oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Inne Osoby Podczas Oobe?
Bakura
post 17.04.2007 - 14:53
Post #1

Przechodzień

Grupa: Podróżnicy

Witam, otóż zacząłem niedawno przygodę z OOBE, czytam porady na głównej stronce i z zaciekawienia chciałem się spytać, czy jeśli wyrządzimy komuś coś złego podczas OOBE to ta osoba będzie o tym wiedzieć? Czy to poprostu jakby wymysł naszej wyobraźni, że kogoś krzywdzimy etc?

Czy podczas OOBE można doświadczyć tego co inna osoba robi obecnie? W tym czasie? Nie skończyłem jeszcze czytać poradników, ale ciekawość tak bardzo mnie rozpiera:)
Go to the top of the page

+Quote Post
Pyrokar1990
post 17.04.2007 - 16:08
Post #2

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Na oba pytania odpowiedz brzmi : tak.

Wszyscy jestesmy ze soba polaczeni wlasnie przez swiat niefizyczny (teraz nier bede wyjasnial, bo to troche zaawansowane na poczatkujacych[choc niektorzy i tak to wiedza i rozumieja], a poza tym nie chce mi sie zbyt dlugo pisac :P ). Z tego jasno wynika ze jesli uczynisz komus cos w oobe, to nie tylko bedzie on wiedzial o tym , ale i odczuje to dosc wyraznie (oczywiscie o ile uda ci sie cos tej osobie zrobic).

Co do drugiego pytania - bardzo wiele osob bedac w oobe wiedza co robia inni - czy to przez podswiadomosc czy "widzac" to. To rowniez wynika z tego ze jestesmy wszyscy polaczeni.

+Quote Post
Bakura
post 17.04.2007 - 19:08
Post #3

Przechodzień

Czyli jeśli zabije kogoś w oobe to w realnym świecie on również przestanie żyć? ._.
Jeśli kogoś zgwałcę to też to poczuję? Jeśli kogoś połamie to będzie to odczuwał?

+Quote Post
Lukasz
post 17.04.2007 - 19:50
Post #4

Dusza Towarzystwa
Grupa: Adept OOBE Kurs: 05-19.10.2006

Notatnik

Myślę ze nie zostaniesz wpuszczony do Astrala z takimi zamiarami,

Poza tym wiedz ze istnieje coś takiego jak Karma, więcej info o tym ma Google, nie będę się o tym rozpisywał bo to nie temat forum :)

+Quote Post
Zbyszek
post 17.04.2007 - 20:13
Post #5

cialka.net
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

W wiekszosci rozpoznaje kto mnie odwiedza w wyobrazni. Po interesujacym spotkaniu dniami rozmawiam z kims w umysle a on wie co mowilem. W oswiacie czesto to sie spotyka.Nauczyciel rozmawia w wyobrazni z pupilkami ,przekazujac im nieswiadomie wiedze .
W oobe jest podobnie.
Jak zlosnik w nas sie wdziera, wiekszosc z nas nie wie o tym ,ale pomimo tego reagujemy spontanicznie i nieswiadomie , walczymy z intruzem. Towarzysza nam przy tym pewne odczucia ,ale malo kto kojarzy je z bijatyka astralna.A jak sobie to po czasie przypominamy to domagamy sie sprawiedliwosci i huzia za agresorem .Co prawda ,walczymy wtedy z nieprzyjemnym odczuciem ,ale to wystarczy by typka cofnac do ciala.Dlatego w nocy latwiej o oobe ,bo nikt sie do nas w wyobrazni nie dobija .Wszyscy sobie smacznie spia..Hm ciekawy temat.Zeby na tym zjadlem .

+Quote Post
szymon
post 17.04.2007 - 20:59
Post #6

Znajomy Rodziny

Notatnik

Prawo Kramy nie obowiązuje zawsze
Jest sposób na "ominiecie"
Jest to ROZWOJ DUCHOWY
Prawo karmy obowiązuje osoby nieświadome...

+Quote Post
Zbyszek
post 17.04.2007 - 21:14
Post #7

cialka.net
Ikona Grupy

Notatnik

Slusznie. Po co karac jak nie ma za co.

+Quote Post
daywalker
post 17.04.2007 - 22:39
Post #8

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy

W oobe, nikogo nie zabijesz, nie polamiesz..... chyba ze swoj wymysl. Ogolnie ciekawe pytania zadajesz. Czcigodne zamiary ci w glowie. W poradnikach szukasz... chyba troche zabladziles. Ostatnie pytanie troche bezsensownie zadane. Wez sie moze najpierw za czytanie ksiazek, zmienisz stosunek do niektorych spraw, i dowiesz sie wartosciowych rzeczy. Poradniki dotycza jedynie technik wyjscia.

A co do karmy, Darek ciekawie to podsumowal: "Jebac religie wschodu" :)

Pozdro.

+Quote Post
Olga
post 18.04.2007 - 09:45
Post #9

Przechodzień

witam

nie wierze , ze mozna ingerowac w rzeczywstosc po przez astral... Astralem jest przeciez "druga strona po tamtej stronie" (inny wymiar rzeczywistosci po drugiej stonie) jednak, ze... rzeczywstosc po drugiej stronie jest jedynie wykreowana przez nasza wyobraznie.. we tej rzeczywistosci istnieje to co juz znamy... wiec nie mozna nikomu nic zrobić... a tym bardziej będac w astralu... Słyszałam o odrebnych przypadkach kiedy ktos moze znalezc sie na pograniczu naszej realnej rzeczywstosci a tej drugiej. opisuje on wowczas miejsca w ktorych nigdy wczesniej nie był etc.... sama nie wiem....

PS: kto to jest ten Darek ?? jego imię znajduje w co 3cim poscie!!

+Quote Post
Zbyszek
post 18.04.2007 - 10:40
Post #10

cialka.net
Ikona Grupy

Notatnik

Cz mozna cos komus zrobic czy nie?. My to robimy.Raz ,ze nik nie mowi czy w wyobrazni to tez podroz czy tylko oobe jest podrozowaniem.Jest zwiazek miedzy tymi zagadnieniami.Jak sie komus przeszkadza, gdy jedzie na motocyklu i to na zakrecie i przeslana energia wytraci go z rownowagi . To kto jest winien ze sie zabil na drzewie.Drzewo czy nadawca energi!!.W tym cala magia.Zaburzyc uwage.
Zaburzenia koncentracji sa rowniez wykorzystywane przy odzyskiwaniu duchow by odwrocic ich uwage, tyle ze ich jazda nie konczy sie zabiciem a gupim patrzeniem.
Sa rozne rodzaje podrozy.Sa takie ze mozna ogladac na zywo bliznich.Inaczej sa prowokowane i inny jest ich przebieg i inne maja mozliwosci.
Powodzenia badacze.

+Quote Post
Discoverer
post 18.04.2007 - 10:54
Post #11

OBE Maniak 41
Ikona Grupy

Notatnik

CYTAT(Olga @ 18.04.2007 - 10:45) *
PS: kto to jest ten Darek ?? jego imię znajduje w co 3cim poscie!!

Chodzi o Darka Sugiera autor książki "Miłość i wolność. Poza ciałem"

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park