oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Najbardziej Skuteczna Technika-wielokrotne Budzenie Się W Nocy :), czyli najlepsza technika na LD
Astralny błazen
post 22.11.2008 - 17:35
Post #1

Guests

wpadłem ostatnimi czasy na pomysł na najbardziej skuteczną technikę,i jeśli mamy odpowiednie warunki(lekka senność-chodzi o to żeby w miarę szybko zasnąć),itp.to dzięki tej technice możemy mieć nawet kilka ld/paraliżów w nocy :)
jak to?zasada jest prosta,trzeba zrobić tak żeby budzić się wiele razy w nocy,w 4+1 budzimy się raz,natomiast tutaj trzeba budzić się więcej niż jeden raz,może nie trzeba ale czym więcej razy się budzimy tym większą mamy szansę na ld/oobe/paraliż ;)
a więc jak spowodować żeby się budzić wiele razy w nocy?jak już napisałem najlepiej być zmęczonym i sennym ;),możemy przed zaśnięciem afirmować "obudzę się po każdej fazie REM",pomyślałem sobie ostatnio że nawet nie trzeba powtarzać to zasypiając,wystarczy przed zaśnięciem powtórzyć powyższą sugestię kilkadziesiąt-kilkaset razy,a potem już nie myśleć o niczym i czekać na zaśniecie,jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem powinniśmy budzić się po każdej fazie REM :),i co wtedy?albo idziemy spowrotem spać(czekamy na ponowne zaśnięcie-nic na siłę),albo rozbudzamy umysł,a potem ponownie kładziemy się spać ;),ja bym zalecał jednak tą pierwszą wersję(przynajmniej tak mi się wydaję że tak będzie lepiej),po obudzeniu się po tej fazie kiedy czekamy na ponowne zaśnięcie mamy całkiem spore szanse na ld/paraliż,jeśli za pierwszym razem nie wypali to nic straconego ponieważ będziemy mieli jeszcze 3,4,może więcej szans(ilość pobudek),dlaczego 3,4?w ciągu 9 godzinnego snu mamy ok.5,6 faz REM,więc mamy aż 5,6 szans na ld/para.... ;),z każdą pobudką nasze szanse na odmienne stany rosną,więc jest wysoce prawdopodobne że będziemy mieli dzięki temu ld ;),może się tak zdarzyć że nawet kilka świadomych snów się zdarzy na noc ;)
ta technika ma wiele zalet,oprócz niebywałej wręcz skuteczności(zdecydowana większość obudzeń powoduje świadome zaśnięcie)to jeszcze w dodatku nie powoduje niewyspania :D(chyba),także można modyfikować tą technikę np.po każdej pobudce powtarzać "będę miał świadomy sen"
więc uważam tą technikę za najlepszą i najbardziej skuteczną,zapraszam do testów,na mnie nie wiem czy działa bo nie miałem okazji jej przetestować,ale jestem przekonany co do działania tej techniki :D
Go to the top of the page

+Quote Post
Qursant
post 22.11.2008 - 17:46
Post #2

Guests

Rozwijanie świadomości daje w efekcie wielokrotne budzenie się w nocy. I jest to ciekawy sposób.
Połączony z częstymi RT za dnia.

+Quote Post
Astralny błazen
post 22.11.2008 - 17:48
Post #3

Guests

jakie rozwijanie świadomości?rozwiń to ;),chodzi ci o świadomość świadka?zajmuję się tym,ale u mnie nie ma to wpływu na budzenie się :P

+Quote Post
tom
post 22.11.2008 - 20:51
Post #4

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: Moderator

Notatnik

Astralny Błaznie, piszesz o niebywale dobrej technice, której sam nie testowałeś? człowieku, weź sie chwilke zastanów. Moze z teoretycznego punktu widzenia technika wydaje sie skuteczna i może taka jest, czemu nie. Ale nie uważasz że troszke nie teges jest wychwalanie i zapewnianie o skuteczności techniki której sam nie użyłeś? Zakładasz mnóstwo tematów, piszesz wiele postów, ludzie sie o coś pytają a Ty w odpowiedzi łączysz sie z nimi bólem, icg porażkami i skarżysz sie na swoje. A gdzie indziej piszesz coś takiego jak wyżej.
Tylko mnie to sie głupie troche wydaje?

aloha

+Quote Post
Colin
post 22.11.2008 - 21:28
Post #5

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Nawet jeśli nie testowana. o fazach rem wydaje mi sie że to prawda. a po autosugesti powinno sie udać, dziś próbuje tą technike

+Quote Post
Silverautomat
post 23.11.2008 - 11:55
Post #6

Guests

potwierdzam działanie tej techniki ;),sam jej wiele razy używałem z pozytywnym skutkiem,wprawdzie nie zawsze zaśnięcie kończyło się sukcesem,ale dosyć często miałem ld,raz lepszej jakości raz gorszej,ale technika jest naprawdę skuteczna,i w większości przypadków powinna dawać ld już pierwszej nocy ;),czasami także paraliż się udał,na mnie to działa,więc myślę że technika jest warta spróbowania i przetestowania ;)

+Quote Post
Colin
post 26.11.2008 - 16:15
Post #7

Członek Rodziny

Notatnik

;/ mi sie udało z tym. obudziłem się pare razy w nocy i za każdym razem byłem tak spiący że nie miałem sił myślec o wyjściu ponownie szłem spać

+Quote Post
Silverautomat
post 28.11.2008 - 17:25
Post #8

Guests

CYTAT
;/ mi sie udało z tym. obudziłem się pare razy w nocy i za każdym razem byłem tak spiący że nie miałem sił myślec o wyjściu ponownie szłem spać

jaką afirmację powtarzałeś?byłeś bardzo śpiący po każdej pobudce?ile razy budziłeś się?jeśli jesteś śpiący to możesz spróbować filda ;),lub tej techniki z otwieraniem oczów ;)
tak jak napisałem ta technika może mieć wiele modyfikacji :)
collin jeśli na ciebie to nie działa,to może warto coś zmodyfikować ;)
jak ktoś dodatkowo za dnia medytuję,robi RT to nie ma bata że w nocy będzie miał ld ;)
ta technika jest bardzo skuteczna,nie zajmuję się nią każdej nocy,ale dosyć często,i nie ma nocy w której nie doświadczyłbym czegoś "odmiennego" :D

+Quote Post
3pac
post 27.02.2009 - 09:39
Post #9

Znajomy Rodziny

Notatnik

częste budzenie się w nocy jest niezdrowe dla organizmu -.-

+Quote Post
Franky
post 27.02.2009 - 15:20
Post #10

Dusza Towarzystwa

Notatnik

A po co tak często afirmować? Mi starcza 5 razy!

+Quote Post
landryna210
post 27.02.2009 - 21:20
Post #11

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Czyli nastawiac budzik na 5 różnych godzin ;p ? niezależnie od odstępów między ,,snami " ? Chodzi mi o to,że np nastawię budzik na 1.00 , później mogę nastawic na 1.30 ,następna 2.00 i dalej nic ?...

+Quote Post
Zbyszek
post 28.02.2009 - 18:04
Post #12

cialka.net
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Na mnie dobrze działa metoda : biedaka na twardym, może być dywanie. Polega ona na tym , ze leże na nim i śpię cala noc. Nie idę spać do łózka pod żadnym pozorem, nawet gdyby tam Afrodytka czekała ze skrzynka piwa .Zachowuje zimna krew. Umęczę się do rana , ale pamiętam dobrze sny .

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park