|
|
![]() ![]() |
06.05.2007 - 15:50
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
czy to było OBE? Leżałem sobie ostatnio, wszedłem w trans, wyobraziłem sobie furtke do innego "wymiaru" przeszedłem przez to i nagle nie czułem ani ciężaru gipsu u nogi ani mojego ciężaru(jestem troche brzuszatsty) i pomyślałem o jakimś miejscu już tam byłem. potem sie ocknołem i zastanawiam się czy to OBE? nie umiem tego powtórzyć:(:(
|
|
|
|
06.05.2007 - 15:57
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
czy to było OBE? Leżałem sobie ostatnio, wszedłem w trans, wyobraziłem sobie furtke do innego "wymiaru" przeszedłem przez to i nagle nie czułem ani ciężaru gipsu u nogi ani mojego ciężaru(jestem troche brzuszatsty) i pomyślałem o jakimś miejscu już tam byłem. potem sie ocknołem i zastanawiam się czy to OBE? nie umiem tego powtórzyć:(:( Niestety sa to normalne objawy wchodzenia w stan transu ,wiec nie zniechecaj się ale niestety nie ,być moze było to uczucie uwalniania się ciała astralnego ale wyjscie to nie było pozdro |
|
|
|
07.05.2007 - 02:12
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP |
Moze tradycyjne wyjscie nie, ale podroz mentalna? Chodzi mi o technike Moena... Moglo by cos w tym byc.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |