory przez wypite procenty i zméczenie podrózá wydawalo nam sie, ze snimy-cider w autokarze, poczym pobudka w zupelnie nowym miejscu i czasie gdzies w Europie wschodniej to fajny trip ale kiedy juz spotkalismy naszych ludzi to juz calkiem jazda sie zaczela- czy ja snié???
Wynajétym przez naszá Ines busikiem dojechalismy do legendarnego Muchowa...

reszta na blogu: http://lamir11.blogspot.com/2009/05/za-gor...bie-muchow.html

Pozdro i jeszcze raz wielkie dziéki:))

+Quote Post
Zbyszek
post 04.05.2009 - 20:46
Post #211

cialka.net
Ikona Grupy

Notatnik

Hej Roman, ale zaszalales . fajowe te foty.
wyszukalem juz dlugie skarpety, wypchalem kamieniami, podobnie sie kreca, pocwicze ognie

+Quote Post
ptysiek
post 04.05.2009 - 21:00
Post #212

Dusza Towarzystwa

Notatnik

no Zbyszku i prawidłowo :) w necie jest MASE filmików do nauki wiec powodzenia :)

ahh!! coż to był za zlot.. szkoda że już się skończył, zostały tylko wspomnienia i zdjęcia ;) i ja dziekuje WAM wszystkim razem i z osobna! z roku na rok coraz więcej nas :) oby tak dalej! :) kto nie był niech żałuje, bo działo się że jeje :D aż mi się nie chce opisywać tyle tego ;)

i Barbara rządzi! lalalalalalala (przerwa) LALAlalalala! :D

buziole :*

a tu zdjęcia moje i pare Szałiego.
http://www.megaupload.com/?d=EWRLLV1Q

+Quote Post
e_pomarancza
post 04.05.2009 - 22:23
Post #213

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy

Notatnik

Kurde Ptyś! Pare ujęć to masz zawalistych! Te ogóry kiszone Aloszki, skarpety Adama, wpierdol i do lochu Romana, wasz pokój niczym tragedia posejdona, Twisti w brylach Miszy, ''Na Kolana'' Andiego, śpiące kaptury ;) Myślę, że na tych fotach ujęte jest najwięcej emocji i nastrojów tego weekendu, Masz oko do zdjęć i łapiesz chwile ;)

A w ogóle to fajnie, ze ludzie powrzucali zdjęcia, bo każdy tam ujął coś innnego ;) Ja też wrzucę swoje filmiki na youtube, muszę znaleźć chwile ;)

+Quote Post
Draq
post 04.05.2009 - 22:44
Post #214

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy

Notatnik

Zdjęcia przekozackie ;). Dzieki za wstawke.

+Quote Post
e_pomarancza
post 04.05.2009 - 23:25
Post #215

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy

Notatnik

Twist - świetne te czarno-białe foty. Super ujęcia!

Ale to zdjęcie jak się walnęłam w łeb przy wysiadaniu z busa to mogłeś sobie darować... Wyglądam jak nawalona;)

+Quote Post
ptysiek
post 04.05.2009 - 23:51
Post #216

Dusza Towarzystwa

Notatnik

no super są Romanowe :D najlepsze jest IMG_7323 :D Brazylijki i zastanawiająca pupa na górze :D i inne uchwycone świetnie :D np własnie to jak pomarancza wysiadła z busa :D albo portreciaki :) innych zdjęcia tez miazdżą :D

tylko nie wrzucaj pomaranczko filmików swoich na jakies youtuby czy cos :P tzn tych z ogniem :P

+Quote Post
Conchita
post 05.05.2009 - 08:33
Post #217

OBE Maniak 36
Ikona Grupy

Notatnik

A ja wróciłam dopiero wczoraj po 22:). Zahaczyłam jeszcze o Karpacz i dwa zamki średniowieczne (Książ jest za..sty)...

Pozdrawiam wszystkich!

+Quote Post
e_pomarancza
post 05.05.2009 - 08:40
Post #218

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy

Notatnik

Czemu nie na youtuby filmiki? To jak mam udostępnić?

Mogą być moje walnięte zdjęcia to i mogą być wasze tańce z ogniami ;)
A tak serio, to gdzie wrzucić jak nie na youtube?

+Quote Post

14 Stron V  « < 9 10 11 12 13 > » 
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park