|
|
![]() ![]() |
02.09.2009 - 19:53
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Hej,
witam Was wszystkich serdecznie moim pierwszym wpisem na forum. Mam doświadczenie w sprawach tutaj poruszanych i zapewne z wieloma się nim podzielę. Nawiązując do tematu, który poruszyłem w tytule. Współcześni ludzie są bardzo zabiegani i to niekoniecznie w sensie fizycznym, lecz czysto mentalnym. Kiedy jedzą myślą o pracy, kiedy są w domu umysłem chodzą po znajomych itd. Jest to w rzeczy samej też eksploracja mentalna, jednak nieefektywna i marnująca energię "psychiczną". Chciałbym nawiązać do podstawy podstaw. Nie można być dobrym eksploratorem w LD, OBE, mentalce jeżeli nie panuje się nad własnym umysłem. Dokładniej mówię o nieustannych procesach myślenia i nieumiejętności przerwania ich. Kiedy myślenie jest zbędne, powinno być odcięte całkowicie i jest to niesamowicie istotne zwłaszcza dla ludzi, którzy rozwijają się w jakiegokolwiek rodzaju świadomej eksploracji. Bez tego jest dupa, nie fachowiec... Mówię tak, bo mam trochę lat na karku także siedzę w tym dość długo i ważne jest poruszyć sprawy, o których się nie mówi zbyt często, a które są fundamentalne dla przyszłych efektów pracy. Polecam też wykład Zen, który dokładniej przybliży Wam zrozumienie tego tematu. Jest on bardzo luzacki, a gościu prowadzący w pełni kompetentny i utrzymuje świetny klimat. Oto link, miłej zabawy: http://video.google.pl/videoplay?docid=200...1314&hl=pl# (Z czasem będę zamieszczał praktyczne materiały szkoleniowe, a z niektórymi osobami z forum chciałbym nawiązać konkretną, systematyczną i konsekwentną współpracę w celach wspólnych eksperymentów z RV i mentaliki. To jednak pojawi się z czasem.) |
|
|
|
| starr |
02.09.2009 - 20:15
|
|
Guests |
Witam serdecznie. W niedalekiej przyszłości byłbym zainteresowany wspólnymi ćwiczeniami. Na chwilę obecną mam zbyt mało wolnego czasu na tego typu eksperymenty ale za to wkrótce z chęcią bym się przyłączył. Do tego czasu będę obserwował poczynania i trzymał kciuki.
Pozdrawiam. |
|
|
|
02.09.2009 - 22:11
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Ostatnio z paroma osobami bawiliśmy się w RV, a wcześniej rozesłaliśmy linki do przetłumaczonego na polski filmiku opisującego RV (7 części) chętnie bym dalej poćwiczył. :)
Film o RV na youtube |
|
|
|
02.09.2009 - 23:18
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Wysłuchałem do polowy drugiego filmu i trochę się umęczyłem, tymi kryształami .Wspaniale spostrzeżenia przyrody ale trefnie przytaczane w wyjaśnieniach nadzmysłowych zjawisk.
Tacy wielcy Amerykanie a nie wykryli roli śpiącego ciała , "wypieranek ciałek". Miliony dolców dotacji na eksperymenty, by znaleźć ich źródło a u nas paroletnie dzieciaki, za darmochę, wyjaśniają RV:) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |