|
|
![]() ![]() |
16.08.2009 - 04:07
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Piszę coś na tym forum średnio raz w roku ^^ więc postaram się oddać istatę problemu.
Moje zabawy z OOBE zaczęły się jakieś 4 lata temu, próbowałem wtedy sposobu z liną, obracaniem się na bok, regulacją snu(wybudzaniem się). Nie wyszło nic. Olałem. Dwa lata pozniej zacząłem mieć nocne "przebudzenia" i samoczynne wibracje. Jakiś rok temu celowo "rozhuśtałem" te wibracje i jakby wystrzelilem z ciala do polowy mojego pokoju - cały bylem szczęsliwy i cholernie przerazony bo miałem wrażenie ogromnej grawitacji, nie miałem siły i dopełzalem ledwo do drugiego pokoju (przenikając przez drzwi) gdzie padłem na łóżko i ocknąłem się dopiero we własnym ciele. To zdarzenie strasznie mnie wystraszylo w związku z czym zaprzestalem eksperymentów. Stety czy tez niestety ostatnie pol roku czesto wybudzam się w nocy i wibruje. Opanowoałem to do tego stopnia, że jestem w stanie wyhuczeć wibracje i uspokoić (i isc dalej spać) ale to męczące. Wiem, że bezproblemu mogłbym znów wyskoczyć ale mnie to przeraża. Dodatkowo mam zawsze wrazenie ze w czasie wibracji ktos obserwuje i czeka co tym razem zrobię. Zauważyłem też, że zeby w nocy wibrować wystarczy wieczorem tego zechcieć.. to normalne ? Mnie to przeraża tak że czasem boje się zasnąć. Pozdrawiam (sorry za gramatyke i wgl) Poradźcie coś :) |
|
|
|
16.08.2009 - 09:59
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Co się dzieję z ludźmi?! Czemu do cholery nie wiedzą czego chcą? Czemu najpierw o to proszą a później to przeklinają? Czy po kupieniu loda czekoladowego wyrzucasz go do śmieci bo okazuję się, że wcale go nie chciałeś? Czy wypożyczając horror z wypożyczalni następnie wyłączasz go w trakcie oglądania bo jest straszny?
Mam dość tego typu postów, jedni srają, że nie mogą wyjść latami, drudzy srają bo wychodzą bez wysiłku! Ludzie k*** ratunku!!!!!! PS. Fajnie, że nie spamujesz forum za często jak napisałeś, ale k*** przez te 4 lata mogłeś się nauczyć jak działa opcja szukaj! Sory jeśli za ostro ale musiałem :P |
|
|
|
| SORROW |
16.08.2009 - 12:37
|
|
Guests |
Świetne podsumowanie Majster .Nic dodać, nic ująć .
Nie wiem czemu ten temat miał służyć . ''stety, albo niestety'' z a m y k a m |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |