oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Closed TopicStart new topic
> Rozmowa Z Druga Osobą, w czasie snu
wojmar222
post 27.08.2009 - 17:17
Post #1

Przechodzień

Grupa: Podróżnicy

Nie wiem ale wczoraj się zainteresowałem tematem OOBE i powiem wam ze jako na pierwszy raz do mi się chyba udało w czasie snu z kontaktowałem się z koleżanką i rozmawialiśmy tak jak byśmy byli nie we śnie, a do tam że na oczy nikty się nie widzieliśmy wcześnie pisaliśmy tylko przez GG a znamy się 3 lata Ja mieszkam z jednej strony Polski a ona mieszka z drugiej strony Polski i jak wstałem do o trasu jej napisałem na GG czy co jej się śniło ona powiedziała ze tak że ze mną rozmawiała i słowa do słowa okazało się ze spotkaliśmy się we śnie. dlochę dziwne po po pierwszej noc mi się udało a nikty tego nie robiłem powiedziałem sobie tylko przed snem że zapamiętam swój sen i że chciał bym się z kontaktować z koleżanką. Nie wiem czy to OOBE czy LD a może coś innego ale do takie moje przeszycie po pierwszym dniu.
Go to the top of the page

+Quote Post
Mano
post 27.08.2009 - 18:46
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

no to gratulacje, niemniej jednak do takich opisow sluzy notatnik pod postacia guzika "moj blog".
no i przeszycie przebilo wszystko...

+Quote Post
twistoid
post 27.08.2009 - 18:57
Post #3

http://demotywatory.pl/762
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Mano ma rację dlatego zamykam.Na przyszłość swoje doświadczenia proszę opisywać w notatniku.

+Quote Post

Closed TopicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park