oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Closed TopicStart new topic
> Moja Opowiesc
aga26
post 27.08.2009 - 23:01
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Witam!

Pozdrawiam wszystkich zwiazanych w ten czy inny sposob z tematem oobe:)

Moja historia z oobe i LD zaczela sie dosyc dawno (ok 8lat temu) tylko, ze wtedy jeszcze nie wiedzialam, ze swiadome snienie ma swoja nazwe, jak nie wiedzialam rowniez, a raczej nie spotkalam wokol siebie osob, ktore doswiadczaly tego co ja. Pamietam jak zawsze z przejeciem opowiadalam kolezankom o snach, w ktorych robilam co chcialam (przewaznie latalam),a one patrzyly na mnie z niedowierzaniem i pewnie z lekkim przymrozeniem oka gdy mowilam kladac sie spac,ze sobie dzisiaj polatam albo np. spotkam sie z jakims aktorem heh...
Zdazalo mi sie rowniez miewac przerazajace sny zwiazane z Jezusem lub Maryją ale to juz bardziej chyba kwestia mojej wyobrazni. Jedna z ciekawych rzeczy jakie pozniej zaczely mi sie przytrafiac byly(jakby to nazwac...) przejawy jakiegos jasnowidzenia. Nie wiem czy to slowo dobrze interpretuje to,ze snily mi sie w nocy osoby,ktorych np. nie widzialam 3lata,mieszkajace daleko stad, a po moim snie w ten dzien je spotykam. Zaznaczam,ze to nie byl jedyny incydent i nie wierze w az taki zbieg okolicznosci. Pozniej nie moglysmy w to uwierzyc ja i moja kolezanka,ktora mieszkala ze mna i byla swiatkiem calego mojego LD i przygod ze snami...Pozniej gdy poznalam mojego obecnego meza, gdy zycie jakby zmienilo bieg i przestalam zwracac uwage na sen;) i sny, poprostu wszystko sie skonczylo. Zawsze mialam wyrazne sny i mam do tej pory ale wszystko jakby odeszlo. Nie ma juz tych czasow gdy sen mogl wywrzec wplyw na caly nadchodzacy dzien.
Z OOBE bylo troszeczke inaczej. Doswiadczalam pare razy paralizu w nocy, nie moglam sie ruszyc,nie moglam nic powiedziec ale widzialam pokoj w ktorym wtedy lezalam,a nie dzialo sie to w jedym miejscu. Zawsze myslalam,ze mnie cos odwiedza, jakies duchy, nie widzialam niczego ale czulam ogolny lek, mialam wrazenie ze otacza mnie cos ZLEGO. Krzyczalam ale nie bylo slychac mojego krzyku,nawet TO wyzywalam zeby odeszlo i po jakis 3min moglam sie ruszac i wszystko wracalo do normy. Zostawal tylko lęk. Opowiadalam o tym mojemu mezowi i paru osobom.
Dopiero teraz gdy od 2m-cy sledze forum oobe, gdy dowiedzialam sie przez przypadek o tym zjawisku, i gdy wiem na czym to wszystko polega musle ,ze nic mnie nie odwiedzalo i gdy mialam paraliz i widzialam pokoj to poprostu mialam bramy otwarte do samego wyjscia tylko,ze jeszcze wtedy nie mialam tej swiadomosci,ktora mam teraz i napawal mnie lek bo poprostu nie wiedzialam co sie ze mna dzieje.
Nieststy ostatni paraliz mialam ok 5lat temu pozniej byl spokoj,cieszylam sie ze juz mnie nic nie odwiedza. Teraz gdy trafilam na te wiadomosci i dowiedzialam sie,ze bylam tak blisko... coś mnie trafia!!!
Od 2mcy probuje wyjsc i nic...poprostu zasypiam. Dobrze ze jeszcze wiem co zle robie no i napawam sie caly czas mysla ze mam predyspozycje heh. Jestem optymistka i wiem, ze mi sie uda a wtedy napewno dam znac;)))

Zresztą pewnie napisze jeszcze cos w miedzy czasie ale narazie odlatuje w gleboki sen...rano do pracy:(
Go to the top of the page

+Quote Post
doloreska
post 28.08.2009 - 10:16
Post #2

Dusza Towarzystwa

Notatnik

:) moja dobra rada aby opisywać takie rzeczy w notatniku. Nie żebym ja coś do tego miala:D ale przyjdzie Twistoid i zamknie temat :]
moge sie zalożyć:D

+Quote Post
pływak
post 28.08.2009 - 12:23
Post #3

Dusza Towarzystwa

Notatnik

może nie zamknie. Leci teraz taki temat na forum: czy OOBE ma sens, można tam też się wypowiedzieć co zmieniło w twoim życiu. Powodzenia.

+Quote Post
twistoid
post 28.08.2009 - 14:29
Post #4

http://demotywatory.pl/762
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Zamykam temat :D Takie rzeczy opisuj w notatniku!

+Quote Post

Closed TopicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park