Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Propozycja
Indigo Child
post 16.06.2009 - 07:44
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 7129

Słuchajcie, mam propozycję głownie dla moderatorów żeby zrobić dział "Fora regionalne" czy coś w tym stylu. Jest to jedna z niewielu rzeczy której mi brakuje na tym forum. Nie mogę się zgadać z ludźmi z mojej okolicy odnośnie jakichś zjazdów, spotkań (w realu). Mój kumpel na przykład próbuje osiągnąć oobe i potrzebowałby "trenera", kogoś doświadczonego w tej dziedzinie. Ja nie mam czasu na to, zresztą on mieszka w innym mieście i być może jego sąsiad jest w tym bardzo dobry ale skąd się o tym dowiedzieć, jak nie przez to forum? Z tego co zauważyłem na forach przeznaczonych do rozmow o innych dziedzinach życia takie działy jak "Fora regionalne" cieszą się niemałym powodzeniem. Chętnie bym skorzystał z takiej opcji, zachęcam do poparcia.
Profile CardPM
+Quote Post
twistoid
post 16.06.2009 - 13:23
Post #2

http://demotywatory.pl/762
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1525

Napisz pw do admina.Zawsze możesz założyć temat odnośnie spotkania z kimś z twojej okolicy:)
Profile CardPM
+Quote Post
PurpleCat
post 27.06.2009 - 00:28
Post #3

Administrator
Grupa: Root Admin
Nr użytkownika: 1

W tej chwili jest forum ogólnopolskie o zjazdach, zlotach itp. I tam najlepiej pisać w temacie podając konretne miasta.
Czy myślicie że uruchomienie możliwości tworznia grup (każdy może założyć grupę) byłoby rozwiązaniem?
Profile CardPM
+Quote Post
MetaPsyche
post 27.06.2009 - 00:33
Post #4

Niepoprawny racjonalista
Nr użytkownika: 703

Myślę że zrobiłby się burdel, ale co szkodzi spróbować? Zawsze można pomysł wycofać jeśli nie wypali.
Profile CardPM
+Quote Post
Mano
post 27.06.2009 - 12:19
Post #5

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2921

Jesli by tworzyc grupki tworzac podfora wojewodztwa, to faktycznie zrobilby sie burdel.
Mozna utworzyc za to powiedzmy 4 grupki: Grupa Polnoc, Grupa Poludnie, Grupa Wschod, Grupa Zachod.
Jedynym mankamentem jest to, ze taka np Grupa Poludnie bedzie miala duza rozbieznosc terytorialna, zreszta nie tylko ta grupa.

O mnie za mnie mozna sprobowac cos pomyslec w takim kierunku.
Profile CardPM
+Quote Post
tom
post 28.06.2009 - 08:27
Post #6

Dusza Towarzystwa
Grupa: Moderator
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1435

Znów podziały? :P
Jakoś, nie popieram:) jak mniejsze zloty są robione, to są tematy do tego... a tak...
no niby można sie dowiedzieć kto z okolicy jest... no aale xD

aloha
Profile CardPM
+Quote Post
Rachab
post 28.06.2009 - 20:53
Post #7

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 6931

Zawsze można założyć temat: np zlot w gorzowie... nie widzę problemu i powodu dzielić... to chyba by obciążyło serwer dodatkowo
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic