|
  |
Daisa i jej zdolności parapsychologiczne |
|
|
SORROW
|
01.10.2009 - 11:30
|
Guests

|
CYTAT(dreamer_the_one @ 30.09.2009 - 22:05)  (...) odnotowałem tylko kilka osób o takich umiejętnościach... : ) Dream , znowu do mnie pijesz ;) *Daisa, jeżeli foto nie kłamie ,jesteś bardzo młodą osobą .Pomogłaś psu , który kiedyś był chory i później dożył do 15 lat .Zdiagnozowałaś ,że miał raka ... Od dawna masz takie umiejętności ? Jako dziecko też takowe przejawiałaś ?
|
|
|
|
|
|
Daisa
|
01.10.2009 - 12:11
|
Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 3885

|
Pies żyje nadal teraz ma prawie 16lat. Od dziecka widywałam byty słyszałam ich rozmowy itp. Jednak dopiero w wieku 12-13lat zdałam sobie sprawę z tego co potrafię zaczęłam się o tym dowiadywać i doskonalić moje zdolności. Majster rozumiem, że możesz mi nie wierzyć sama spotkałam się z wieloma ludźmi, którzy robili z siebie media itp a tak na prawdę nic nie potrafili. Szczerze mówiąc nie mam pojęcia skąd u mnie takie zdolności i myślę nawet, że nie ma sensu się nad tym zastanawiać. Po prostu potrafię czynić takie rzeczy i korzystam z tego jeśli ktoś potrzebuje mojej pomocy. Co więcej ja nie potrzebuję dowodów pisemnych czy jakiś innych. Czuje czy ktoś kłamie, czuję jaki jest, zdarza mi się czytać w myślach nawet ale nie robię tego ani nie odwiedzam ludzi bez zapowiedzi. Uważam, że to naruszenie cudzej prywatności. Zdarzało mi się używać wspomagaczy typu zielsko. Po zapaleniu widziałam o wiele więcej moje zdolności było wyostrzone z łatwością czytałam w myślach ludzi z jakimi wtedy spędziłam czas. Kilka lat temu praktykowałam oobe. Spotkałam tam pewnego chłopaka http://www.oobe.pl/park/bachu-m82.html oto link do jego profilu. Nie miałam pojęcia, że właśnie jego tam widziałam. Ponad rok temu poznaliśmy się potem byliśmy parą. Wiele rzeczy wskazywało na to, że to on. To samo zachowanie podobny wygląd tak samo reagował jak w oobe. Po pewnym czasie odważyłam się zapytać co on sam o tym sądzi bo wydawało się to trochę dziwne. Znałam go na wylot jakbyśmy byli razem już z 20lat. Oboje opowiedzieliśmy o naszych odczuciach i wspomnieniach z wyjścia. Wszystko się zgadzało. Tam poznałam mojego ukochanego. Do dziś się zastanawiam jak to możliwe, ale ciesze się, że tak się stało.
|
|
|
|
|
|
twistoid
|
03.10.2009 - 17:19
|
http://demotywatory.pl/762
Grupa: OOBE VIP

Nr użytkownika: 1525

|
jaskul lol niezle sie wczułes szcegiolnie rozbawil mnie fragment "bo ty chyba nawet sobie nie potrafisz wyobrazic bycia kims tak wielkim" moze i Twoje słowa mialyby sens gdyby nie dosyc istatny fakt ze pochwalasz tzw pustosłowie.
|
|
|
|
|
|
twistoid
|
04.10.2009 - 03:24
|
http://demotywatory.pl/762
Grupa: OOBE VIP

Nr użytkownika: 1525

|
Daisa jesteś naprawdę wielka, jesteś kimś.Ach dziękuje daisa nie musisz mowic że jestem madrzejszy niz inni.PRÓŻNIAKI IGNORANCI I CI Z MAŁOM MOCOM EZOTERYCZNOM(majster and friends) NA KOLANA!!:awe: :dominacjamasy:one
|
|
|
|
|
|
tom
|
04.10.2009 - 11:41
|
Dusza Towarzystwa
Grupa: Moderator

Nr użytkownika: 1435

|
to co, każdemu ostrzeżenie za spam? "przewidywanie przyszłości w podróży mentalnej" ... po huj schodzicie na egoistyczne gadki?
ja osioł, mówie wam : osłami jesteście! i niczym więcej :)
|
|
|
|
|
|

|
 |
|