Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Zaczynam Doświadczenie Z Oobe, Proszę o rady jak dokonać pełnego wyjścia
Sierściuch
post 30.04.2007 - 15:01
Post #1

Przechodzień
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 1038

Witam!

Swoje doświadczenia z OBE, rozpocząłem od przeczytania książki pana Monroe...
Wczoraj postanowiłem, że "polecę" - najpierw pojawiły mi się "plamy" światła przed oczami. a po chwili, (leżąc na wznak) poczułem, jakbym się przewracał na bok - ale niestety w tym momencie za bardzo zacząłem się emocjonować, i wszystko prysło. Dziś rano, spróbowałem jeszcze raz - tym razem leżąc na boku - znów pojawiły się te światła, a po chwili, poczułem się, jakby ktoś chciał mi ściągnąć spodnie + dziwne mrowienie w nogach, które zniknęło po tym, jak znów nerwy wzięły górę - powiedzcie proszę, co o tym sądzicie...

Pozdrowienia z Bieszczad

Wojciech "Sierściuch"
Profile CardPM
+Quote Post
Ketrab
post 30.04.2007 - 20:15
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 496

W związku z tym ,że takich pytan było już setki to powiem tylko jedno:
"nie sztuka chcieć wyjśc w dzień ale sztuką jest zachować tę chęć przy technice 4+1"(:,jeżeli bedziesz się tak czuł to wiedz ,że jesteś blisko(: i ot cała historyja
Profile CardPM
+Quote Post
Bartas
post 03.05.2007 - 22:33
Post #3

Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 907

Czy przy waszych początkach też mieliście uczucie zagubienia? Bo ja po kolejnym wyjściu czuję się jakby mi się to tylko śniło... To nie było takie realne jak rzeczywistość... Po 2 a nawet 3 wyjściach nie jestem w stanie stwierdzić, że to nie sen... Za to wibracje są na bank prawdziwe... Wtedy nie śpię... Za to reszta zlewa mi się ze snem :/ Czy to jest normalne na początku? Potem zrobi się to bardziej przejrzyste i czytelne dla mnie? Czy to może zależeć od tego, że przy 4+1 wybudzam się nieraz bardzo krótko i po prostu zasypiam w trakcie OOBE i reszta jest już snem, po czym to wszystko mi się gmatwa? Czuję się naprawdę zagubiony i sfrustrowany... proszę o pomoc!
Profile CardPM
+Quote Post
daywalker
post 03.05.2007 - 23:39
Post #4

Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 214

CYTAT(Bartas @ 03.05.2007 - 23:33) *
Czy przy waszych początkach też mieliście uczucie zagubienia? Bo ja po kolejnym wyjściu czuję się jakby mi się to tylko śniło... To nie było takie realne jak rzeczywistość... Po 2 a nawet 3 wyjściach nie jestem w stanie stwierdzić, że to nie sen... Za to wibracje są na bank prawdziwe... Wtedy nie śpię... Za to reszta zlewa mi się ze snem :/ Czy to jest normalne na początku? Potem zrobi się to bardziej przejrzyste i czytelne dla mnie? Czy to może zależeć od tego, że przy 4+1 wybudzam się nieraz bardzo krótko i po prostu zasypiam w trakcie OOBE i reszta jest już snem, po czym to wszystko mi się gmatwa? Czuję się naprawdę zagubiony i sfrustrowany... proszę o pomoc!

Da sie zauwazyc rozne fazy. Czasami jestes zajebiscie swiadomy, i wszystko wydaje ci sie absolutnie realne. Innym razem jak by przez mgle, na granicy utraty swiadomosci, wtedy moze to podchodzic pod sen.
I tez jest inaczej gdy wchodzisz w oobe z LD, a z paralizu po 5h snu. Kiedys sam do tego dojdziesz, co jest dla ciebie najciekawszym rozwiazaniem. Nauczysz sie konkretnie dostrajac, bedziesz mial wiecej energi na podroze, i poczucie zagubienia zniknie. Pewnie nie nastale bo "odnajdz sie w astralu" ;), pojecie wzgledne. Moze stymulacja czakr, nie jest wcale zlym rozwiazaniem? Niestety to nie dla mnie, za leniwy na to jestem. Ogolnie to chcialbym wprowadzac sie w stan glebokiego transu, kiedy tylko mial bym na to ochote, zamiast meczyc technike 4+1... Mam nadzieje ze kiedys sie to urzeczywistni.
Profile CardPM
+Quote Post
Meshu
post 17.12.2007 - 19:12
Post #5

Pisać na PW jak chcecie GG.
Nr użytkownika: 2427

POćwicz medytację. T jest dobry sposób. I poćwicz też trans. dzięki niemu będzie łątwiej. Ja nie mam jak ;/
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic